Para & Ekonomi Akbank çip para nerelerde kullanılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Akbank çip parayı nerelerde kullanabilirim. Bir de nasıl oluyor Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler cevaplarıniz için🙏 Akbank çip para nerelerde kullanılır? Cevapla Para Soruları Akbank Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bhrrrm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Trendyol, Hepsiburada gibi uygulamalarda kullanılıyormuş ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum ben de öğrenmek istiyorum. 0 0 Yorumla
-Brahmann- Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl İnternet alışverişlerinde veya post cihazıyla alısveris yaptığında belirtebilirsin. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 573 cevap paylaştı. Borcun varsa içinden düşürebilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Trendyol, Hepsiburada gibi uygulamalarda kullanılıyormuş ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum ben de öğrenmek istiyorum.
İnternet alışverişlerinde veya post cihazıyla alısveris yaptığında belirtebilirsin.
Kredi kart ödememde kullanmıştım
Borcun varsa içinden düşürebilirsin
shell bayilerde geçerli