Her gün yüzlerce Rus müşteriye şebek gibi gülümsüyorum ve ilgileniyorum; ama hepsinin cebinde akrep var. Ne yapinca bahşiş vermeye layık görüyorlar? Abuk subuk yorumlar yazmayin.
Güncellemeler
+1 yıl
5 yıldızlı otelde fakirin ne işi var yahu hepsi zengin biliyorum
Ruslar kendilerine ailesine önem verilip ilgilenilince rahat eder memnun kalırlarsa bahşiş veriyorlar.
Ben plajda çalışırken istedikleri yerden şenzlong ayarlıyordum. fotolarını çekiyordum. kadınların özel ilgi isteklerine karşılık vermedim. rus kadınlarla çok fırsat çıksada hiç ilişkim olmadı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
siz rusları hiç tanımıyorsunuz. rüşvetin kol gezdiği bir ülke. tarih boyunca başka milletleri sömürerek yaşamış bir millet. ve bonkör olmalarnı bekliyorsunz 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gülmeye devam edin bence
Ruslar kendilerine ailesine önem verilip ilgilenilince rahat eder memnun kalırlarsa bahşiş veriyorlar.
Ben plajda çalışırken istedikleri yerden şenzlong ayarlıyordum. fotolarını çekiyordum. kadınların özel ilgi isteklerine karşılık vermedim. rus kadınlarla çok fırsat çıksada hiç ilişkim olmadı
siz rusları hiç tanımıyorsunuz. rüşvetin kol gezdiği bir ülke. tarih boyunca başka milletleri sömürerek yaşamış bir millet. ve bonkör olmalarnı bekliyorsunz 😀
onlar daha ucuz bi ülkeden geliyorlar. fazla vermezler zaten. kuzey amerikalı, avrupalı ve araplara gülümse
kiz o biraz şans biliyor musun bende de olmuyordu
Ruslar zaten fakir bisver at önlerine
ruslar öyledir zaten :)
Yalakalik yap iyice ezik ol