Para & Ekonomi 2 ay Küçük çaplı yatırım tavsiyeleriniz var mı? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 150-200 bin TL kadar sermayeyle ne iş yapılır? Cafe aç demeyin üzülürüm 😃 Küçük çaplı yatırım tavsiyeleriniz var mı? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JustLikeu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eig 96% 2 ay Altına çevirip altın hesabı açtır oraya yatır. Altın yükseldikçe o para da yükseliyor orada.Bende şu an elime geçen her altını öyle yapıyorum. Bakalım kazanırmıyız kaybedermiyiz 😄 0 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eig 96% 2 ay Valla dostum para çok güçsüz 200 bin para değil ki. Seyyar Tayyar işler bile zor. Ustalık falan var mı? Meslek varsa daha iyi olur. 0 0 Yorumla
Bergamalı355 Takip Et Xper 6 Yaş: 123 2 ay Zeytin yağı işine gir bölgesinden 100 liraya alıp şehirde 120 130 kadar satarsın 0 0 Yorumla
HotellCalifornia Takip Et Xper 6 Yaş: 26 2 ay 150-200 binle çiğ köfteci bile açamazsın. pilav arabası alırsın anca, geri kalan parayı da mafyaya haraç verirsin 1 2 Yorumla вιтєχєи 2 ay Benden haraç alacak adam anasından doğmadı ben ölene kadar da doğmaz 😃 Yorumla HotellCalifornia 2 ay sen öyle san Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Ben komple o parayı altına gömerim 2 yıl dokunmam 1 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 2 ay Suriyeli ol abi bol kazanç getiriyor :D 1 0 Yorumla
Beyzaaaw Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Cami tuvaleti satın al gelen geçen sıçar 0 1 Yorumla Senaaydinnn 2 ay 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Altına çevirip altın hesabı açtır oraya yatır. Altın yükseldikçe o para da yükseliyor orada.
Bende şu an elime geçen her altını öyle yapıyorum. Bakalım kazanırmıyız kaybedermiyiz 😄
Valla dostum para çok güçsüz 200 bin para değil ki. Seyyar Tayyar işler bile zor. Ustalık falan var mı? Meslek varsa daha iyi olur.
Zeytin yağı işine gir bölgesinden 100 liraya alıp şehirde 120 130 kadar satarsın
150-200 binle çiğ köfteci bile açamazsın. pilav arabası alırsın anca, geri kalan parayı da mafyaya haraç verirsin
Benden haraç alacak adam anasından doğmadı ben ölene kadar da doğmaz 😃
sen öyle san
O parayla anca soba tutuşturursun 😄
Ben komple o parayı altına gömerim 2 yıl dokunmam
Suriyeli ol abi bol kazanç getiriyor :D
Cami tuvaleti satın al gelen geçen sıçar
😂😂😂
Altın al altınnnn
Nerede yaşıyorsun
Çay ocagi devr al varsa küçük bi yer
Evet altın
Tekstil ac baya zengin olursun