Para & Ekonomi Coin ön satışlarına katılıyor musunuz? Tsalihcğ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ön satışta satılan coinlerden aldınız mı ne kadar kazandınız veya ne kadar kaybettiniz? Coin ön satışlarına katılıyor musunuz? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Çok aldım çok sattım, çok güzel kazanıp çok güzel kaybettiğim de oldu ama en çok koyan 4 dostumdan birinin (hangisi olduğunu bilmiyorum) cüzdanımı sıfırlamasaydı :) 0 3 Yorumla Tsalihcğ +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla sitmyface +1 yıl kısmet devam ama kurtulamıyoruz :D NFT 'ler falan devam Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl Knk bu güvenli airdroplarinyada ön satışları nerden öğreniyorsunuz. Veya gerçekten vericekler mi gibisinden. Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Takip ediyorum ama daha ön saatistan alamadim 0 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Airdroptan 2500 tl kazanmiştim sadece 1 kere oda. 0 0 Yorumla