Şu an sigortasız 2500 TL ye çalışıyorum adıma kredi kartı verdi banka 2000 limitli 1000 nakit avans çektim daha geçen hafta sonu çektim bugün hepsini ödesem kredi puanım yükselir mi 5 binlik kredi verirler mi yoksa taksit taksit mi ödeyeyim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Knk hemen yükselmiyor maalesef ben 25 k kredim vardı taksitleri çift çift ödedim erken kapama sonra bankaya ayda 25-30 k maaş girdim var ama şu an istedigim miktarları yine vermiyolar
Nakit avans kredi notunu düşürür ve tüm borcu kapatman kredi puanının artmasını sağlamaz.
Neden? Ben yükselir diye aldım
Akbank veya denizbank'tan hesap açtır. İkinci bir kredi kartını al.
Tamam da kredi notum neden düşüyor ya ben yükseltmek istiyorum ee düzenli ödeme yapmam lazım kredi de çıkmaz die başvurmadım karttan çekip çekip yükseltirim diyordum düşüyor muş napcam
Nakit avans kredi notu düşürür git araştır bak. Düzenli ödeme yapman lazım ve kartta olan limitin %60'ını aşmaman lazım. 1200 TL'den fazla alışveriş yapma.
Zaten 1000 nakit avans çektim 7 ay ödemeli şimdi ne yapayım
Öde yapacak bir şey yok direkt hemen kapatsan bile bir şey değişmez.
Ne kadar düşmüştür şimdi 5k ya başvursam red mı verir
Abi krediyi napıcaksın?
Lazım yatırım yapacağım 1k yı katladım 1500 yaptım şimdi 5000 bini alıp yatırım yapmak istiyorum şu an 2500 a kusura bakma ama mal gibi çalışıyorum biran önce biraz para kazanıp işi bırakacam iş bulana kadar idare etsin diye 5k yi 6k yapsam tamam 2. Aylık taksit gelene kadar iş bulurum zaten en kötü burger kinge felan girecem
Bence çıkmaz kredi ama dene istersen. Çıkacağını sanmıyorum.
Olumsuz sonuçlanırsa yine kredi notu düşüyor dimi kart limiti 2 zaten 5k vermezler diye bende düşündüm yoksa avans yerine kredi alacaktım
Hemen yükselmez. 2-3 ay düzenli devam etmen lazım en az.
Zaten banka hesabı açalı daha 1 ay olmadı hemen nakit avans aldım hemen ödesem sonra tekrar çeksem onuda hemen ödesem böyle böyle yükselmez mi ya yani illa beklemek gerekiyorsa taksit taksit ödeyeceğim
Başka banka hesabı aç içine para yatır sonra başvuru yap
Şu an yatırım hesabında 1600 TL lik hisse var yeterli olur mu
Ve 3 4k para girişi çıkışı yaptım
Olur olur
5k kredi başvurusu yapayım mı
Limiti onlar ayarlıyor isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü yap gitsin
Sıkıntı şu kredi notum düşsün istemiyorum ki nakit avans düşürüyormuş zaten düştü yani. Bide olumsuz olursa daha çok düşecek daha hesabı yeni açtık ya fazla düşmez dimi
Açmazlar maaşın afedersin ç*k kadar.
İş bulsam başka işe gircem de iş yokki iş bulana kadar burada sürünmeye devam
O paraya kaç saat çalısıyorsun
10 saat
Enayimisin
Biliyorum düşük olduğunu mecbur çalışıyorum
Sigorta niye yok
Yapmadı ama cikicam yakında ya kenarda para yok biraz param olsa 2 dk durmicam
İyi edersin vakit kaybı olur hangi şehir
İstanbul
Abi sen kusura bakma da manyak mısın koskoca İstanbul
Komilik felan var zor geliyor die çalıştım da zoruma gitmeye başladı yani aslida hemen çıkmak istiyorum ama nasıl iş bulacam yol felan çekilmiyor ya
Nasıl is bulucam diye bir şey mi var kardesim gidiceksin onune gelen her yere başvuru yapicaksin gerekirse her gün yürüyerek git ama orada çalışıp hakkını yedirmicen.
Haklısın ya bu hafta sonu veya önümüzdeki hafta sonu çıkacam bir maaş alayım da
Ama yılbaşında zam yapar diye düşünüyorum
Zam yapsa ne olacak yine ayni hesap olmuyor mu
Asgarî verir diyor ailem ama. 1 yıldır bu fiyata çalışıyorum artık asgarî verse bile çıkasim gelio ama şimdi asgariye zam geleceği için iş bulmak da zor olur gibi geliyor
Sana tek bir şey diyeyim zam yapsa bile o parayı senden fitilfitil çıkartırlar orada kalsan hakkının yediği zamanlar gelir aklına
Doğru diyon ya zaten normalde asgarî ücret düşük diye millet isyan ediyor ben 2500 a çalışıyorum böyle işin
Ama sen aşırı düşük alıyorsun bunu yapan adam degil
Adam da bir bakıma haklı bende 2500 a çalışan adam bulsam zam yapmam sömürürüm 1yil 2 ayım çöp oldu
O başka bi şey kardeşim ihtiyacın vardır anlarim durumum olmaz ben sana bunu veremem ama 5 ay kal net maaşını vereyim derim veremezsem o kişiyi orada çalıştırmam adamlık bu değil yani.
Öyle haklısın şerefsiz bide laf ediyor erken gel diye çakacam suratının ortasına bitane acayip moralim bozuk ya i*thar bile düşündüm ama daha gencim yaşayacak yıllarım var yani şimdi burdan çıkıp kim bilir nereye gideceğim orada da para veriyoruz diye sömürecekler yani her türlü sıkıntı ama en azından sigorta felan olur kredi felan çekebilirim iyi olur ya
Herkes ayni şeyden dertli zaten kardeşim emin ol dışarda gördüğün gülen insanlar yasamak moral için yapıyor sen değiştir yerini herkes gibi muamele görürsün enazindn
Biraz geçmeli üstünden ya da kefil ile gitmelisin
Başka bankadan hesap açsam oda 1000 TL nakit avans verir mi?
Başka banka dan açsan da vermezler bankaların belirledi bir limit var sana onu aşmazlar yani
Vermezler net
Vermez