Sorum net sanırım.
2 ay
Yarın sabah milyarder olarak uyansan ilk satın alacağın şey ne olur?

Sorum net sanırım.
Amerika ya giderdim ilk önce. bir şey satın almaktan daha çok yurt dışına çıkardım. orada yeni bir hayat kurardım. ev alırdım. yeni bir arkadaş ortamım olurdu. hep hayalimde ki evcil hayvanı alırdım yani köpek beslerdim. ve tabi ki kendime göre bir iş bulurdum ya da iş hayatına atılırdım. bu arada param ile iyiliklerde yapardım mutlaka. yani hem sokak hayvanları için hem de parası olmayanlar için.
tabi ki bu herkesin hayali olsa da aslında bazen bu tarz hayal kurmak düşünmek insanı iyi hissettirebiliyor umarım bir gün bazı kişilerin bu hayali gerçek olabilir. ve istedikleri hayatı yaşayabilirler.
Dünyevi şeyler gelip geçici elbet biticek bu para o yüzden %50 fakir fukara yardıma ihtiyacı olan hastane masraflarını karşılayamayan aileler felen yetim hane deki çocuklara oyuncak cikolata elbiseler sonra hepsine birer banka hesabı hepsinin hesabına bi miktar para bu parayı yetim hane den cıkmadan alamıcak bankadan hem sadaka hem iyilik hem sevap işlemiş olurum şimdi şey diyen cok olur bu para ğelcekten eline geçse değişir fikrin diyen olur ila ama sanmam dünya malında çok gözüm yok zaten kimsenin olmasın biz misafiriz bu dünyada hepimiz geriye kalan %50 ile iş yeri acar hayatımı kurarım
sokak hayvanları için 50 dönümlük bir tesis kurardım. onların giderleri için şehir içine iş merkezi açardım. iş merkezinin ilk 2 katı dükkan üst 10 katı 1+0 odalar yapardım otel misali. şehirde gezen ne kadar evsiz varsa oraya yerleştirir kurmuş olduğum iş merkezinde çalışmaları için eğitimler verdirirdim. insanlar mutlu, hayvanlar mutlu, ben mutlu bir şekilde yaşardım
Görüş
32Görüş
Satın almak demeyelim de zekat vermek diyelim. Oturup 40 eşit parçaya bölemesem de büyük bir kısmını zekat olarak verirdim önce. Çünkü orada ihtiyaç sahibi insanların da hakkı var ¢
alacağım şey belli
Bir ada. Bir uçak. Bir araba. Bir yat. Bir kaçtane de güzel fizikli genç arkadaş
Milyarder olmakta faydasız. Döviz milyarderi olursa bak o ayrı. 😁
Birer adet RB16B ve RB18 modelleri güzel olurdu 👌🏻
Ne ki bunlar?
Redbull Racing F1 takımının 2021 ve 2022 yılı araçlarının belli bir ölçekte küçültülmüş modelleri
yoldan geçerken gördüğüm çadırda yaşayan bir kaç aile var en azından onlara iş ve yer
Ne güzel.
Milyarlar artık bişey alamıyor.. daha büyük paralar lazım..
Kanka milyar milyonun üstü yalnız
Benim gözüm yükseklerde 😏
2 rus alırdım aynı anda bütün gün, çok özledim ya döviz kurundan dolayı gidemedim bayadır, tek rus saatlik 4bin tl oldu ya
Penir ekmek :D :D Kahvaltı yapmak lazım sabah kalkınca :D
nerede o gunler satin alacak seyler belli muhtesem bir villa muhtesem bir araba ozel ucak yat baska ne kaldi ki su hayatta
hiç bişi satın almam 6 ay aralıksız tatile çıkar kafa dinlerim
Parayı katlamaya çalışırdım kesinlikle iş hayatına atılırdım ticaret falan da olabilir
Önce kendime baştan aşa alışveriş yaparım denize yakın bi ev yat araba alırdım
Mahallemde ihtiyaç sahibi fazla önce onlara yardım ederdim sonrasına bakarız…
Hanvanlarima mama elektronik sigara ve ehliyet kursu olurdu ve tabi araba
Filazof ve akademisyen okulu Askeriye için silah sanayi merkezi.
Sokak hayvanlarına yardım
bi yali alirdimm gerisi varr 🙂
bist1oo den hisse alırım
bende ciddi söylüyorum insanları satın alırdım hepsi satılık
En İyi Görüş