Para & Ekonomi 20 bin kredi çeksem kaç bin faiz ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2 veya 3 yıllığına ne kadar faiz olur veya daha düşük yıl seçsem aylık ödemesi ne kadar olur o zaman :/ Güncellemeler+1 yıl Aşağı yukarı tahmin istiyorum sizden 20 bin kredi çeksem kaç bin faiz ister? Cevapla Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kafamıngüzelligi Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl HangiKredi. com dan hesaplayabilirsin biz tahminde bulunuruz anca 0 0 Yorumla
BenGülmedimOGüldürdü Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bugün en para 1.55 haiz ile kredi veriyor diye mesaj gelmişti. 24 ay taksit yaparsan aylık 1050 lira ödersin. Toplam geri ödeme de 25 bin olur. 580 lira sigorta prim tutarı kesiliyor. Eline 19.420 geçer düz hesap. 1 0 Yorumla
Mert33Mutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl Yapı kredi kartın varsa kredi kartından nakit avans kulan ben 6 aylık 34 bin cektim ayda 6000 ödüyorum çok uygun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aylık 6000 vercek gücüm yok vadesi uzun olcak mecbur Yorumla Mert33Mutsuz +1 yıl Vadeyi uzatmak sana bağlı banka sana seçenek sunuyor mesela ben 12 ay çekseydim ayda 3 küsür bir odemey yapacaktım bilerek 6 ay istedim Yorumla
naturel_man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bence çekme. O süreye en az 8-9 bin faiz alırlar. Paranda hayırda görmezsin. Kızma ama çekinerekte olsa haramdan hayır gelmez demek istiyorum 0 0 Yorumla
PolifonikOsuruk07 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bi zahmet banka sitelerine gir bak ordan hesaplaya bilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
HangiKredi. com dan hesaplayabilirsin biz tahminde bulunuruz anca
Bugün en para 1.55 haiz ile kredi veriyor diye mesaj gelmişti. 24 ay taksit yaparsan aylık 1050 lira ödersin. Toplam geri ödeme de 25 bin olur. 580 lira sigorta prim tutarı kesiliyor. Eline 19.420 geçer düz hesap.
Yapı kredi kartın varsa kredi kartından nakit avans kulan ben 6 aylık 34 bin cektim ayda 6000 ödüyorum çok uygun
Aylık 6000 vercek gücüm yok vadesi uzun olcak mecbur
Vadeyi uzatmak sana bağlı banka sana seçenek sunuyor mesela ben 12 ay çekseydim ayda 3 küsür bir odemey yapacaktım bilerek 6 ay istedim
Bence çekme. O süreye en az 8-9 bin faiz alırlar. Paranda hayırda görmezsin. Kızma ama çekinerekte olsa haramdan hayır gelmez demek istiyorum
Bi zahmet banka sitelerine gir bak ordan hesaplaya bilirsin
Googleden baksana