Sanıyor musunuz erkeklerin maaşı sizin mazotunuza yetecek?
Saka bir yana şu tutardan aşağı olursa o erkekle ilişki yaşamam dediğiniz bir sınır maaş var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanıyor musunuz erkeklerin maaşı sizin mazotunuza yetecek?
Saka bir yana şu tutardan aşağı olursa o erkekle ilişki yaşamam dediğiniz bir sınır maaş var mı?
Kaz kafalı bazı erkekler maaşı ne kadar yüksek olursa birlikte olduğu kadın o kadar çok oluyor. Esasında seviyorlar onca kadına para yedirmeyi de evlenince ortaklaşa olalım diyorlar. Ne saçma. Onca kadının ihtiyaçlarını tek karşıla evlenince karından bekle. Erkeklere güven olmaz.
Böyle bir şeye kaç kere sahit oldun? Evlilikten önce harcayabilen ama sonrasında harcayamayan zengin erkek belki de evlilik için çok masraf yapmıştır ev araba vs derken
Bizim bu konuda bir tutar belirtmemizin anlamı yok. Erkek kendini maddi anlamda güvende hissedip evlenmeye hazır olduğunu dusunuyorsa gerisi o kadar önemli değil. Kimi adam asgari ücretlidir ama kendini güvende hisseder evlilik ister kimi de 30 bin maaş alsa bile geçinemem diye düşünüp evlilik istemez.
Sonuç olarak şu bir gerçek ki siz kendinizi maddi olarak hazır hissetmiyorsaniz zaten evlilik düşünmüyorsunuz. Asgari ücretli adam evlenemiyorsa bu kadınların onu istememesinden değil kendisinin evlilikten kacmasindandir. Erkekler kendilerine şey surdurmemek için kadınlara topu atsa da gerçek budur yani.
Evet hak veriyorum ama bu devirde asgari ucretlinin evlenebilecegini sanmıyorum. Yapanlar vardır mutlaka ama zor
Farkında mısın birkaç sene öncesine kadar iki asgari ücretli karı koca çalışan yine iyi kötü geçiniyordu. Şimdi ikisinin çalışması da yetmiyor. Birinin maaşı kiraya ancak yetiyor. Birkaç seneye kadar erkeklerin bir kısmi ancak zengin kadın bulabilirlerse evlenecekler çoğu da bekar kalacak. Kadınlar da ya durumu iyi olan erkeklerin ikinci üçüncü eşi olacak ya da tamamen evde kalacaklar. Bu olursa şaşırmam yani. Hergun intihar haberleri duyuyoruz. Belli bir kesimin altındaki insanlar yaşamasın uremesin istiyorlar resmen.
Çok güzel film senaryosu çıkar bence. Böyle bir film dizi olsa izlerdim.
Hak verdim kesinlikle çok mantıklısın. Umarım daha kötüye gitmez de olmaz bunlar.
İnşallah kardeş. Para manyağı olan tipler gitsin kodamanlarin ikinci karısı olsun bu umrumda değil ama asgari ücret alan adam da en azından karısının çalışmasına ihtiyaç duymadan evini rahat gecindirebilsin. Hani benim düşündüğüm sistemde erkek evi gecindirir kadın da kucuk çocuk varsa işine ara verir çocuk büyüyünce tekrar çalışır. Çalıştığını da çocuklarına ev araba gibi yatırım yapar. Ama öyle bir hale gidiyoruz ki kadınların belli zengin kesim dışında seçeneği kalmayacak gibi. O kadar bekar adam evlenemeyince ne yapacak? Resmen kaos çıkar ortalık pislikten geçilmez yani.
Ekonomisi kötü ülkelerin suç oranları daha yüksek. Ama fakirlik yüzünden cinsellige erişim olmayacak diye bir durum yok. Fakirlikten dolayı yoldan çıkmış kadınlarla fakir erkeklerin yolu kesisecektir. Bence trde tecavüzden daha çok hırsızlık olur.
Hırsızlık zaten aldı gidiyor. Geçen gün kız kardeşimin çalıştığı yerde 5 teneke yağ çalmışlar.
maaşı önemli değil, kafa yapısı önemli. örneğin tutumlu mu, çocuk istiyor mu. maaş düşük ama çocuk istiyorsa o adam düşüncesiz ve akılsızdır. birbirmizi severek çocuksuz yaşabiliriz. ayağını yorganına göre uzatacak insanlar önemlidir benim için.
Mantıklı düşünüyorsun.
Cevap
1Cevap
evi olmalı bi de ben ev kadını olacaksam 10.000 olmalı. yok ben de çalışcaksam ben 5000 alsam kocam da 5000 alıyosa olurr
Ketçap mayonez de olsun mu?
Karı koca çalışıp ev gecindirmekte bir sorun gormemen çok hos
Espri o ya. 10 bin maaşi olan kişi ev sahibi olamaz ancak miras edinebilir
Evi de olsa 10 bin TL neye yetecek ilçe de falan belki ancak. buyuk şehirde zorr
@Bagatur_Han yeter yaa. biz yetiriyoz 3 kişilik aileyiz.
Nerede yaşıyorsunuz?
@Bagatur_Han antalyada
Allah bereket versin tabii ki yeter. Ayak yorgana göre uzatildiktan sonra
3 kişi derken anne baba sen mi?
Bence zor ya yetmez değil zorda kalinsa 5000 TL de yetirilir belki ki tr nin çoğunluğu zaten o bandda yaşıyor ama çok şeyden eksik kalınır.
@Bagatur_Han annem, kız kardeşim ve ben
Antalya'da ucuz bir yer değil
Elektrik su doğalgaz internet telefon faturaları yiyecek içecek giyim kuşam vs zor.
Patates olmuş 10 TL ekmek olmuş 5 TL et balık vs bahsetmiyorum bile 😶😶
@Bagatur_Han doğalgaz kullanmıyoruz biz.
Kışın nasıl ısınıyorsunuz?
@Bagatur_Han klima, kalın kıyafetler ve yorgan
Klima çok elektrik harcar, kalın kıyafet ve yorgan kısmen de olsa çözüm ama yine de üşüyor insan ya. Allah kolaylık versin valla
pipisi çok uzun olmasın, japon asya cinsi erkekler uygundur
En az 30 bin olmalı
Tabi efendim yanında ne istersiniz
Araba 🤭
30 bine araba zor ya. 1 yıl biriktirse 360 bin tl yapar. o paraya da giriş seviye ikinci el bir c segmenti bile zor alınır. kredi çekse de zor. kredi taksitini verdikten sonra neyle geçinecek bu adam?
Ekstra promosyondu bu😂
Asgari ücretin 2 katı
Diyelim ki şu an 11 bin TL alıyor. Fakat yıl başında asgari ücret 8 bin olsa ve onun maaşı 14te kalsa bırakır misin?
Hayır ortalama 2 kat yüksek olabılır
🤣🤣
21 yaşındayım
Valla Allah senden razı olsun müsaade ettin tam iki katı olmasına gerek yok dedin erkekler olarak çok sevindik
Bi soru sormuşsun fikrimi söyledim ney zoruna gitti kardeşim
Zoruma gitmedi ya espri yapmaya çalıştım becerememisim
Peki
Böyle şeyler düşünmem aklıma bile gelmez
20.000
o kadar para kazansam 2 kadınla evlenirim
Tabi efendim buyrun 20 bin liraniz
İki kadınla evlenebilenler genelde 20 bin maaş alan değil 20 bin maaş verenler oluyor ama neyse. Bu arkadaş ayranla çiğköfteye devam etsin 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?