Aylık gelirim 100-180 bin arası ama hala az geliyor, nasıl bir ekonomi bu çıldıracağım normal mi bu?

180 bin lira kazanıyorum ayda ortalama faiz paramdan gelen paralar ek olarak kendi mesleğimde yüklü kazandırıyor 100 180 bini buluyor çok fazla ama evde tek çalışan benim annem babam çok yaşlı bakıcıları falan var ben çalıştığım için toplam 7 kişiye bakıyorum 2 tane üniversiteli kardeşim 2 tane liseli kardeşim bir tane engelli abim var artı bir sürü evcil hayvanım var çok kişiyiz diye yaşadığımız ev büyük kirası da fazla haliyle... ay sonu bi bakıyorum para kalmamış elimde... nasıl bir ekonomi bu böyle ya bu kadar fazla para bile yetmiyor ne yapayım ben daha anlamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
ARKADAŞLAR M*L MISINIZ AZ MI DEMİŞÜM ISRATLA ÇOK DİYE VURGULAMIŞIM AÇLIK SINIRININ KAÇ BİN ÜSTÜNDEYİM ONA RAĞMEN BEN BİLE YETİREMİYORUM BU KADAR ÇOK PARA BİLE YETMİYO ÖLMÜŞÜZ ÜLKECE ÖLMÜŞÜZ 7 TANE BOĞAZA BAKIYORUM 2SİNİN KİRASI VS OKUL MASRAFLARI VAR 2 TANESİNİN BAKICISI VAR KENDİ KİRAM FATURALARIM ÜNİVERSİTE OKUYAN KARDEŞLERİMİN FATURALARI BUNLAR İHTİYAÇ HEP AMA YOKSULLUGUN COK ÜSTÜNDEKİ KAZANCIMLA BİLE ZOR YETİŞİYORUM BUNLARA
Aylık gelirim 100-180 bin arası ama hala az geliyor, nasıl bir ekonomi bu çıldıracağım normal mi bu?