Arkadaslar öğrenciyim İnternet üzerinden para nasıl kazanabilirim yardımcı olur musunuz. İşte çalışıyorum ama yetmiyor kiralar belli biliyorsunuz.
1 ay
Internetten para kazanan var mı?

Arkadaslar öğrenciyim İnternet üzerinden para nasıl kazanabilirim yardımcı olur musunuz. İşte çalışıyorum ama yetmiyor kiralar belli biliyorsunuz.
Netten çok para kazanan hatta büyük paralar kazanan hemcinslerin var ama kişiye göre değişiyor bunu yapmak. Asla yapmam diyen insan para kazanınca devam eiduor falan
Cinsellik işlerine karşıyım kardeşim ben
Aylık 1000 tl kazansam bile kurtarır beni
Görüş
10Görüş
Online bir oyuna gir 2-3 ay ciddi zaman ve emek harca sonra oradan kastığın goldları her hafta 250-300 liraya sat aylık 1000-1200 arası gelir elde edersin.
Online bir oyun deneyimim olmadı Bilmiyorum da bildiğiniz varsa söyler misiniz
Tamamdır araştırıp öğrenirim bir şekilde teşekkürler:)
Takibe alıyorum özelden yazarsan ulaşırım sana
Clicksnap isimli siteye google üzerinden kayıt ol paylaştığın her fotoğraf için para kazanıyosun. Profesyonel olup olmaması önemli değil sadece fotoğraf çekiyosun paylaşıyosun okadar
Aylık gelir olarak ne gelir peki
İnan o konuda bir fikrim yok ama akmasada damlar yani öyle bir yer
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 🙏😇
Evet ama içerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla internet üzerinden para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandımda...
Aynı şeyleri sorup sorup sıkılmadınız mı? Net üzerinden cinsel anlamda bir şey yapmadığın sürece kimse sana para vermez
Nefret ettiğim bir şey maalesef
bu kodla kwai uygulasına üye ol 120 tl kazan sonra günluk videoızledıkce paylasdıkca kazanırısının bu kao ıle olabilriisn hatta sınır 5 kısı kwai 333 645 234
Kwai'den video izleyerek para kazanıyomussun babam 58 tl kazanmış
Her gün kazanmıyon o parayı
Freelance iş almayı dene.
Nasıl yapabilirim
Bir site ismi versen arastiririm aslında
Law de raze le heyfate
İstersen yardımcı olurum
Isterim
orada misin
Evet
Gizliden çıktık yaszin bana
Brn yazamıyorum