Para & Ekonomi Napıyorsunuz gençler ve kendisini genç hissedenler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu gidişat çok kötü gidişat efendim Türkiyenin ekonomisi nanayy Güncellemeler+1 yıl Anaaa gündem ne alaka lan konuyu değiştirsin yaw Napıyorsunuz gençler ve kendisini genç hissedenler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. dizi izliyorum 0 0 Yorumla
hebelehop Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl o iş harbi nanay ama biz daha karı kız bulamadık bir de onun derdindeyiz efendim doğmuyor güneşim modumu bulamıyorum bir türlü 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Amann boşverin ya derdinize dert edinmeyin Yorumla hebelehop +1 yıl yalnızlık boktan gerçekten tombik manitam yok ekonomi leş ''istediğim gibi'' bir iş bulamıyorum oyy oyyy birini halletsem bari:D Yorumla Soran +1 yıl Koyun can derdinde kasap et derdinde hay neyse Yorumla hebelehop +1 yıl sana hay Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Dahada dibe gidecek ama efendiler sarayda toz pembe hayat yaşıyorlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nanananannaay yaparız o zaman napalim Yorumla Arifde38 +1 yıl Yapacağız zaten başka çare nanay Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende her şey hala aynı. Gelen gidiyor. Önceden de fakirdim değişiklik yok 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Herkes fakir üzülme Yorumla
araz17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bır bakıyorum KS ye caıyımı yudumluyorum ıste dıyorum geldı bır delım :D 1 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet diyorum battı güneşim, saat 2:40 oldu. 1 0 Yorumla
oneday876 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Günüm bir stresli bir ağlayarak bir gülerek geçiyor valla keşke hissizleşsem 😔 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aaa sen bensin Kız Yorumla oneday876 +1 yıl Ahaha bu devirde herkes böyle gibi Yorumla Soran +1 yıl O da doğru Yorumla
selim451 Takip Et Bilge Yaş: 59 +1 yıl Ne zaman düzgün olduki önceleri daha kötüydü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın kardeş Yorumla selim451 +1 yıl Teşekkürler kardeş masadanda bir şey olmaz Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Egonomi çoheyi yeenim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sinir kat sayım artıran cümle Yorumla SimonRiley +1 yıl Yollara bak her yer araba, kayfelerde yer yok, herkesin elinde telefon var. Devam edebilirim Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Can sıkmaya mı geldin 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani wtf Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ekonominin bok gibi olduğunu biliyoruz zaten niye hatırlatıyon ki mk Yorumla Soran +1 yıl Bana Her şey onu hatırlatıyor zaten size de öyle sanıyordum hahahaja Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Bu iyiydi işte hahahasdf Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Ağlanacak halimize gülüyoruz Yorumla
savassxx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Perisaniz 😁 cidden 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Perperişaniz Yorumla savassxx +1 yıl 😃😃😃😃 sünepelikten geberioz Yorumla
oylesıneeebırıroır4 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Doğdu güneşim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim güneşim batalı çok oldu.. Yorumla oylesıneeebırıroır4 +1 yıl Üzdü bu Yorumla Soran +1 yıl Ben de bi tık üzüldüm kendime Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
dizi izliyorum
o iş harbi nanay ama biz daha karı kız bulamadık bir de onun derdindeyiz efendim doğmuyor güneşim modumu bulamıyorum bir türlü
Amann boşverin ya derdinize dert edinmeyin
yalnızlık boktan gerçekten tombik manitam yok ekonomi leş ''istediğim gibi'' bir iş bulamıyorum oyy oyyy birini halletsem bari:D
Koyun can derdinde kasap et derdinde hay neyse
sana hay
Dahada dibe gidecek ama efendiler sarayda toz pembe hayat yaşıyorlar
Nanananannaay yaparız o zaman napalim
Yapacağız zaten başka çare nanay
Bende her şey hala aynı. Gelen gidiyor. Önceden de fakirdim değişiklik yok
Herkes fakir üzülme
bır bakıyorum KS ye caıyımı yudumluyorum ıste dıyorum geldı bır delım :D
Evet diyorum battı güneşim, saat 2:40 oldu.
Günüm bir stresli bir ağlayarak bir gülerek geçiyor valla keşke hissizleşsem 😔
Aaa sen bensin Kız
Ahaha bu devirde herkes böyle gibi
O da doğru
Ne zaman düzgün olduki önceleri daha kötüydü
Haklısın kardeş
Teşekkürler kardeş masadanda bir şey olmaz
Egonomi çoheyi yeenim
Sinir kat sayım artıran cümle
Yollara bak her yer araba, kayfelerde yer yok, herkesin elinde telefon var. Devam edebilirim
Can sıkmaya mı geldin
Nasıl yani wtf
Ekonominin bok gibi olduğunu biliyoruz zaten niye hatırlatıyon ki mk
Bana Her şey onu hatırlatıyor zaten size de öyle sanıyordum hahahaja
Bu iyiydi işte hahahasdf
Ağlanacak halimize gülüyoruz
Benım şu an yatagımdayım
Çok kötü gerçekten bıktım
299 a devam
Nanay efendim
Yaşamak istemiyorum
Perisaniz 😁 cidden