Para & Ekonomi Borç verdin mi/aldın mı? HayriPoturr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birine güvenip borç verip alamadığımda aşırı sinir oluyorum. Aynı şeyi yaşadınız mı? Borç verdin mi/aldın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. Borç vermedim de almadım da 0 0 Yorumla
irmaknilufer Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Evet. Ve kimseden borç almadım ailemin durumu iyi. Ama benden alıp illa isteyerek ödediler o da gününde değil 1 2 Yorumla HayriPoturr +1 yıl Ben de borç almadım almam sevmem ama alacaklarımı istemem rağmen vermiyorlar sinirim bozuluyor Yorumla irmaknilufer +1 yıl Aynen bugün birinden borcumu istedim alındı engelledi ortak arkadaşa demiş ki ayın 10 unda ödeyeceğim. Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 846 cevap paylaştı. Hiç borç para vermedim veya almadım. 1 0 Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Çok kez aldığımda verdiğimde olmuştur. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Borç istemedim hiç. Arada verdiğim oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Borç vermedim de almadım da
Evet. Ve kimseden borç almadım ailemin durumu iyi. Ama benden alıp illa isteyerek ödediler o da gününde değil
Ben de borç almadım almam sevmem ama alacaklarımı istemem rağmen vermiyorlar sinirim bozuluyor
Aynen bugün birinden borcumu istedim alındı engelledi ortak arkadaşa demiş ki ayın 10 unda ödeyeceğim.
Hiç borç para vermedim veya almadım.
Aldım verdim ben seni yendim
Çok kez aldığımda verdiğimde olmuştur.
Borç istemedim hiç. Arada verdiğim oluyor
Borc verdiklerim oldu ama geri odeyen nadirdi.
Yaşadım.