Güncellemeler
+1 yıl
Son bisey daha soracagim simdi buranin geceligi 1500 gibibbiseymis. Yarin bubparayi odeyip bunu da sonra sgkdan alacaksin dediler. Bu parayi odeyemezsem ne olur? (4500) rakam.
Iki gun once acil mudahale icin ambulans cagrilmis ve ambulans ozel hastaneye giris yapmis. (Durumun kritikliginden ve en yakin o diye) Butun mudahaleler yapildi odeme kisminda ise alinan rakamin buyuk kisminin sgk tarafindan geri iadesinden bahsediliyor. burada islem tam olarak nasil gerceklesiyor? Ve benim sgkdan parayi almam ne kadar surer?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ssk ya elindeki evrakla baş vurman gerekir egerki devlet hastanesinden sevkli olarak gitseydi özel hastane 1 kuruş alamazdı gerçi hasta ssklı ise zaten girişi yapıldığında masrafların bir kısmı ssk karşılar özel hastaneler ssk li da olsan senden % 200 kadar fark ala biliyor çok birsey alacağını sanmıyorum. Özel sigortalı olsaydınız tüm masrafı sigorta firmamızdan alırdınız
Acil mudehale yapildiysa tek kurus odeme yapmamaliydin
Acilden giris yapildi ama sonra operasyon vs gecirdim cikis verilmedi. Bugun 3. Gecem ve aldila4 herseyin parasini.
Hasta haklari ile gorus veya alo 170 i ara
Tamam bakacagim
bazı yerlerde bir kısmını karşılar