Para & Ekonomi 2 ay Euro hesabı nasıl açılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yurtdışından euro gelecek. İş bankasından euro hesabı açmam lazım şubeye mi gitmem gerekiyor yoksa mobilden açılıyor mu? Euro hesabı nasıl açılır? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zekai_kirişçi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 98% 2 ay Kuveyttürkte mobilden açılıyor ama iş bankasını bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Mesela isbank müşteri hizmetlerini arasan kesin çözüm verilir. Burada ki sorunun mantigi ne. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AllTimeTrader Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Hesap aç deyip açabilirsin mobilden Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Guru Yaş: 31 2 ay Mobilden de açabilirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Mobilden döviz hesabı açabilirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Vadesiz kısımdan değil mi? Açtıktan sonra bi iban numarası oluşuyor mu? Yorumla Görüş sahibi 2 ay Evet vadesiz hesaplardan açacaksın. Yeni iban oluşurmu bilmem ama yeni hesap numarası oluşuyor. Ben hesap numarası üzerinden işlem yapıyorum Yorumla
001zaman Takip Et Bilge Yaş: 40 , eig 100% 2 ay Mobilden acabilirsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Actim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Kuveyttürkte mobilden açılıyor ama iş bankasını bilmiyorum
Mesela isbank müşteri hizmetlerini arasan kesin çözüm verilir. Burada ki sorunun mantigi ne.
Hesap aç deyip açabilirsin mobilden
Mobilden de açabilirsin
Mobilden döviz hesabı açabilirsin
Vadesiz kısımdan değil mi? Açtıktan sonra bi iban numarası oluşuyor mu?
Evet vadesiz hesaplardan açacaksın. Yeni iban oluşurmu bilmem ama yeni hesap numarası oluşuyor. Ben hesap numarası üzerinden işlem yapıyorum
Mobilden acabilirsin
Actim
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!