Organizasyonda çalışıyorum da cuma günü lokma dağıttım Palyaçoluk yaptım bugün açılışta Palyaçoluk yaptım birde akşam yaptım yarında masa sandalye işiyle ugrasicam toplam 850 falan ediyor iyi mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
net 850₺ tutuyor ve haftada sadece 3 gun calisiyor isen ayda 12 gun falan calismis oluyorsun 800₺ bile olsa asgari ucretle calisan birinin gunluk kazancindan fazla kazanmis oluyorsun ne kotu ne iyi aslinda sana yetiyorsa devam et yetmezse baska islere yonelirsinn
Yok zaten ben şu an olduğum yerde oturmuyorum 1 aylığına buraya geldim kuzenim var babaannesini yeni kaybetti geceleri korkuyor tek duramiyordu oyuzden ben geldim 1 aylığına boş durmayayim dedim yani çalışayım dedim geçici yani
anladiim iyi o zaman
Ya ne tatlı bir işle uğraşıyorsun :) tebrik ederim seni bence iyi kazanmışsın
Napalım işte tatlı ama zor iş çocuklar keske biraz laf dinlese ya bu kadar zorlanmam
Dinlemez ki sen sadece konuş yapıp yapmamalarını aldırma, strese girme boş yere. Ben de tuzladayim yakiniz aslinda yazar mısın bana konuşmak isterim :)
Çok yorucu iş dimi kolay gelsin
Güzel para yokluktan iyidir ama
Ben kolay kazandığım için gözüme gelmiyor artık normal yevmiye. Aslında insanlar girişken olsa bir ton para kazanılacak iş var
Mesela?
@thespreadlove mesela 1 ayda spss progrsmını öğrensen ayda oturduğun yerden evden kendi işini yaparak 15k kazanırsın. Ya da Google reklam üzerine birşeyler öğrensen reklam danışmanlığı yapabilirsin. Ya da shop üzerine bilgin olsa. Ama bunları pazarlsyabilmek önemli , açıcaksın googleden reklam müşteri kendi kendine gelecek. Ben şu an reklam ve spss işi yapıyorum 3,4 memur maaşı kazandırıyor. Çalıştığım da ortama günlük 4 saati geçmez. Yanıma adam bulamadığım için çoğu ile girmiyorum , bunun gibi bir sürü beleş gelir kaynakları var insanların özgüveni düşük girmeye korkuyor
Ben de iş arıyorum eleman lazım mı (ciddi)
Lazım değil sanırım :/
Yani iyi günü kurtarmak için.
İyi güzel çen paylaçomu oldun 🤣
Napayim ya eve 00.30 da geldim 5.30 pendiğe gidicem masa sandalye işi için hala da uyumadim valla napcam bilmiyorum
Yardıma geleyim mi?
Düşünmen yeter ya saol ben hallederim 4 gün çalışmıyorum zaten 3 gün böyle oluyor
Bak cidden evde boş boş pturyom bi marmaraya bakae
Yok saol ya seni almazlar zaten onların adamı olması lazim
Bende gece işini bıraktım ama belim çok kötü ağrıyor uyuyamıyorum
Ne işi
Ya kendi otoparkımızda valelik yapıyordum okul açılana kadar okulun açılmasına 1 gün var oda dinleneyim dedim
Iyi yaptın boş ver para kazanmış oldun
Aynen senin yaş kaç?
Cok iyi
Normal bari 1000 verseler yoruluyon
İyi kanka
İyi para kanka
iyi tabi iyi misin
Harika bende yapayım
Yap vallahi ama iyi birine denk gelmen lazım ben bi tane abiyle çalışıyorum beni patrondan gizli açılış organizasyonlarına falan ayarlıyor ikimiz de kazanıyoruz 😅
Kanka nasıl olacak 😂😂😂
Ben internetten buldum vallahi bi kere gittim sonra cagirdi sonra da işte taht taşımaya falan yardım ettim oyuzden dedi diğer kızlar senin işin banane diyorlar dedi Allah razı olsun dedi o günden beri ben ona yardım ederim hep o da bana hep iş ayarlar
Neresi memleket
İstanbul
Olmadı