Bu kışı donarak geçirmeyi planlıyorum, romatizmalar vuracak bol bol eller dişler tir tir olacak telefon laptop ısınınca yüzüme basacağım artık napalım. Ölmezsek çıkarız yaza. Müstakil ev sobalı ama odun almamakta inatçı iki çalışan hayırsız kardeşlerime inat almayacağım ben de.
Bu evde hep beraber yaşıyorsak katkıları olacak yoksa onlara da yok banada donmaya hatta ölmeye bile razıyım tükürdüğümü yalamam söylemişim fiyatlar dahada artacak koyun ortaya hep beraber alalım diye anca varsa yoksa iddia basıp duruyorlar paralarını görelim bakalım ben 10 çorap giyerim ayağıma 5 10 battaniye ile yatarım bakalım bizim Ağustos böceği kardeşler napacak. İnatsa sonuna kadar.
Doğalgaz 98 tl gelmiş herhalde çay demleme parası buda
kışın kombi açılacak pompa çalışacak elektrik 600 den aşağı gelmez geçen yıl 650 ile 750 arası daoğaz geldi en kötü bu yıl 2 bin tl bekliyorum yanı bu kışı evde 2500 ila 3000 tl arası sadece elektrik doğalgaz vereceğim için son 1 haftadır psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum ama olmuyor
Lütfen artmasın daha da, gerçi onu aldım sise'ye verdim zarar ettirmez inşaAllah :))
Bu arada bu artışlar elbette korkutuyor.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aleyküm selam üstad. Şişeye konuştuğumuz da yatırdıysan kardeşim kâr vardır mutlaka. Uzun zamandır bende yoktum buralarda. 😃 Benim söylediğim hisselerde zarar etmezsin zaten. Sahol, ensari ve garfa var şu an bizde. Buradan paylaşım yapmadım olmadığım için ama wp den yaptığım yedi hisse üç ayda iyi gitti. 😁💯 Sana dönüş yapacağım mutlaka zaten.
Sise'ye geçen martta yatırdım, miktar azdı, o miktar kadar bir daha aldım, ama enjsa bizi sıkıntıya soktu :D Derken onu satıp siseye verdim iste.
10 adet hekts aldım, o kadar vardı bakalım ne olacak.
Yaaa maşaAllah maşaAllah, Allah bereket versin. Paramın en büyüğü ereglide :D Ekside şu an 32'den almıştım :))) Eregli konusunda eğer ki yeni yılla 35-38 bandına gelirse, temettüsünü de beklemeden çıkmak istiyorum ya :D O zaman hkts sise yatırsaydık dünyanın geliri olacaktı ama olmadı. Bekleyelim bakalım.
Hiç fikrim yok o hisse hakkında ya... Söylediklerini bugün inceleyeyim ancak şimdi vaktim oldu :))) Allah razı olsun sizden, anlıyor ve paylaşıyorsunuz. Biz çok acemi :D
Eski usul gaz lambasina gececegiz neredeyse. iktisat eden bir insanin ben dahi saldim artik. Kulanmasam da ayni faturayi gonderiyorlar ezberlemisler gibi.🙄Kisi hayal dahi edemiyorum.
Enerji sirketlerinin ciddi zararlar ettiklerini ve yurt disindakilerden daha ucuza enerji sagladiklarini soylemisti arkadaş bilemiyorum ne kadar dogru.