Çok iyi biliyorum bende bir işverenim ama ÜLKE ekonomisi o kadar zayıfki en ufak değişiklik dengeleri bozuyor tıpkı jenga oyunu gibi ama alt kesimlerdeki geçim zorluğunu hepimiz görüyoruz o yüzden bu rakamı yazdım zaten Enflasyon verilen rakamın 3 katı hissediliyor en azından vatandaş para kazandım diyebilsin bari
Ödersin ödeyemeyecek bir şey yok biraz fedakarlık edeceksin dünya malı dünyada kalır çok parada gözümüz yok bizde işçilikten gelmeyiz fazlasını kazananlarda var içlerinde ama asgari ücret alan yok en düşük maaş il yerimizde 6500
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bende yüzde 50/60 civarı bekliyorum.
minimum 8500 ve üzeri olacağı konuşuluyormuş kulislerde kulağımıza gelen bu doğrumudur yanlışmıdır bilmem ama şahsi görüşüm 10 bin olmalı.
işte 10 bin olunca da enflasyona da aynı oranda yansıması kısmı var
Çok iyi biliyorum bende bir işverenim ama ÜLKE ekonomisi o kadar zayıfki en ufak değişiklik dengeleri bozuyor tıpkı jenga oyunu gibi ama alt kesimlerdeki geçim zorluğunu hepimiz görüyoruz o yüzden bu rakamı yazdım zaten Enflasyon verilen rakamın 3 katı hissediliyor en azından vatandaş para kazandım diyebilsin bari
bir işveren olarak 10bin maaş ödeyebilecek misiniz
Ödersin ödeyemeyecek bir şey yok biraz fedakarlık edeceksin dünya malı dünyada kalır çok parada gözümüz yok bizde işçilikten gelmeyiz fazlasını kazananlarda var içlerinde ama asgari ücret alan yok en düşük maaş il yerimizde 6500
Ben asgari ücretin yüzde olarak değilde rahat 8.5-10 bandına çıkacağını düşünüyorum.
işte yüzdeyle de aynı şey ifade edilyor zaten. sen yüzde yüz filan diyorsn bu durumda
E yani olsun o kadar.
Çok iyimsersin
daha mı düşük olur diyorsun
Daha yüksekte olabilir kötüyü düşünmek iyidir
daha yüksek enflasyonu da etkiler ciddi
bir şey farketmez kötü bile olabilir
8250
aynı düşünyoruz yani
8500 9000 arası bnce
aynı görüşteyiz
ben 10k alıyorum şuanda o bile bana zor yetiyor şuanda bile
orası öyle