Para çalıyorum?

Selam lütfen yargılamadan önce okuyun 1 yıldır babam işsiz annem öğretmen onun maaşıyla geçiniyoruz ay sonuna kadar yetmiyor evde 6 kişiyiz 3 kardeşiz babaannem emekli maaşından vermiyor ve ben çok utanıyorum bir keresinde arkadaşlarımla birşeyler içecektik e annemde bana para vermiyor elimi cebime attım çok utandım hiç param yoktu o zamandan beridir bende takıntı olmaya başladı annemin çantasından para alıyorum çok utanıyorum bazen 10 bazen 50 bugün annemle alışverişteydik ben yanıma 112 lira almıştım 100 liraya bir şey aldım donra mağazada bir kıyafet beğendim ama annem fiyata bakınca olmaz dedi ablam mağazanın ortasında kıyafeti kötülemeye başladı resmen rezil oldum moralim bozuldu eve gelince elimi cebime attım param kalmamıştı sonra içimden bir ses annenin cebinden para al dedi ve 100 lira aldım sonra öğrendim meğersem o kardeşimin parasıymış evde kavga oldu sonra baktım kardeşim odada ağlıyor parasını uzun zamandır birktiriyodu cidden çok pişman oldum çok bende ben sana 100 lira veririm dedim ve geri yerine koydum bunun gibi çok fazla olay yaşandı ama şimdiye kadar kimse farketmedi çaldığımı çok utanıyorum bu özelliğimden bırakmak istiyorum ama içimden bir ses al annenin çantasını aç ve para al diyor takıntı oldu artık bırakamıyorum lütfen yardım edin

Para çalıyorum?