Kitaplarım var onları satmaya çalışicam ama başka napabilirim bilmiyorum.
Letgo dan bır ürünü 10 TL ye alıp 15 TL ye satma düşüncem var.
Baska bir şey aklıma gelmiyor.
Aranızda bı ürün yapıp satan var mı?
Kitaplarım var onları satmaya çalışicam ama başka napabilirim bilmiyorum.
Letgo dan bır ürünü 10 TL ye alıp 15 TL ye satma düşüncem var.
Baska bir şey aklıma gelmiyor.
Aranızda bı ürün yapıp satan var mı?
E-ticaret alanında bir iş planım var. Şu aralar onun ile uğraşıyorum. İnsanlar ile görüşüp yatırım almaya çalışıyorum. Letgo üzerinden pek kazanç sağlayanı duymadım. Amazon fba ı öneririm. Bu şekilde karğo ile sen uğraşmassın. Onun dışında yanlış anlama ama bana iş planın basit ve geleceği pek olmayan bir plan gibi geldi. Bu şekilde belki ancak cebine göre bir harçlık çıkarırsın. Zaten e-ticarete gönül verdiysen örnek olarak benim kurmak için çaba sarf ettiğim iş sadece 30.000 tl gerektiriyor. Sende bu şekilde bir iş kurabilir veya benim gibi iyi bir plan ve fikre sahip birini bulup ona yatırım yapabilirsin.
Aynen çok doğru diyorsun. Benim bı arkadaşım Trendol , hepsi burada da falan ürün da ürün satiyordu. Ama fazla bı parası yoktu sadece kozmatik satıyordu
Bende biraz birikmisim var giyim , kozmatik , ayakkabı falan satsam diye de düşündüm. Zaten annrm evde kargoya o verir..
Daha çok o çalışır. Ben normal kendi işime devam ederim.
S , m , L , xL , xx L olarak getirtsem mesela , s 10 - m 15 xl 5 XxL 3 tane yeter.
Hani 100 TL ye kazak alsam 3300 TL yapar.
Pantolon alsam 200 TL ye 6600 TL.
Hami 300 TL den mont alsam 9900 TL
Ayakkabı 150 den 33 parca alabilsem 4950
Kozmatik 5000 TL
Kitap 5000 bin test , okuma kitabı konu anlatım li falan
5000 TL de başka ürünler vs.. .
Düz hesap 40 bin 10 bin TL de masraf olsa 50 bin.
Aslında bu şekilde yapsam olurda bilmiyorum.. bisiler yapmak lazım. Şimdilik bütün naktimi borsa da tutuyorum ama ticaret önemli. Belki bu gün 50 bin TL ile başlayıp 1 sene de 1 m TL kazanicam. Belkide.
Ama insan korkuyor ya.
Cevap
4Cevap
Genelde azda olsa gümüşe yatırım yaparım, döviz almakta mantıklı tabi ki özellikle Avro, Sterlin hepsinden ayrı ayrı bir sepet yapılabilir... (YTD)
Baba bunlar aktif yatırım değil daha doğrusu ben al- sat yapmak için dedim.
Senin saydiklarinda al sat yaparsan çok para kaybedersinn. 1 Alaçam derken 5 den olursun.
Benim suanda 87 bin TL param 4-5 hissede duruyor. Seçime doğru hepsini ya da bı kismini satacağım. Doların o zamana doğru 30 TL falan olabileceğini düşünüyorum. Düşün 50 bin atsam 30 TL olsa % 50 ye yakin kâr
Mantıklı yatırım yapmışsın ama ben gümüşten baya kazandım hisselere hiç bulaşmadım...
Gümüşü ilk 5 TL den aldım 8-9 oldu sattım 6-7 ye düştü tekrar aldım 7-8 de yine sattım. 10.5 lerden aldım 11. 5 gibi sattım kusuratpari 5 diye yazıyorum. Sonra baktım gitmiyor canım sıkıldı sattım daha da bulasmadim.
Gümüşün tersi pistir çok fazla hırs yapmadan karı görünce çıkmak en mantıklısı...
Aynen , bı aşağı bı yukari nefret ettim bıde yavaş ilerliyor. Hedef 20 deniyor ama görecek 😅
Bide şu para kayma olaylari var. Gümüşten altına kayiyor sanırım ya da borsaya bi kaç muhabbet duydum da tam hatırlamıyorum.
3e alıyorum "abi ben zaten 5e aldım" deyip adama 7ye satıyorum 😂😂
Canlı yayın aç 31 çek belki gül jeton atarlar
Bak böyle dedin aklıma geldi jigolalaik mi yapsam. Shdjjd
ya müşteri de bulamam kesin
Harcamayapmıyrm
Babama yardim haha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?