Para & Ekonomi Günübirlik iş nerden bulurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Temizlik dışında çünkü temizlik bilmiyorum çok Ankara 'da yaşıyorum ve acil para lazım em azımdam 300-400 tl Güncellemeler+1 yıl Güncel Günübirlik iş nerden bulurum? Cevapla İş Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 487 cevap paylaştı. Samsun’da olsan halde biber kasalama işi vardı 400-500 TL günlük yevmiye olurdu 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 617 cevap paylaştı. yani en temizi temizlik işi oda referans ile oluyo onun dışında günlük kimse o kadar para wermez 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 419 cevap paylaştı. Yani istersen yardımcı olabilirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Olgunvenetadam +1 yıl Bunun için seni tanımam lazım ne yapabilirsin ne yeteneğim var konuşmamız lazım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl masaj yap zengın kadın var 0 1 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Kadına mi masaj yapacak Yorumla
koray121 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl kolay değil mi ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım ya Yorumla koray121 +1 yıl dön bana bi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Samsun’da olsan halde biber kasalama işi vardı 400-500 TL günlük yevmiye olurdu
yani en temizi temizlik işi oda referans ile oluyo onun dışında günlük kimse o kadar para wermez
Yani istersen yardımcı olabilirim
Nasıl
Bunun için seni tanımam lazım ne yapabilirsin ne yeteneğim var konuşmamız lazım
bi yaz bana bakim
bulabilirsin, anlatayım
Ulaş bana çözebilirim.
selam ismi bakıyorsunuz?
masaj yap zengın kadın var
Kadına mi masaj yapacak
kolay değil mi ya
Bulamadım ya
dön bana bi