Para & Ekonomi Bu paranın diğerini bilen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Böyle bir para buldum bu nerenin parası ve ne kadar ediyor bilgisi olan yazabilirmi? Bu paranın diğerini bilen var mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl slovakya parasıoranın değeri ile 50 kuruş 1 4 Yorumla builder +1 yıl 50 eurocent olarak geçeryaklaşık bizim para ile değeri 9,24 tl dir Yorumla builder +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😇 Yorumla builder +1 yıl rica ederim Yorumla
Olgun1adam123 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 77% +1 yıl oha zengin oldun dostum :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gercektenmi 💪🥺 Yorumla Olgun1adam123 +1 yıl şaka ya Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl https://www.youtube.com/embed/5qm8PH4xAss50 centin para olmuş hali 0 0 Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl pul değeri 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani ne kadar ediyor Yorumla G-Ü-V-E-N +1 yıl 9 tl Yorumla Soran +1 yıl Son soru Peki bakkal market falan alırmı? Yorumla G-Ü-V-E-N +1 yıl belki alır belki almaz euro biriktiriyorsa alır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 9.22 TLYani 9 TL 22 kuruş :)) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama Türkiye’de satmak zor Yorumla
istanbulmurat Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl üstünde yazıyo :)) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazıyor ama ne kadar oldunu yazmıyordu Yorumla istanbulmurat +1 yıl yaklaşık 8 tl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hocam gün geçtikçe artıyor değeri.
slovakya parası
oranın değeri ile 50 kuruş
50 eurocent olarak geçer
yaklaşık bizim para ile değeri 9,24 tl dir
Teşekkürler 😇
rica ederim
oha zengin oldun dostum :D
Ne gercektenmi 💪🥺
şaka ya
50 centin para olmuş hali
Şu 50 cent 9 tl alıyor şaka gibi
50 cent bu siz de 8,5tl ediyor
pul değeri
Yani ne kadar ediyor
9 tl
Son soru Peki bakkal market falan alırmı?
belki alır belki almaz euro biriktiriyorsa alır
9.22 TL
Yani 9 TL 22 kuruş :))
Evet ama Türkiye’de satmak zor
Euro bölgesinden slovenyanın parası..
0.5 euro. 9 tl yapar
üstünde yazıyo :))
Yazıyor ama ne kadar oldunu yazmıyordu
yaklaşık 8 tl
Varr