Kartla alışverişe o kadar çok alıştık ki nakit taşımaz olduk. Ama hâlâ kredi kartı kullanmayanlar var çevremde. Sizin çevrenizde kredi kartı kullanmayan var mı?

Kartla alışverişe o kadar çok alıştık ki nakit taşımaz olduk. Ama hâlâ kredi kartı kullanmayanlar var çevremde. Sizin çevrenizde kredi kartı kullanmayan var mı?

Ben de kullanmıyorum. Zamanında çok icralık oldum. İşsiz kaldığım dönemde de karttan aldım her şeyi ama iş yok ödeme yok... Şimdi rehberimde eş dosttan çok avukat telefonu vardır. Allah'a şükür çıktım o günlerden ödedim bitirdim hepsini artık kullanmıyorum
Sadece nakit neyi nasıl harcadığını daha iyi biliyorsun bide cebine göre hareket ediyorsun nakit bazen hayat kurtarıyor kart kullanipta zor durumda kalan çok insan gördüm...
Cevap
25Cevap
Ben kullanıyorum
Biz kullanmıyoruz, yıllar oldu kapatalı.. Kartsız daha güzel. Elinde ki para kadar harcama yapıyorsun haddi aşmıyorsun, sonra da nasıl ödeyeceğim derdine düşmüyorsun miss..
Evet sonra gider sogansız melemen yapar 🙂😃
Soğan alamıyoruz kartımız yok diye 😅
O yuzden mi hep sogansız melemen diyorsun işte gerçek seviyormuş soganlı melemeni😃
Banka kartı kullanıyorum. Açıkçası kartla alışveriş yapınca daha az harcama yapıyorum çektiğim zaman hemen gidiyor 🙄
Son 6 yıldır nakit taşımıyorum sadece temassız ödeme. Kredi kartımdan değil de esnek hesabımdan kullanıyorum.
Kredi kartı candır.
Olmayan paradan para kazanmak gibisi var mı. 😏
Kredi kartım var ama daha hiç kullanmadım. Gerek olursa kullanırım.
Kredi kartımı evdekilere teslim ettim. Cash çalışıyorum.
Kredi kartını hayatım boyunca kullanmam inş
Hesap kartım var olduğunu harcarım
Ben kullanmam hayatımın içine etti bir daha elimi sürmem
Maalesef istemeyerek de olsa kullanıyorum yapacak bir şey yok sevmiyorum ama kullanıyorum.., 😭
Ben kredi kartı kullanıyorum ama nakit almış gibi oluyorum alışverişten sonra eve geldiğimde cep bank dan ödüyorum tamamını
Bende de Bi şirketimin kredi kartı var başka kart ihtiyacı duymuyorum ya
Ben 4 tane kullanıyorum. Hepsi evladım gibi
Kredi kartı kullanmıyorum. Bankamatik
kart kullanıyorum ama kredi değil
Kredi kartı kullanmıyorum
Ben 2 senedir oluyor kullanmaya başlayalı
Nakit çalışıyorum
Bankamatik oynuyorum
biz kullanmyoz. sadece banka kartı
800 dolar puan birikti neden kullanmayayım
kredi kartı değil bankamatik kartı kullanıyorum :D
var benim ihtiyaç dahili kullanıyorum