Para & Ekonomi Bu seviyeden dolar alınır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 200 kadar almayı düşünyorm. bu arada lütfen soruma dolr almayarak amerikayı yıkacaklarnı sananlar gelmesin. mantıklı insan bekliyorm. Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl artar mı Bu seviyeden dolar alınır mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cicekhasan Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Cokda yüklü bir meblağ değil ama al. 2021 eylülü gibi ansızın düşerse 1.100 lere iyi düşün olur mu olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl düşüp sonra düşük kalmadı ki. ennfazla öyle olur Yorumla Cicekhasan +1 yıl KKM ye geç bence en garantili yer orasi Yorumla Cicekhasan +1 yıl Düşerse kaybın yok cikarsa farki ana paranın üstüne ekleniyor Yorumla
KayaJuan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl kesinlikle alınır. merkez bankasının yıl sonu dolar hedefi 19.20. ve hiç bir zaman tutturamıyorlar 1 5 Yorumla KayaJuan +1 yıl ben alıyorum. hep kazandım. seçime yakın tekrar düşüneceğim Yorumla Soran +1 yıl ben de öyle düşnyormzira fed faiz artmakta kararlı Yorumla KayaJuan +1 yıl faiz arttırdıkça. gelişmekte olan ülkelerde dolar yükselecek Yorumla Soran +1 yıl avrupa için de geçerli japonya için de. hepsinin parası dolar karşsında değer kaybediyor Yorumla KayaJuan +1 yıl şu an için.. rusya savaşı durgunluğu tetikliyor. geçici bir durum Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 539 cevap paylaştı. Dolar yil sonuna 20 yi görecek ama yatırim tek bir sey uzerinden yapilmaz bolmek lazım şu an dolar avantajli durumda bende gecen hafta aldim 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu aralar haber bile izlemiyorum ama altın daha iyi bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yok ya altn düşer fed faizleri uzun süre artırmakta kararlı Yorumla kırmızılego +1 yıl O zaman dolar al ama seçime yakın kur düşer illaki yaparlar bi oyun Yorumla Soran +1 yıl kısa süreli olur anca Yorumla kırmızılego +1 yıl Tabi ki seçimden sonra eski haline geri döner o dönemi geçirene kadar tut o zaman Yorumla
Emreee91 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Git altın al dolar falan alma altın candır zarar etmezsin 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. 2 - 3 ay bekleme sansin varsa hic dusunme al 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 561 cevap paylaştı. Düşecek canım o yakında 0 13 Yorumla Soran +1 yıl neye dayanarak? Yorumla Soran +1 yıl ne olacak da düşecek açıklayabilir misin Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Seçim yaklaşıyor dolar 💵 ve Euro 💶 'yu düşürecekler yakında Yorumla Soran +1 yıl yahu işte nasıl? Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Ne kadar birikimin var şu anda senin Yorumla Soran +1 yıl o bana kalsın da neden soruma cvp vermyorsn. ne yapılacak da düşürülecek ve geçici olmayacak bu düşüş Yorumla Soran +1 yıl ciddi ciddi merak ediyorm Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Faizi yukseltip dolar ve euro'yu düşürmek çok kolay bu şekilde Yorumla Soran +1 yıl yami 40a çekip ordan 20ye indirmek gibi. evet ve geçici oldğnu gördük Yorumla Soran +1 yıl ve buna düşürmek denmez Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Sen ne yapmak istiyorsan onu yap sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl uzun süreli bakıyorım ben. uzun sürelide dlr güçlü kalacak gibi tüm dünyada Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Ben öyle düşünmüyorum ama hadi bakalım hayırlısı olsun Yorumla
Sjjsjsj077 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Al bişey olma 1 4 Yorumla Soran +1 yıl artar diyorsn yani Yorumla Sjjsjsj077 +1 yıl Artacak hemen al cidden kokrkma Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler yorumn için Yorumla Sjjsjsj077 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cokda yüklü bir meblağ değil ama al. 2021 eylülü gibi ansızın düşerse 1.100 lere iyi düşün olur mu olur
düşüp sonra düşük kalmadı ki. ennfazla öyle olur
KKM ye geç bence en garantili yer orasi
Düşerse kaybın yok cikarsa farki ana paranın üstüne ekleniyor
kesinlikle alınır. merkez bankasının yıl sonu dolar hedefi 19.20. ve hiç bir zaman tutturamıyorlar
ben alıyorum. hep kazandım. seçime yakın tekrar düşüneceğim
ben de öyle düşnyormzira fed faiz artmakta kararlı
faiz arttırdıkça. gelişmekte olan ülkelerde dolar yükselecek
avrupa için de geçerli japonya için de. hepsinin parası dolar karşsında değer kaybediyor
şu an için.. rusya savaşı durgunluğu tetikliyor. geçici bir durum
Dolar yil sonuna 20 yi görecek ama yatırim tek bir sey uzerinden yapilmaz bolmek lazım şu an dolar avantajli durumda bende gecen hafta aldim
Bu aralar haber bile izlemiyorum ama altın daha iyi bence
yok ya altn düşer fed faizleri uzun süre artırmakta kararlı
O zaman dolar al ama seçime yakın kur düşer illaki yaparlar bi oyun
kısa süreli olur anca
Tabi ki seçimden sonra eski haline geri döner o dönemi geçirene kadar tut o zaman
Git altın al dolar falan alma altın candır zarar etmezsin
2 - 3 ay bekleme sansin varsa hic dusunme al
Düşecek canım o yakında
neye dayanarak?
ne olacak da düşecek açıklayabilir misin
Seçim yaklaşıyor dolar 💵 ve Euro 💶 'yu düşürecekler yakında
yahu işte nasıl?
Ne kadar birikimin var şu anda senin
o bana kalsın da neden soruma cvp vermyorsn. ne yapılacak da düşürülecek ve geçici olmayacak bu düşüş
ciddi ciddi merak ediyorm
Faizi yukseltip dolar ve euro'yu düşürmek çok kolay bu şekilde
yami 40a çekip ordan 20ye indirmek gibi. evet ve geçici oldğnu gördük
ve buna düşürmek denmez
Sen ne yapmak istiyorsan onu yap sen bilirsin
uzun süreli bakıyorım ben. uzun sürelide dlr güçlü kalacak gibi tüm dünyada
Ben öyle düşünmüyorum ama hadi bakalım hayırlısı olsun
Çok mantıklı bence
Düşünce bir gece paran heba olur
Al bişey olma
artar diyorsn yani
Artacak hemen al cidden kokrkma