Para & Ekonomi 2 ay Büyük bir miktar paraya sahip olsanız ne yaparsınız? Fıratcannn11 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Çok para insanı yoldan çıkarır mı? Büyük bir miktar paraya sahip olsanız ne yaparsınız? Görüş Yaz 14 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dil28282 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 85% 2 ay Direk araba alırdım kendime. Sürekli arkadaşlardan almak bıktırıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Fıratcannn11 2 ay Sadece araba mi hayalin daha Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Farklı bir şehire yerleşip iş kurarım. Ev, araba alırım. Ah ne güzel olurdu 🥲 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Independent066 Takip Et Xper 1 Yaş: 37 2 ay Aileme bir ev birde araba sonrasida garibana yoksula paylastirirdim kesin...👍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aslıı_449 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 100% 2 ay birikim yaparım. çok harcamam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Fıratcannn11 2 ay Neden ki Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Ben güvenirim kendime, yoldan çıkmam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Para & Ekonomi konusunda 3,2b görüş paylaştı. Yurt dışına giderim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 2 ay Araba Ps ses sistemi ev yazlık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 38% 2 ay Ev alıp iş kurarım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Araba alırım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Fıratcannn11 2 ay Nasıl bir araba var hayalin de Yorumla ikizterazi 2 ay Volvo s60/xc90 Yorumla ikizterazi 2 ay Ama ilk arabam muhtemelen alt model olur bu xc90 falan hayatta alamam şu an rüyamda bile göremem Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Şimdi yola sokuyor artık. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
solitaria_bayan Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 95% 2 ay Çoğunu cikariyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Çok gezerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Parami dövdürirdum para verip birilerine Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Direk araba alırdım kendime. Sürekli arkadaşlardan almak bıktırıyor
Sadece araba mi hayalin daha
Farklı bir şehire yerleşip iş kurarım. Ev, araba alırım. Ah ne güzel olurdu 🥲
Aileme bir ev birde araba sonrasida garibana yoksula paylastirirdim kesin...👍
birikim yaparım. çok harcamam
Neden ki
Ben güvenirim kendime, yoldan çıkmam.
Yurt dışına giderim
Araba Ps ses sistemi ev yazlık
Ev alıp iş kurarım
Araba alırım
Nasıl bir araba var hayalin de
Volvo s60/xc90
Ama ilk arabam muhtemelen alt model olur bu xc90 falan hayatta alamam şu an rüyamda bile göremem
Şimdi yola sokuyor artık.
Çoğunu cikariyor
Çok gezerim
Parami dövdürirdum para verip birilerine
yatırım