Para & Ekonomi Kolaya dev zam geldi! Bu zamlar sonrası kola içebilir misiniz? tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 11 ekim 2022 'den sonra kolaya uygulanacak zamlı tarife ne düşünüyorsunuz? Kolaya dev zam geldi! Bu zamlar sonrası kola içebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
10bykrst Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cola ysa alırsınız artık mdmdmffm zamlar beni çıldırdıyor. Olsunnn yol yabsı yeeanim. Ehonomi çoh eyi 1 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 524 cevap paylaştı. Hayat baştan sona zamlandı.Komple hayatı bırakıp gidesim geliyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl "Her gün bir coca-cola alalım İsrail'e destek olsun, Filistin ve Araplar haritadan silinsin" - Ferdi Kale Yorumla
Doğupaşalı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Genel olarak kola içmemeye gayret gösteriyorum ama fiyat olarak çok pahalı sistem olarak alıştırıp sonra mecburi kalıyoruz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cola ysa alırsınız artık mdmdmffm zamlar beni çıldırdıyor. Olsunnn yol yabsı yeeanim. Ehonomi çoh eyi
Hayat baştan sona zamlandı.
Komple hayatı bırakıp gidesim geliyor.
"Her gün bir coca-cola alalım İsrail'e destek olsun, Filistin ve Araplar haritadan silinsin" - Ferdi Kale
Genel olarak kola içmemeye gayret gösteriyorum ama fiyat olarak çok pahalı sistem olarak alıştırıp sonra mecburi kalıyoruz
Le kolacılar burdamıyız
Mükemmel