Ekşi'de gördüm burada sormak istedim. :)
Bence görünüş olarak elit yapar ama kişisel olarak içinde bir şey yoksa elit yapmaz. Bakınız Şeyma Subaşı :D Sizce?

Ekşi'de gördüm burada sormak istedim. :)
Bence görünüş olarak elit yapar ama kişisel olarak içinde bir şey yoksa elit yapmaz. Bakınız Şeyma Subaşı :D Sizce?

Para değil, bilgi insanı çok çok kaliteli gösterir. Parayla saygı duyulan biri olmak mı? Yoksa gerçek karakterinizle size saygı duyan, sizi siz olduğunuz için, bilgi birikiminizle size imrenen insanlar mı? :)
Paran bitene kadar elitde yapar kralda kraliçede her şey yapar. Ama paran bitince bakarsın uşaktan aşağı olmuşsun. tabi bu herkes için geçerli değildir bütün parası olanlar zenginler aynı değildir.
Hangi anlamda elitlikten bahsettiğine bağlı. Bizim gibi ülkelerde evet elit yapar. Ruhların nezaketi ikili ilişkiler değil taşıdığın ambalajlar kıymetli burada.
Cevap
34Cevap
Elit gibi görünür anca. :D
Yapabilir
Etki eder ama doğru kullanılırsa kişi kendi gelişimine maddiyat harcayıp geliştirirse etkisi büyük olur
Elit parayla olan bir şey değil ki, para sadece bir sebebi ama 3 kuşak öncesinden gelir. Münevver olamak nazik bilgili paralı demek değil.
Çevresini yalaka yapar o zaman elit gibi olur hisseder o kadar gerçi ben şu elitlik kavramını da anlayamadım hiç o kadar krojanim 😏😏
Ooo hem de nasıl. Ali Ağaoğlu, Mehmet Cengiz, İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar vs. çok üst düzey eğitimli elit insanlar bunlar meaşallah.
Zamanla elit yapar. Para olduğu için o tarz mekanlara gider. Değişir kişi. Ama karakter yapısı hanzo ise zor.
Para insanı görsel olarakta, karakter olarakta, kişilik olarakta elit yapmaz.
Mış, miş, muş gibi yapar.
En fakir bile elitse elittir paraya gerek yok
kisi her sekilde kendini gösterir para hic bir seyi örtemez.
Para görünüşünü ve giyinisini değiştirir fakat kişiliğini asla içerik te önemli buda ancak eğitimle olabilir
Giyim kuşam olarak olabilir ve pahalı araba telefon ev gibi statüsünü yükseltecek şeyler alırsa olabilir ama karakter elitligi para ile olmaz.
Hayır Kezban kezbandır parayı kimi insan maalesef kaldıramıyor ya
Para değil davranışları konuşmaları elit oldgnu gösterir
Seçkin anlamında elit yapmaz sanmıyorum ama başka manada el-it yapabilir.
Elit olmak aileden gelir, yetişme tarzınla alakalı daha çok
Evet ama hayır. Çünkü para ile saygınlık alırsın. Parasız da insanın elit zevkleri olabilir.
Elit kavramının kime ne ifade ettiğine bağlı kişinin bakış açısıyla çapıyla ilgili
Elit ya doğuştan gelir ya da kendini geliştirmekten gelir parayla elit olunmaz
İki sene önce param yoktu, para karşılığı ilisko yaşamaya başladım... burada da sordum hatta. cogu kişi psikolojin bozulur dedi. ama ne psikolojim ne kişiliğim , ne de çok para kazandım diye kendim değiştim, ben aynı ben
Üzüldüm yaşadıklarına :(
İnanır misin , üzülmek vs bir noktadan sonra faydasız.. günün sonunda hep menfaaat öne cikiyor, elinde ne kazandım sorusunu soruyor insanlar.. sence de öyle değil mi
karakterliyse büyütür madden manen ınsanların gözünde ama çoğu gibi karaktersizse olan garibanlara olur
Markalaşır bir şey diyemem ama insanlaşırmı o meçhul
elit yaparmı bilmem ama bir hediye almadan gelen gene onlar
Ne paralı kekolar var elitliğin kalitenin zerresi var mı onlarda
Etkisi mutlaka. olur.
Kullanımına göre değişir.
sonrasan parayı görenler öküz olur
Hayır tabiki her şey zihinde biter
Vizyon yoksa, elitMiş gibi olur
Parayı kullanmayı biliyorsa evet yapar.
Bence insan fit olacak ve nakiti de olmalı.
Yapmaz insan kendini kaybeder parayı görse
insanı medeni kültürlü oluşu elit yapar!
Demet akalın elit mi?
Ruhla alakalı
Eşşşeğe altın semer vur, eşşşek yine eşşşektir.
cono insan conodur. para ile alakası yok
Hayır yapmaz tabii ki
Hayır yapmaz, kalite soydan gelir sonradan değil
Sadece parayla olacak iş değil
Paran varsa kralsın, yoksa soytarısın.
Hayır yapmaz sonradan görmeler çabuk belli oluyor
Kroyum emme para bende derlerdi Bi ara
Para denen şey eşeği bile kral yapar.
Yapar
Yapar
Hayır
Hayır Elit görünür ama elit değildir