Para & Ekonomi Aylık hane geliriniz ne kadar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ve yine aylık hane gideriniz ne kadar? hangisi daha yüksek. Güncellemeler+1 yıl hane geliri, yani ev halkının toplam gelir ve gideri Güncellemeler+1 yıl herkes de zengin 😂 Aylık hane geliriniz ne kadar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
чαvrumnєrdєsín Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 4 kişilik aileyiz 22-25 bin arası gelirimiz var tahminimce gideri net bilmiyorum ama ev kredisi ödüyoruz 10bin filan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eşit, dengeyi sağlıyor ona göre harcama yapıyorum. Açılmak yok... 0 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Kızların kategorisinde yer almadığım kadar kazanıyorum. 0 0 Yorumla
Ecemaysegencc Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bi babam çalışıyor oda asgari ücret başka yok 0 7 Yorumla softpowerr +1 yıl Sen neden çalışmıyosun Yorumla nursu0236 +1 yıl Nasıl geçiniyorsunuz Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl @nursu0236 ben harçlığımı netten kazanıyorum Yorumla nursu0236 +1 yıl Nasıl Yorumla nursu0236 +1 yıl Bu arada ihtiyacım yok sadece nasıl oluyor merak ettim Yorumla Ecemaysegencc +1 yıl @nursu0236 nude satıyorum ve ayrıca kullanılmış iç çamaşırları bir sürü para veren erkekler var Yorumla eskilerden34 +1 yıl sana ulaşamadım reelde görüşmeyecek miydik? Yorumla
Koterlek Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Paramı yatırdımbher gün 150bin 100 arası kazanıyom 1 sene doğru 1 milyon rahat yapabiliyorum 0 0 Yorumla
Okilojii Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tabi ki giderler daha yüksek hepimizi nasıl dönüyoruz anlamış değilim 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl orası öyle ama en azndan dişini sıkarak da olsa bir şey artırılyorsa yine iyi Yorumla Okilojii +1 yıl Artirana bile helal olsun 😊 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl 100 civarı haneden kastın baba ve oğul dahil demi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl evet ful aile. ne iş yapıyorsnz öyle yüz bin Yorumla SucukluPatates +1 yıl anne ev hanımı benle babam calısıyoruz. babam yazıhaneci benim kripto pazarlama şirketim var Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Bu cripto pazarlama şirketi nasıl kuruluyor neler yaptın serüvenin nelerdi? Yorumla SucukluPatates +1 yıl herşeyden önce grafikten anlayacaksın 3400 dolar ile kurdum piyasa değeri Şu an 80 bin dolar civarı. aylık ortalama 75 bin tl kazandırıyor Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Evett grafik mantığını kavramak lazım teşekkür Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Emekli maaşı 5 bin ya var ya yok babam alıyor. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. 5931 tl 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Evliadam33 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl 20 bin tl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ful aile geliri mi Yorumla Evliadam33 +1 yıl Yok sadece benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
4 kişilik aileyiz 22-25 bin arası gelirimiz var tahminimce gideri net bilmiyorum ama ev kredisi ödüyoruz 10bin filan.
Eşit, dengeyi sağlıyor ona göre harcama yapıyorum. Açılmak yok...
Kızların kategorisinde yer almadığım kadar kazanıyorum.
Bi babam çalışıyor oda asgari ücret başka yok
Sen neden çalışmıyosun
Nasıl geçiniyorsunuz
@nursu0236 ben harçlığımı netten kazanıyorum
Nasıl
Bu arada ihtiyacım yok sadece nasıl oluyor merak ettim
@nursu0236 nude satıyorum ve ayrıca kullanılmış iç çamaşırları bir sürü para veren erkekler var
sana ulaşamadım reelde görüşmeyecek miydik?
Paramı yatırdımbher gün 150bin 100 arası kazanıyom 1 sene doğru 1 milyon rahat yapabiliyorum
Tabi ki giderler daha yüksek hepimizi nasıl dönüyoruz anlamış değilim 😊
orası öyle ama en azndan dişini sıkarak da olsa bir şey artırılyorsa yine iyi
Artirana bile helal olsun 😊
100 civarı haneden kastın baba ve oğul dahil demi
evet ful aile. ne iş yapıyorsnz öyle yüz bin
anne ev hanımı benle babam calısıyoruz. babam yazıhaneci benim kripto pazarlama şirketim var
Bu cripto pazarlama şirketi nasıl kuruluyor neler yaptın serüvenin nelerdi?
herşeyden önce grafikten anlayacaksın 3400 dolar ile kurdum piyasa değeri Şu an 80 bin dolar civarı. aylık ortalama 75 bin tl kazandırıyor
Evett grafik mantığını kavramak lazım teşekkür
35 bine 40 bin hep eksi
Emekli maaşı 5 bin ya var ya yok babam alıyor.
Gider yüksek 26 gelir var 30 gider
50 civarı
5931 tl
minikkk bir meblağ
150 falan
25.000
benim çok iyi
18-20
33 bin civarı
Bilmiyorum
20 bin tl
ful aile geliri mi