Arkadaşlar garantiye 4.300 borcum var Şimdi işe gireceğim ama işe girmem i için öncelikle eğitim var iş için 5 bin lazım ayın 15 ine kadar kredi çekmem lazım acil şekilde ama borcum var diye vermiyorlar nasıl kredi çekebilirim acil ya allah aşkına fikir verin
Ol Olmadı maalesef of Bu Yaşadığım şehirde de hiç yok yani günlük 100 TL veriyor garsonluk 23 günde bile 2000 lira etmiyor ki bana 5.500 lazım zaten Emlak sektörüne gireceğim öğrenciydim Emlak bölümünde son seneme dondurmak zorunda kaldım maalesef para olmadığı için gidemedim dedim böyle yapacağımı en azından Emlak ofisinde çalışayım dedim çalışmak için de 5500 lira istiyorlar eğitimini alacaksın bir hafta falan sonra işe alıyorlar o yüzden de bir an önce bu ayın 24'ü ne kadar girmem gerekiyor giremezsem Şubat 'ta alım yapıyorlar tekrardan Eğer öyle olursa zaten okulumu bıraktığımı Çok pişman olurum geçen sene zaten gitmedim okula maddi durumdan dolayı bu sene de işe gireceğim diye bıraktım Bakalım hayırlısı ya inşallah bulabilirim Ama zor aileden destek yok zaten
Yani üzgünüm gerçekten senin için. Ama dediğim gibi yaşadığın yerde günlük çalışarak kazanmakta mümkün değilse bu uygulamaya ya da netten sana çok ters gelmiyorsa 1 haftada kazanırsın en az 5k
Yaz istersen direkt istemezsen konuşmak zorunda değilsin. Netten para kazanmak işte çokta akla gelmeyecek şey değil anonim şekilde günlük 700 falan kazanırsın tahminime göre ama sana uyar mı ters mi bilemem
Kusura bakmayın vallaha diğer yorum yazan kişiyle karistirmisim o da ay i şeyi yazmisti bana neymis karsilik bekliyormusun bi. s. ktrisin gitsin ya ona yazmıştım k bakmayın tekrardan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kredi kartı kiminiti yükseltmeyi denedin mi nakit avans çekersin
Kredi kartı ödenmediği için dosya falan açıldı yazıyor yükseltmek imkansız
Dosya açıldıysa sıkıntı başka bankadan dene şansını derim kart daha kolay çıkar krediden
Kart başvurusu yapım ozaman
İş bankası diğerlerine göre daha kolay veriyor eğer oda olmazsa üzülerek netten kolay para kazanma yolunu tavsiye ederim
Ol Olmadı maalesef of Bu Yaşadığım şehirde de hiç yok yani günlük 100 TL veriyor garsonluk 23 günde bile 2000 lira etmiyor ki bana 5.500 lazım zaten Emlak sektörüne gireceğim öğrenciydim Emlak bölümünde son seneme dondurmak zorunda kaldım maalesef para olmadığı için gidemedim dedim böyle yapacağımı en azından Emlak ofisinde çalışayım dedim çalışmak için de 5500 lira istiyorlar eğitimini alacaksın bir hafta falan sonra işe alıyorlar o yüzden de bir an önce bu ayın 24'ü ne kadar girmem gerekiyor giremezsem Şubat 'ta alım yapıyorlar tekrardan Eğer öyle olursa zaten okulumu bıraktığımı Çok pişman olurum geçen sene zaten gitmedim okula maddi durumdan dolayı bu sene de işe gireceğim diye bıraktım Bakalım hayırlısı ya inşallah bulabilirim Ama zor aileden destek yok zaten
Yani üzgünüm gerçekten senin için. Ama dediğim gibi yaşadığın yerde günlük çalışarak kazanmakta mümkün değilse bu uygulamaya ya da netten sana çok ters gelmiyorsa 1 haftada kazanırsın en az 5k
Ne isi ki bu 1 haftada 5 binlik
Yani burdan çok detay vermeyeyim taşlamasinlar sonra
Anlamadım tam olarak ne işi ipucu versen ona göre mesaj yazarım
Yaz istersen direkt istemezsen konuşmak zorunda değilsin. Netten para kazanmak işte çokta akla gelmeyecek şey değil anonim şekilde günlük 700 falan kazanırsın tahminime göre ama sana uyar mı ters mi bilemem
Yani kısacası sapık tarz şeylerse imkansız
Yani sınırı sende koyabilirsin sadece sohbet etmek için siteler vs var sapıkça olmadan
Ya Allah aşkına öyle şeylere inanmıyorum Yapmam da online fans diyorsan tamamen saçmalık
Cafemor tarzı daha çok
İnan öyle şeylerle para kazanmam daha iyi mecbur başka bir iş bulacağım Ama ne of ya of
tek gecelik ilişkiye 5 bin veren var istermisin
Asla. cekmem daha iyi a. yav o. r. spumuyum ben. önüne gelen. skskn
bikereden ne cıkar
Borcun takipte ise hiç bir banka vermez
maalesef
O zaman imkansız
Çekemezsin o durumda
Off napıcam ya
Bilmem
Herhangi bilinmedik verme ihtimslı yüksek olan bildiğin bir banka vad mı
Yok
Varya işin zor vermez kimse nerelisin
Kesinlikle İstanbul
Zor yani yakın olsan bir olur yol bulunurdu ama bol şans
Vereyim istersen
Ahaha bankamisin sen
Oluruz:)
İnan bu devirde kimseye güven olmuyor maalesef sagol yinede
Ssn bilirsin
Bi s. ktir bir a. yav
İnsanlik yaramaz size
Ahahah karsilik beklemek ne zamandan beri insanlık acaba
Karsilik bekledigimi nerede belirttim
Kusura bakmayın vallaha diğer yorum yazan kişiyle karistirmisim o da ay i şeyi yazmisti bana neymis karsilik bekliyormusun bi. s. ktrisin gitsin ya ona yazmıştım k bakmayın tekrardan
Önemli değil