Güncellemeler
+1 yıl
heh tam beklediğim site sönmüş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkenin güneyi (egesi akdenizi güney doğusu) zaten petek nedir bilmez herhalde. Peki ya geri kalan? nerdensiniz ve hava durumunuz nasıl? İstanbuldan olanlar bir de onlar yaktı mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Petekler yanıyor
Kuzeylilerin ben çoğunun @mk yaşadığım şehirde kuzeyli çok kavgasız günüm geçmiyor bunlar yüzünden silahlanma ihtiyacı hissediyorum
alla alla. nerde yaşyorsn acaba da kuzeylişeir bepenmiyorsn. o konuda gğney daha beter oysa
Güneydoğuyu bilmeden yorum yapamam Akdenizden antalya adana mersin aşırı sıkıntılı diyorlar özellikle antalyanın serik ve manavgat tarafı
Egenin insanı kuzeyin insanına milyon basar bence ilk sahte para kuzey taraflarında basılmış Allah diyen Allahsız tayfalardan oluşur büyük bir kısmı yine de oralardan da iyi insan tanıdım onlara lafım yok ama büyük kısmı ellerinde muştayla bıçakla geziyorlar sessiz sakin insana tekme tokat dalaşıyorlar ben bunları yaşadığım için söylüyorum
Yaşadığım yere gelirsek Erzincan Merkez orada gümüşhaneli trabzonlu var
Kuzey medeniyet demek. Şehirleşme kentleşme demek. Kuzeydr İstanbul da var unutma
Türkiye de medeniyet sadece İstanbul'da dır. İstanbul kozmopolittir ne kuzey ne batı ne doğu Karadenizlim de sanayi fabrika yapacağına yol köprü vs. yaparsa belinde silahla gezerse medeni olmaz yoksa dağları herkes delip yol yapabilir
bir aydır açık bizim kombi 😀
o kadar mı ya. hangi şehir
Bursa ama ben çabuk üşüyen insanım ondan 😂 ev iki katlı bir de düşün sayaç şıkır şıkır ilerliyor valla 😂😂😂
Neden bilmeyelim ya doğu 1 ay oldu havalar çok soğuk petek soba elektrik vs kullaniyoruz
Yakıyoruz
Daha değil.
Petek ne knk
ahanda güneyli 😂
Some Adanalı kız problems