Para & Ekonomi Ne kadar borcunuz var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hesapladım 452 bin borcum var 26 yaşında düştüğüm duruma bakın Ne kadar borcunuz var? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Naptin o kadar sadece 4 bin tl borcum var onuda keyfi vermiyorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Konut kredi ve bir sürü ıvır zıvır aylık 20 bin ödemem oluyor Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ne is yapiyosunda Yorumla Sradnbiri +1 yıl @deli_xatun bırak adamı bu adam sana bakmaz😉 Yorumla deli_xatûn +1 yıl La havle ne alaka ya 20 bin odemesi var asgari ucretle odenmeyecegine gore sordumnsadece andaval ne dalliyosun Yorumla Sradnbiri +1 yıl Yav hehe 😂😂 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. 60 bin lira ev kredisi borcum var. Yaklaşık 4 sene sonra bitecek. 0 0 Yorumla
koçgızı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl düştüğün durum derken? sonuçta kendi hayrına şeyler yapmışsn. eveç vs almışsn 0 0 Yorumla
İslamınKızı__ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Benim böyle borcum olsa kafayı yerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Naptin o kadar sadece 4 bin tl borcum var onuda keyfi vermiyorum
Konut kredi ve bir sürü ıvır zıvır aylık 20 bin ödemem oluyor
Ne is yapiyosunda
@deli_xatun bırak adamı bu adam sana bakmaz😉
La havle ne alaka ya 20 bin odemesi var asgari ucretle odenmeyecegine gore sordumnsadece andaval ne dalliyosun
Yav hehe 😂😂
60 bin lira ev kredisi borcum var. Yaklaşık 4 sene sonra bitecek.
düştüğün durum derken? sonuçta kendi hayrına şeyler yapmışsn. eveç vs almışsn
Cok sukur bu konuda bakirim 😅
Benim böyle borcum olsa kafayı yerim