Bankada birikim yapıcam, altına mı yatırayım dövize mi?
Uzun vadeli olarak düşünüyorum, en az 5 yıl süreyle. Çok büyük miktarlar yatırmayacağım aylık 1000 2500 TL kadar. Fakat yatırım ve ekonomi özürlüsüyüm. Hiç bir şey anlamıyorum.
Uzun vadeli olarak düşünüyorum, en az 5 yıl süreyle. Çok büyük miktarlar yatırmayacağım aylık 1000 2500 TL kadar. Fakat yatırım ve ekonomi özürlüsüyüm. Hiç bir şey anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Her yatırım özünde risk barındırır. Diğer türlü herkes zengin olurdu zaten.
Bankada yapma kuyumcun varsa git hurda altın al eve koy bana dua edersin
Altın her zaman riski en az kârı en yüksek yatırım aracı olmuştur.
uzun vade düşünürseniz eğer altın en mantıklı olanı dolar euroya güven kalmadı çünkü.
Eğer o kadar uzun vadede yapacaksan her ay hisse senedi almanı tavsiye ederim
Solar enerji halka arz açıkladı hisse senedi bugün son sanırım 58tl olması lazım bir kağıt 5 seneye en az 580 olur bence
uzun vadede hısse aenedı en öantıklısı hele ko bes yıl
yardımcı olurum konusalım
Risk her zaman vardır ama halka arzlardan uygun olanlar alınabilir
O yatırdığın paradan bir şey olmaz yatırım büyük paralarla yapılır büyük kazanımlar için
Büyük olsun istemiyorum ki dursun biriksin değeri yükselsin sadece yeter ben biraz piyasadan anlamaya başlayana kadar. Şimdiye kadar parayla altınla borsayla hiç bi ilgim olmadı bilmiyorum yani. Bu miktarları kaybetsem de bi etkisi olmaz o nedenle küçük olsun risksiz olsun istiyorum başlangıç olarak.
Borsa ama guzel şirket
Borsaya hiç kafam basmıyor ya gerçekten
Bi kere coine yatırdım 10 bin tl çok anlıyormuş gibi şu an hesapta 102 TL kalmış anslsmxkzö
Zor değil bir iki günde öğrenir bir ayda da usta olursun
Coinle borsa bir mi. Coin boş a4 kağıt al para diye daha iyi en azından değeri var
Anlamıyorum dedim işte bilmiyorum ki borsa ne coin ne internetten baktım borsaya piyasa hareketlerini takip etmek gerekiyor yazıyor ama ben daha 2 aydır hayata atılıp çalışmaya başladım hep baba parası yedim yani gerçekten ekonomi özürlüsüyüm hiç bilmiyorum. o nedenle şu an en risksiz olan bankada birikim yapmak gibime geliyor. Sizin söylediğiniz elbette daha karlıdır anlayana ama risk var sanırım onda da, ben riske atmak istemiyorum çünkü hiç anlamıyorum. En basiti altın ve dövizin getirisini bile karşılaştıramıyorum yani o kadar diyeyim ahhahja
Zamanla öğrenirsin kiz bende borsaya 28 yaşında girdim. Sen simdi dediğin gibi risksiz araclarla başla altın döviz gibi zamanla her şey oturur
Ülkede risksiz yatırım yok
bin/2bin tl ile risksiz yatırım olmaz.
Paran değer kaybeder. Başka şeye yatırım yap.
Altını dene✌🏻
Enerji şirketleri
Uzun vadede altın
Borsa
altın
Altın
Borsa bitcoin altin
Vadeli yatirim
Altın