Daha da içki içenin tanrı belasını versin. Ben de pek sevmezdim zaten. Çilekli 🍓 süt alırım o zaman sana tamam kefir de sever misin ven çilekli ve yaban mersinli kefiri çok severim.
Çilekli süt olur ya slskd sen de iç ama tek devirmeyi sevmiyorum skdkd kefir mi yok ya çok ekşi geliyo kral ya dkskd pipo hiç içmedim ben boğulmayız inş
İçerim ama kalabalıkta değil 😂 Yok yok ekşi değil çileklisi çok güzel. Boğulmazsın çok da keyif alırsın. benim tütünlerim cennet bahçesi gibi kokuyor. Pipo harika bir şey. Bir tutku, sanat, yaşam tarzı
Ya sen çok anı biriktirmişsin. Ağzımı açtığım an da bir anını hatırlatmış oluyorum. Ama o anıların hepsini unutturcam ben sana merak etme (+9 erkek yalanı) 😄 Gel tekne turu yapalım senin kafanı dağıtmana ihtiyacın var ve bunu benim gibi sekergibi bir cocukla yapmalisin 🤗🤗
Nerde bulundun söyle nerde. Belki denk gelmişizdir. Denizi yok, sabah yanıyor akşam donuyor o yüzden sevmiyorum. Gerçi derdimin 30 yıl önce aldığı arsa değerlenmişti bayağı o arsayı satıp o sayede ev alabildik o yüzden içten içe severim zaten Ankarayı 😂
Neden bulunmuştun peki okul desem 1 yıl çok kısa :/ Ya avmyi falan boş ver. Ben seni pembe kayalara, mini köşke, maşukiye'ye, değirmendere'ye falan götürürüm 😄
Bi bankta oturup üşüye üşüye sıgara içmek istiyorum ekdkd dinlenmek falan umrumda degil.. Tamam ailemle kavga edim tmam okul kaynasın tamam ya bazı şeyleri beceremeyim de çok şey de istemedim yaa çok şey istemedim sarılmak istedigim adamda başkasını sarıyo smdmd ne ala memleket ya skdmdd ben bi omuz istedim ağlamak için bulamadım havada karada ölüm yok bize kddkd iyi anlamda değil he bildigin kötü anlamdaa. İçim acıyo her şeye aglayıp devam etmek koyuyo artık yeter nolur yeter
Olsun Minyonsun Minyonsun. Ben de uzun inceyim 1 82 boy 69 kilo djdjfjf ama seni rahatlıkla kaldırırım düşmekten korkma :d Kutusu yok ben sana organik hazırlarım çilekli sütü. Robot ne güne duruyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kahve almıştım birde kola ama bunda değerdi
Para olarak geçmemesini geçtim de dünyanın en saçma alışverişi olur o çakmağı alırsan. Ne gerek var, hiç mi ateşin yok.
Hiç yok sjdkd evdekiler bitmiş skdldldkdkdkdkdkdkdkck
Ocakta yakabilirdin.
Evde mi içiyom sldlkc sence ben sıgarayı
Balkonda içebilirdin. 😂
Aynen abim beni balkondan atsın diye smdkkd
Abin olsam yapacağım tarife budur, mantıklı hareket ama sakat kalmaman mühim.
Sldldldldkdkdkd sakat kalırsam da gelir bakar ya sıkıntı yok jskdkdd
İşte onun için iyi hesaplayıp atması lazım. Ölmemesi ve sakat kalmaması lazım. Birkaç gün hastanede istirahat kafidir.
Skskdkdmdmdmdmd bu abilerden ne çektim ben ya yeto
Sigara içmemeliydin.
Arada nadiren yakıyorum yaa
O zaman hiç içmemen daha manıklı ne gerek var.
Canım sıkkın
Film izle.
izledim ldldkf abimle konusuyo gibiyim su an sjdjkd izledim abi nolur kızma bi dal ya onu da senden çaldım sldlkd
İçen birisi olduğunu atlamışım, abinin konuşma hakkı yok o zaman.
Kdkdkdd dimii konuş be reyis
Tutarsızlık yapanların yüzüne vurabilirsin yapacak bir şey yok. 😂
O da benim yüzüme vurur fena skskdkskd
En son neye mi son para olarak verdiginde neye mi orayi tam seyapamadim saatle alakali sanirim 😂
Slskdkskdkd cebinden son olarak neye para çıkardın oskdd en son ne aldın
Heh oldu simdi 😂 son market siparisi vermistim ivir zivir ona verdim
Şu anda en büyük para 5 lira. 2 gün boyunca 5 lirayı haracayamadim. Hiç bişey etmiyor para öylece kalıyor cepte.
Cebimdeki paranın sonunu harcama gereği duymadım ki
Bende çok az ya hızlı tükeniyo
Yaaaa 😞😞
Henüz daha vermedim bakalım hangi boş beleş şeye gidecek
büyük harcamaları saymıyorsak o halde bugün sigaraya 😀
Abilerden bu kadar korkmayın yaaa git konuş de param yok verir 😂😂
Son Paramı yemeğe verdim. Sanırım ben açım.
Biri 70 lira istemişti ona ibanla yolladım
Ben de ibanımı atabilit miyim abi skkdkcx
At at 😀😀
Slskdkxkx koca yürekli ya demen yeter reyis çok saol mskd
Sağol prenses
Sufle aldim
Oh yarasın
Para bitmiyor ki bitmeden bozdurup koyuyom cüzdana
Alakasız ama çakmaklar ne kadar?
İphone 14 pro max ön sipariş geçtim
65 lira ya yemek yedim
Yoğurt aldım
Tayyar yeminle küçük ya profil kafandakini takke sandım
Takkeyle ne işimiz var bizim 😅😅
Sus deme naamazda takarsın
Namaz kılmıyorum ben
Sus sus allah nasip eder insallah kskdkdkdmdkdkx
😏😏 jdjdjd hadi bakalım fjf uykum geldi uyuyacisım ben, hadi iyi günler sana
Gel beraber pipo içelim. Masraflar benden
Tabi ki masraflar senden smsldlskdldld 5 liram kaldı diyom duymuyon mu mskd bi de kahve alsana banaaa nolur lsdkkckdc
Kırmızı şarap düşünmüştüm
Kahveyi en son içeriz
İçki içmiyom msdkkdd yanımda da içilmesini sevmiyom süt içek sütle sarıyo skdkkd
Daha da içki içenin tanrı belasını versin. Ben de pek sevmezdim zaten. Çilekli 🍓 süt alırım o zaman sana tamam kefir de sever misin ven çilekli ve yaban mersinli kefiri çok severim.
Çilekli süt olur ya slskd sen de iç ama tek devirmeyi sevmiyorum skdkd kefir mi yok ya çok ekşi geliyo kral ya dkskd pipo hiç içmedim ben boğulmayız inş
İçerim ama kalabalıkta değil 😂 Yok yok ekşi değil çileklisi çok güzel. Boğulmazsın çok da keyif alırsın. benim tütünlerim cennet bahçesi gibi kokuyor. Pipo harika bir şey. Bir tutku, sanat, yaşam tarzı
kalabalıkta içsen noluyo kariizman mu çiziliyo nolmuş içsen dmsms sigara ile tadı mütüş oluyo
abin sen benim kardeşim ile nasıl çilekli süt ve pipo içersin diye beni öldürmez de mi
Tamam sen iste canlı yayın açar içerim. Benim hanımcıklık seviyesi :d
Skskdkdkdkdk öldürebilmez ya öcü mü benim abim ah bu erkekler ne kadar korkak msmdkd
Kzksskkskskskdk hanımcı mı mskdkdkd eğlendim.. Anılarım canlandı ya smskdd gğzel oldu
Korkmak mı yok bee ben sen üzülme site şey etmiştim 😑
Tabii hanımcıyız elhamdülillah
Ben zaten üzgünüm ağlamam durmuyo içim acıyo nereye gidiyim su saatte
Dur. Sakın bir yere gitme bu saatte. Her yer sokak köpeği kaynıyordur şimdi. Adres ver gelip alayım seni korkma şeker gibi ve eglenceli bir cocukum
Neden ağlıyorsun ki peki 🤔
Sokak köpegi mii hoşt desem gidiyolar ısırmazlar heralde skdkdmd bu saatte süütü nerden bulacaz smdkdmd havada bi güzel kiiii
Yoruldum yaa taşıyamıyorumm hiçbi şeyi
Petrolden. Hem benzin hem çilekli sütü fulleriz 10 tane çilekli süt alırım sana
Ben taşırım senin yerine. Anlat bana
Skskdkdd inanılmaz ya dkdkdmdmd için gıcıklandı mskdmd şey bi anım canlandı msmddkd ay bi hoş oldu sabah sabah ne güzel unutmustum yaaa
Taşıma yaa taşıncak bi şi mi bilmiyorum ben de taşımak istemiyorum
Ya sen çok anı biriktirmişsin. Ağzımı açtığım an da bir anını hatırlatmış oluyorum. Ama o anıların hepsini unutturcam ben sana merak etme (+9 erkek yalanı) 😄
Gel tekne turu yapalım senin kafanı dağıtmana ihtiyacın var ve bunu benim gibi sekergibi bir cocukla yapmalisin 🤗🤗
Yok çilekli süt dedin diye oldu ya sksmd ne teknesi Ankara'ya deniz getir önce skdkx
Hadii be. Ben İzmit. Tüh ya 4 saat fark var aramızda. Ankarayı da hiç sevmezdim ama şu an birden bire ısındım bu şehre. Çok akrabam var benim orada
O çilekli sütler katkı maddeli oluyor. Ben sana organiğini yaparım
Zmsksmsksksm izmit te ben bulundum 1 yıl ben severim kocaelini 6 saattir o ya slsksks Ankara sevilmez mi ama yaaa
Zlslzlslslslslsldl yaaa sjskdmdmdmdd
Nerde bulundun söyle nerde. Belki denk gelmişizdir.
Denizi yok, sabah yanıyor akşam donuyor o yüzden sevmiyorum. Gerçi derdimin 30 yıl önce aldığı arsa değerlenmişti bayağı o arsayı satıp o sayede ev alabildik o yüzden içten içe severim zaten Ankarayı 😂
İzmit te işte slskdk adliye var orada koca avm var oralarda bulundum
Neden bulunmuştun peki okul desem 1 yıl çok kısa :/
Ya avmyi falan boş ver. Ben seni pembe kayalara, mini köşke, maşukiye'ye, değirmendere'ye falan götürürüm 😄
Slslslslskd okul da kısa bi serüvendi diyelim ksdkkdd
Neden ki ya beğenmedin mi burayı. Hem Karadeniz hem Marmara denizimiz var bence güzel :/ yoksa başına bir şey mi geldi
Başıma bi şi geldi msldkd ondan ailesel yoksa okulu bitirmeden döner miyim
Üzdün. O yüzden mi bu boş vermişliğin :/
Yok bu ara genel üzgünüm
Mehmet pişkin, güncel gürsel artıktay editi izlemiyorsun umarım 😑😞 https://youtu.be/keUW8T8ut6I
konu o kadar derin değil de mi 🙄
He yok yaa intihar etmem smsmsmsm de yorgunum
Nasıl dinlendirebiliriz peki seni hanımefendi
Bi bankta oturup üşüye üşüye sıgara içmek istiyorum ekdkd dinlenmek falan umrumda degil.. Tamam ailemle kavga edim tmam okul kaynasın tamam ya bazı şeyleri beceremeyim de çok şey de istemedim yaa çok şey istemedim sarılmak istedigim adamda başkasını sarıyo smdmd ne ala memleket ya skdmdd ben bi omuz istedim ağlamak için bulamadım havada karada ölüm yok bize kddkd iyi anlamda değil he bildigin kötü anlamdaa. İçim acıyo her şeye aglayıp devam etmek koyuyo artık yeter nolur yeter
O adam tütün saracak günlere kalır umarım. Üzmüş seni. Kafanı toparlamalısın, eğlenmesin, gençliğini yaşamalısın :/
O adamı napıyım tek üzen o olsaydı keske hallederim onu ben yıkılıyom işte saga sola slsmsmsms hacı yatmaz gibi
Üzülmene izin verme.
Ve yıkılma... https://youtu.be/Hnz4lkQqKyI
Sldlxldldkxkdkdkc biraz da yıkık devam edeyim sonra toparlanacam smdkdk dokunmasını istemediklerim dibimde istediklerim de cehennemin dibinde dldkdkd
Bana doğru yıkıl bari hanımefendi, tutarım seni en azından. 5 kiloluk dambıl kaldırıyorum he 😂
Oooo 5 kilo baya iyi sldldldldldldl bi 11 katını kaldırabilir misib muamma bence yapma bunu kendine smdkddm bu yaşta fıtık olma
11.5=55 ayıptır söylemesi matematiğim iyidir de :d
55 kiloyu taşırım minyonmuşsun. Çilekli sütle kafayı buldun hee
Uzunum minyon degilim smskdmd çilekli sütle kafayı buldum aynen dkdkdkd kutusunu da sem atarsın her şey senden bugun ellerinden öper abisi
Olsun Minyonsun Minyonsun. Ben de uzun inceyim 1 82 boy 69 kilo djdjfjf ama seni rahatlıkla kaldırırım düşmekten korkma :d
Kutusu yok ben sana organik hazırlarım çilekli sütü. Robot ne güne duruyor
El yapımı çilekli süt mğ düşüncesi bile heycanlı
Ya o ne ki. Ben eski sevgilime neler yapıyordum.
sen hiç sevilmedin mi
Sevildim de ben sevemedim kssks ben sevdim o beni sevmedi gibi bi sirkülasyon smdmdkd
Yanlış zaman
Yanlış insan
Tutunmak imkansız
Bıktım yamalı sevdalardan mı diyorsun peki
Slslxlxlsöd aynen öyle diyprum peki
Abla o zaman ben sana aşık oldum ve senden 6 yaş küçüğüm ne olacak simdi 😞
İyi uykular
Yemek
Yemek 🙄
Ev kiralamaya
Ayakkabı aldım yine:)
pintisin ve ayakkabı ya para veririm sürekli 😂🤭