Güncellemeler
+1 yıl
(dayı skişe çağırıyo arkadaşlar ondan dolayı para atmak istiyo ama tabiki ben gitmicem
İnstagramdan biriyle konuşuyorum ama beni bilmiyo adımı soyadımı falan da bilmiyo. arkadaşımın kartı falan demiştim. bana para yollasa benim ibanımdan ve adım soyadımdan bulabilir mi? polise falan gitse işe yaramaz bence çünkü adam sapık iğrenç şeyler yaziyo bu dayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bulur. Mahkemeye verse o iz sürülür ve kimse bir arkadaşımın ibanı numarasını yemez
mahkeme istekli twitter dayısını dinler mi çünkü işi gücü skiş zaten onun için vericek parayı da
Valla orasını bilemem. Ama bankadan takip edilebiliyor. Ha mahkemeye filan verirmi sanmıyorum
yani bende sanmıyorum gidince ben bi kızla skiş için buluşmak istedim ama paramı alıp gitti mi dicek
Anladığım kadarıyla kız rolü yapıp dolandırıyorsun ahhshsjsjs
evet istekli bir twitter dayısını polis dinler mi çünkü adamın tek derdi skiş zaten onun için para yatırmak istiyo
Polise gidemez utancından ki gitse bile o suçlu polis takmaz 😂
dimi çünkü polise gitse ne dicek 18 yaşındaki bi kızla skiş için para verdim ama kız gelmedi mi
Ayıp erkek adamsın ne işin var erkekle
Kim kimi xikecek anlamadım
Bulunur
nasıl
Ben şikayet ettim birini ve bulundu şimdi mahkemeye çıkacağız
adam 18 yaşındaki bi kızla skiş için para vermek istiyo polise ne sunacak skiş için kız çağırdım ama gelmedi mi
Ona bakmazlar dostum ateşle oynuyorsun benden söylemesi
Adli bi olay yoksa bulamaz
bişey olmaz ver coşkuyu mutlu et ama gizli ve dikkatli ol