Para & Ekonomi 2 ay Her ay 2 tane altın alsam birikim yapabilir miyim? Sosono1 Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Birikim yapabilirmiyim arkadaslar? Her ay 2 tane altın alsam birikim yapabilir miyim? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neray3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 2 ay Aklı olan sterline yatırım yapsın ya da parası olan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Sosono1 2 ay neden sterlin Yorumla Neray3434 2 ay Asla değer kaybetmeyen bağımsız bir para birimi. Yükseliyor ama düşmüyor. Dolar Euro gibi değil. Sterlin her zaman yuksek Yorumla Sosono1 2 ay alıyım mı 1000 tl lik Yorumla Sosono1 2 ay her ay Yorumla Neray3434 2 ay Borsaya yatırım yapmadan önce göz at , sterline yatırım yapan insanların yorumlarını oku sonra yap. Bir de kredi çekip faize yatırma fikri de var. Yorumla
Kimsesizsiz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 2 ay Bende her ay iki gramla birikim yapmayı düşünüyorum sen hayli hayli yaparsın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Sosono1 2 ay 20 tane almaya calısıcam kardeşim sonra bankaya atarım Yorumla Kimsesizsiz 2 ay En iyisi abi bir yerden başlamak lazım. Özellike şu ara almak için uygun geliyor bana. Seneye asgari ücretle beraber almak zorlaşabilir Yorumla Sosono1 2 ay valla öyle kardeşim bi yerden baslamak lazım bence allah izin verirse kurban bayramına kadar alırım Yorumla Kimsesizsiz 2 ay Allah yardımcımız olsun Yorumla Sosono1 2 ay amin kardeşim sanada bol saglıklı kazanclar Yorumla Kimsesizsiz 2 ay Sağolasın abi EywAllah Yorumla
babysharkSmom Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 99% 2 ay Yaparsın tabiki Damlaya damlaya göl olur… Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Alperen353535 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 2 ay Ben maasimin yarisini otomatik odemeyle altin hesabina yatiriyorum bunu 4 yildir yapiyorum 370 bin olmus bile. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
tutunαmαчαnlαr Takip Et Xper 5 Yaş: 19 2 ay yapamazsın gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Sosono1 2 ay neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Aklı olan sterline yatırım yapsın ya da parası olan
neden sterlin
Asla değer kaybetmeyen bağımsız bir para birimi. Yükseliyor ama düşmüyor. Dolar Euro gibi değil. Sterlin her zaman yuksek
alıyım mı 1000 tl lik
her ay
Borsaya yatırım yapmadan önce göz at , sterline yatırım yapan insanların yorumlarını oku sonra yap. Bir de kredi çekip faize yatırma fikri de var.
Bende her ay iki gramla birikim yapmayı düşünüyorum sen hayli hayli yaparsın
20 tane almaya calısıcam kardeşim sonra bankaya atarım
En iyisi abi bir yerden başlamak lazım. Özellike şu ara almak için uygun geliyor bana. Seneye asgari ücretle beraber almak zorlaşabilir
valla öyle kardeşim bi yerden baslamak lazım bence allah izin verirse kurban bayramına kadar alırım
Allah yardımcımız olsun
amin kardeşim sanada bol saglıklı kazanclar
Sağolasın abi EywAllah
Yaparsın tabiki
Damlaya damlaya göl olur…
Ben maasimin yarisini otomatik odemeyle altin hesabina yatiriyorum bunu 4 yildir yapiyorum 370 bin olmus bile.
Tabiki
yapamazsın gibi
neden