Ben daha fazla harcamaya başlıyorum yokuş aşşağı koşarak uçuyormuş gibi oluyo aşırı keyifli oluyor sbsjsjwjw sonra tabi düşünceye dalıyorum param bitti diye ahahahajajqh
2 ay
Paranız azaldıkça ne yaparsınız?

Ben daha fazla harcamaya başlıyorum yokuş aşşağı koşarak uçuyormuş gibi oluyo aşırı keyifli oluyor sbsjsjwjw sonra tabi düşünceye dalıyorum param bitti diye ahahahajajqh
Genelde param azalmıyor ama artmıyor da. Param azalmadigi için bir sorun yok ama paramin da artmamasi. Genelde elime çok para geçmez ama hayatıma birkaç defa 200 TL gördüm, sanırım benim param yok. Param azaldığında ne yapacağım diye bir derdim de yok. Kendimi eski sevgilisinden ayrılmış kıza boş boş teselli verir ama hiçbir işe yaramayan teselli verir gibi avutuyorum, para huzur getirmez, hayatta her şey parayla mı, zengin ama mutsuz fakir ama mutlu olmak mı diye. Ama fakir olsam da mutlu değilim ki, nasi yani fakirler de mi mutsuz?
Hahahahha agsghshsgsh
Mutluluk parayla degil deniliyor. Mutluluk parasiz degil denilmiyor. Sen olayi yanlis anlamissin knk.
Olayi yanlış anlamadım knk ben de böyle diyorum böyle de deniliyor mutluluk parasız demedim zaten sen yanlış anladin
Param azalnca salça ekmek yiyorum zeytin ekmek yiyorum olan kıyafetlerimi giyiyorm param çoğalana kdar shshha
Görüş
16Görüş
Ne yapacağım annen babanla beraber yaşıyorum param azaldığı zaman onlardan istiyorum zaten engelli olduğum için çok fazla evden dışarı çıkmıyorum yani çıkma şansım olmuyor ihtiyacım olduğu zaman da onlardan istiyorum veriyorlar
:) geçmiş olsun 💐
Teşekkür ederim ama gerekli bir şeyse tabii ki istemelisin ama tabii ki olur olmaz şeyleri de para harcıyorsan o konuda birazcık tutumlu olmalısın ☺️
Aslında ne yazık ki bizim ülke gençlerinin en büyük sıkıntısından bir tanesi şu anda işsizlik nedeniyle birçok genç ailesinden para istemek zorunda kalıyor Ve bu çok kötü bir şey
Ağlıyorum wjxjsjs
Not : hiçbir zaman hiç param yok
Oyy sjxjsjs napıyosun tam olarak nerde eziyorsun
Allah daha çok versin ne diyim
Valla ben çingene usulü yapıyorum geleni harcıyorum
Para degil ama limitli seylerde ben ilk gunler deli gibi harcar sonra kalan gunlerde odare etmeye calisirim
Hahaha keyif verici madde arasında para da var. Harcadıktan sonraki pişmanlığım sadece o aldığım ürünü kullanmazsan gerçekleşiyor.
Gereksinimlere ağırlık verip yüklü ödemeleri taksitendiririm.
Sonra ay sonunun getirememe çılgınlığı yapıyorsun djjdj
Gelirime göre giderim var ama azalınca kısıtlıyorum kendimi ve bunu hiç sevmiyorum.
Bende hiç azalmıyor çünkü harcama taraftarı değilim yağlarım bitmedikce tasarruf yapmayı çok seviyorum genelde kumbara atarim
Daha çok çalışıyorum 😁
Bendede aynısı oluyor jsksjdhhd
bende para bitmez sadece azalir denizde kum bende para
Psikolojik durumum bozuluyor
Para bitmez bende son 5-6 yıldır hiç parasız kalmadım
Ay sonuyu getirmeye çalışıyorum.
Genelde azalmaz. Azalırsa dolar bozdururum.
Bekliyorum
Bende whahhwhwhw
ne güzel sdjsdsdjwwe
Kumar oynuyorum :d
Hehehehehe
Azalmıyo
Azalmıyor xD
En İyi Görüşler