E ticarete girmeye karar verdim. Ancak sermaye sıkıntım var.25.000 TL kadar bir sermayeye ihtiyacım var. Bu yüzden bir yatırımcı arıyorum. Yatırım yapacak kişiye %25 hisse veriyorum. Shopify üzerinden ihracat yapılacak. Ürünün satış başı 15$ karı var. İlğilenenler cevap versin. Ortakların arasında adi ortaklık sözleşmesi yapılacak.
tefastan yabancı hisse senedi fonlarına bakabilirsin Akbank yapı kredi iş bankası sağlık teknoloji petrol enerji iyi kazandırır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Daha ne olablirki metanin en kiymetli her turlusuyle ilgileniyorsun iste. Icradan mal takibi yapabilirsin veya yap sat tadilat edip satacak daire isleri kovalayabilirsin veya tekne piyasasina al sat yapmak icin giris yapabilirsin. Sezon sonunda ucuza alip sezonda iyi para eder tekneler
Şöyle ki artık işleri sanal ortamdan yürütmek hem avantajlı hem de daha rahat. Yaptığın işlerin sitelerinin bulunduğunu düşünüyorum. Bu ufak da olsa reklam için önemli bir olay. Zaten şey demiyorum git site tasarla, program tasarla. Uzmanlık alanın olmadığı için o riske girmeye değmez zaten de yani mesela yaptığın işi daha online hale getirip büyüterek sanal asistan bile tutabilirsin, bu hem daha çok bölgeye yayılmanı sağlar hem de insanlara güven aşılayan iyi bir reklam olur. Gibi.