Para & Ekonomi 2 ay Dolar mı, çeyrek altın mı almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Hangisini almak daha mantıklı? Dolar mı, çeyrek altın mı almalıyım? Görüş Yaz 39 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
OzgurGüneşFenomen Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Para & Ekonomi konusunda 560 görüş paylaştı. Her ikisi de alınabilir uzun vadede ikisi de size iyi karlar getirir tabi ki alım miktarlarınıza bağlı olarak... (YTD) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 1 ay Bu işlemle neyi hedeflediğin önemli. Kısa süreli bir koruma mı yoksa uzun vadeli bir yatırım mı. Risk almayı sever misin yoksa garanti mi olsun gibi değerlendirmeler var. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
TamactiJunn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 98% 1 ay Altinda bir yerde dolara endeksli zaten. Ama enflasyonist ya da kriz ortamlarinda ayrisiyorlar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 78% 1 ay Altın almak mantıklı ben 2 sene önce 3 bine aldığım altın katlandı şu an 6.700 e cikti. Al beklet 2 sene sonra çeyrek 5 e yaklaşacak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Dolar yılbaşından sonra artar belki 20 yi geçer asgari ücrete zam gelecek ve karşılıksız para basılacak bu ülkede günlerce. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 39 , eig 51% 1 ay altın alacaksan gram altın al ya da külçe çeyrekten daha iyi:)dolar güven vermiyor bana Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Düşününce araştırınca hangisi mantıklı geliyorsa onu yapmalısın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Mert33Mutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 42 1 ay Kuyumcudan hurda altın al 2. El onda kazanç fazla Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kezbangül2 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 1 ay Dolar yükselsede onun ile birlikte herşeyin fiyatı yükseliyor zaten. Altındanda öyle çok kazananı duymadım. Ben e-ticaretten yanayım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay ben her ay 100 dolar alırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Yorumla 6 yorumu gör Soran 2 ay Bende maaşımın küçük bir kısmını her ay kenara atmayı düşünüyorum. Bende dolar almak istiyorum ama kararsızım . Yorumla Görüş sahibi 2 ay ona sen karar verecen artk. ben kendi adıma dolra güvenyorm. Yorumla Soran 2 ay Banada dolar daha mantıklı geliyor. Mantıklı bir karar vermişsin dolar alarak. Yorumla Görüş sahibi 2 ay sonuçta ABD uzun yıllar daha süper güç olarak kalacaünı kanıtladı Yorumla Soran 2 ay Aynen öyle. Çok haklısın. Görüşün için teşekkür ederim :) Yorumla Görüş sahibi 2 ay rica ederim Yorumla
Pormilynr Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 ay 6 ay önce dolar ve Euro dan güzel kazan dim yime de al belki yukselir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Eyıldrm03 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 ay Altın tabiki dövizin değer kaybetme ihtimali de var ama altın bence her zaman güvenli limandır. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Efendim33 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 2 ay Yurt dışından hisse fonu alın.. hem dolar getirisi olur hemde hisse senedi.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör usabro 1 ay Kesinlikle en mantıklısı. Hisse alım satım nasıl oluyor, aldınız mı daha önce Yorumla
Alperen353535 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Ben altin hesap yapmistim maasimin yarisini yatiriyorum bi ara bayabkar ettim dususte simdi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 95% 1 ay Sana göre hangisi mantıklı? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Dolar sanki daha mantıklı gibi geliyor. ama ikiside mantıklı. Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 78% 1 ay Deyişkenlik gösterebilir genelde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
evapo0 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Ben her zaman altın taraftarıyım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Dolar altin en fazla paranın değerini korursun başka bir işe yaramaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
hasegec Takip Et Bilge Yaş: 36 , eig 77% 2 ay ikiside olur. tl durmaman kafi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Para & Ekonomi konusunda 339 görüş paylaştı. Döviz al. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
31Görüş
Her ikisi de alınabilir uzun vadede ikisi de size iyi karlar getirir tabi ki alım miktarlarınıza bağlı olarak... (YTD)
Bu işlemle neyi hedeflediğin önemli. Kısa süreli bir koruma mı yoksa uzun vadeli bir yatırım mı. Risk almayı sever misin yoksa garanti mi olsun gibi değerlendirmeler var.
Altinda bir yerde dolara endeksli zaten. Ama enflasyonist ya da kriz ortamlarinda ayrisiyorlar.
Altın almak mantıklı ben 2 sene önce 3 bine aldığım altın katlandı şu an 6.700 e cikti. Al beklet 2 sene sonra çeyrek 5 e yaklaşacak
Dolar yılbaşından sonra artar belki 20 yi geçer asgari ücrete zam gelecek ve karşılıksız para basılacak bu ülkede günlerce.
altın alacaksan gram altın al ya da külçe çeyrekten daha iyi:)
dolar güven vermiyor bana
Düşününce araştırınca hangisi mantıklı geliyorsa onu yapmalısın
Kuyumcudan hurda altın al 2. El onda kazanç fazla
Dolar yükselsede onun ile birlikte herşeyin fiyatı yükseliyor zaten. Altındanda öyle çok kazananı duymadım. Ben e-ticaretten yanayım.
ben her ay 100 dolar alırım
Bende maaşımın küçük bir kısmını her ay kenara atmayı düşünüyorum. Bende dolar almak istiyorum ama kararsızım .
ona sen karar verecen artk. ben kendi adıma dolra güvenyorm.
Banada dolar daha mantıklı geliyor. Mantıklı bir karar vermişsin dolar alarak.
sonuçta ABD uzun yıllar daha süper güç olarak kalacaünı kanıtladı
Aynen öyle. Çok haklısın. Görüşün için teşekkür ederim :)
rica ederim
6 ay önce dolar ve Euro dan güzel kazan dim yime de al belki yukselir
Altın tabiki dövizin değer kaybetme ihtimali de var ama altın bence her zaman güvenli limandır.
Yurt dışından hisse fonu alın.. hem dolar getirisi olur hemde hisse senedi..
Kesinlikle en mantıklısı. Hisse alım satım nasıl oluyor, aldınız mı daha önce
Ben altin hesap yapmistim maasimin yarisini yatiriyorum bi ara bayabkar ettim dususte simdi
Sana göre hangisi mantıklı?
Dolar sanki daha mantıklı gibi geliyor. ama ikiside mantıklı.
Deyişkenlik gösterebilir genelde
Ben her zaman altın taraftarıyım
Dolar altin en fazla paranın değerini korursun başka bir işe yaramaz
ikiside olur. tl durmaman kafi
Döviz al.