AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
o zaman adama sorarlar namaz kılmayan kafirlerin ekonomileri neden bu kadar iyi diye
Aga bunlarin torbacisi kim saglam mal var belli ki bulun bana ayni kafayi istiyorunm
Komik adam ya :d Avrupa ve Amerikayı hatta İsraili zengin yapan ne acaba?
Namazla zenginlik olmadığının kanıtı. Çin mesela dünya ekonomisinde nerede? İslam ülkeleri mı yoksa başka ülkeler mi huzurlu?
Bak bunlar fakir demiyorum sana çok fakir Arap ve Afrika ülkelerinde de bahsetsene. Suudi Arabistan'a iranda kadın olmak çok mu güzel? İnsan yerine koymuyorlar diyorum. Namazla zenginlik olmaz olmuyor da zaten.
Senin gibi biriyle tartışmak saçmalık olur. Coğrafya ve etnik köken bilgin cahil amca seviyesinde. Hadi sağlıcakla.
Nijer'den örnek alalım bakalım ilk önce sonrasında bana açıkla Cezayir, Somali, Brubdi ( dünyanın en fakir ülkesi) ve şu an çalışıyorum sana vakit ayırmak bile hayatımdan kayıp geliyor bana. Dünyanın en fakir 50 ülkesinden kaç tanesi Afrika'da ve Müslüman söyle bakalım.
Benim işlerim de oje sürdüğüm için düzgün gitmiyormuş
Bu mantığa göre namaz kılanların paraları götürüyor olması lazım. Yoksa öyle mi?
Japonya, ABD, İngiltre, İşviçre'de kılınan namazın haddi hesabı yok.
Aynı zihniyet 20 yıldır ülkenin başında sonra bize neden muhalefetsiniz diyorlar.
Namazın varlığı bile tartışmalıyken bunlar hala ritüellerle bir yere varacaklarını sanıyor
Bi süredir mantıklı konuşuyordu yine ayarını bulmuş
Evet zaten yıllardır hepimiz kılıyorduk bi anda bıraktık ve kıtlık çıktı
namazsızlık, şükürsüzlük, ahlaksızlık, zina bunların hepsi etken.
Depremleri ve güneşin ülkeye dik açıyla gelmemesine de deprem diyeceksiniz neredeyse. Oysa deprem fay hattı kırık yerde olur. Shshshshsh
@Patron-Burada sen olaya nesnel bir bakış açısıyla bakıyorsun inanmıyorsan bir şey diyemem :)
Ben aslında din inancım var da bunlar gibi sakal bırakamam beeahh. Ben arap da istemiyorum. Telefonla görüntülerimizi alıyorlar. Ben aslında parti de tutmuyorum ama seneye oy vereceğim artık birilerine. Mülteciler, zamlar v. s. akaryakıt 1 yılda cozuttu.
Ineğe tapan, Ineği kutsal bir varlık olarak görüp önünde eğilip selamlayan ve Korona virüsden inek idrarı içerek korunacağına inanan Hindistanlıların bizim milletten akıllı olduğunü görmek gerçekten üzücü.
@AgentKid onlarınki akılsızlık bizimkisi teslimiyet sen bunu hiçbir zaman anlayamayacaksın muhtemelen.
Birine akılsız demen için inandığın dinin gerçekliğini somut delillerle kanıtlaman gerekir ama kanıtlayamazsın.
Kanıtlansa, islam gerçek olsa herkes müslüman veya hristiyanlık gerçek olsa herkes hristiyan olurdu.
Insan ve maymunlar aynı atadan gelmekte ve günümüzde Modern insan Homo cinsine ait hayatta kalmayı başaran tek primat türü.
Bilim insanları, Arkeolog ve Genetik uzmanları tarafından bulunup doğrulanan ve onaylanan geçmişte yaşamış insan türlerine ait fosiller, dinlerin sömürme amaçlı ortaya atıldığının en büyük kanıtıdır.
Şşşştt tartışmayın. Tarihte bile islamiyete yer verilmişken neyi tartışıyonuz? Uslu uslu takılın şuralarda işte.
@Patron-Burada Bilim insanları tarafından doğrulanıp onaylanan üstelik somut kanıtı bulunan bir durumu reddetmek akıl işi değil.
Beyaz adem ve havva'dan 8 milyar insanın ve farklı deri renklerine sahip insanların türemesi zaten imkansız gibi bir şey.
Şunu unutmamak gerekir ki bugün kullandığın bu yorumu yazmak için kullandığın telefonu ilk ortaya çıkaran Alexander Graham Bell, hasta olduğunda iyileşmek için kullandığın ilaçlarıda bulan yine Bilim Insanlarıdır.
@AgentKid Bilimi kimse reddetmiyor zaten ama din dediğimiz olay dogmatiktir. İnanmıyorsan sana saygı duyarım ama sende cümlelerini seçerek kullan.
Ben askere giderken telefon bile götürmedim. Şu an kpss için kullanıyorum sadece. Malum, laptop'un şarjı 2-3 saat gidiyor sürekli laptopla uğraşamam. Pdf'leri telefona attım anahtar kelime notları yazıya döküyorum. Ahahahahhss
@Paten34 ben soyut kanıtlarla değil somut kanıtlarla konuşuyorum dostum, sözlerim gayet dengeli.
@Patron-Burada hasta olduğunda dua ederek iyileşiyorsun galiba, hahaha.
Sen öyle deyince dedem aklıma geldi. Şimdi bunun eline kaynar su döküldüydü hiçbir şey olmadıydı. İlla ki bir şeylerle kendini hatırlatma isteği uyandırıyor insanlarda. En basitinden ellerin içinde yazan allah kelimesi ve büyük a harfleri...
@Patron-Burada aga piyangodan çeyrek tutturdum desen daha inandırıcı gelirdi ama neyse, görüşlerimiz ters olduğu için zaman öldürmeye gerek yok daha fazla.
Üç beş kişi istiyır diye neden inancımı terk edeyim? Deli mi s. kti beni mk. Sen böyle deyince yaşanmış olay ortadan kalkmıyor. Yaşandı, oldu ve bitti. Mesela inanmadığın cinler bir gece vakti küllere işediğin zaman gece ziyaretine gelebilir. Bir dene bakalım istersen.
@Patron-Burada hasta olduğunda koşa koşa hastaneye gidip TIP Literatüründen ve bilim insanlarından medet uman insanlarız hepimiz,
Atatürk bile 95 yıl sonrasını görüp benim sözlerimle bilim kesişirse bilimi seçin diye demiş.
Yazdım ama tekrar yazıyorum, şu an yorum yapmak için kullandığın telefon ve bilgisayarı, interneti ve elektriği yine inanmayı reddettiğin Bilim insanları ve mühendisler buldu.
2014'ten beri hastaneye gitmiyorum. Sigara alışkanlığı olanlar düşünsün. Sigara içenlerde kafa yok zaten bildiğim kadarıyla. Hem sağlığı hem parası gidiyor. ahsshhd
@Patron-Burada Diğer konuda ters köşe oldun tabi, yaşlandığında veya kaza geçirdiğinde mutlaka TIP Literatürüne muhtaç duruma düşeceksin.
Sırada annen-baban var. Onlara neden önermiyorsun bunları?
@Patron-Burada annem ve babam zaten müslüman değil dostum, çok şükür.
Annen-baban hastaneye gitmiyor o zaman.
@Patron-Burada ben bilim insanlarına inanan taraftayım aga, sana itafen söylemiştim yorumları.
Ne alaka? Irak'ta hastane yok mu şimdi?
@Patron-Burada çünkü dinler gerçek olmadığı için insanlar iyileşmek için doktor ve tıp literatürüne ihtiyaç duyar, dua ederek iyileşen tek bir hasta örneği dünya üzerinde yok.
Sen sağlıkçı mısın?
@Patron-Burada evet.
Işid örgütü seni kaçırıp kuytu köşede zopaladı falan mı seni? 2 gündür din din din diye diye kafa ütülüyorsun. Bana ne?
@Patron-Burada din inancım var demişsin en baştaki yorumunda o sebepden seni müslüman sanıyordum, değil misin?
Arkadaşım, sen troll müsün?
@Patron-Burada hayır, ben islam düşmanıyım senin en başta din inancım var yorumunu görünce müslüman sanmıştım seni.
Bu davranışları sokakta sergileme sağlam döverler seni yoksa. Ahshshsh
@Patron-Burada yok hayır islam düşmanı olmam pek sorun yaratmıyor dışarıda.
Başarılı olabiliyor musun bari? Bir laf vardır. "Deden bitiremedi sen mi bitireceksin islam'ı" diye. Sjsjsj
@Patron-Burada çevremde müslüman olan insan sayısı yok denecek kadar az yani 1 elin parmaklarını geçmez, onlarda islam dayatması yapmayıp kendi hallerinde takıldıkları için bir şey yapmıyorum.
Islam bitmez tabi günümüzde çok zor, siyasetin içine kadar girdi adam bakıyor kim namaz kılıyorsa allah diyorsa ona oy veriyor.
Ben ağlama duvarı değilim. Git başka yerde zırla. Shshsh
@Patron-Burada :(
Çok haklı. Dinsizlikten daha başımıza neler gelecek... Taş yapmadığına şükretmek lazım.
sana katılmıyorum. dinde bir yere kadar her konuya dini sokmamak lazım
mesele dinsizlik değil mesele dinli olup insan olamamak
Osurmak abdesti bozuyor ama namaz ekonomiyi bozuyor mu bilemedim :D
Doğru ben her akşam 2 rekat namaz kılıyorum 1000 dolar yatıyor hesabıma
Adama sorarlar Avrupa, Amerika, Japonya vs vs niye bu halde diye. Siyasal İslamcıları işte, bir seçim daha başa gelirseler geçmiş olsun.
Size garip mi geldi? bunları da benden alın:
(namazsızlık - kredi - zina - haksızlık ) bunların bulunduğu toplumlarda hiç huzur olmazz.
Sen de zerre kadar beyin olsa Rızkı verenin Allah olduğunu anlarsın.
Müslümanlığı eleştirip müslünan ülkede yaşama örnek verdiğin ülkelere git.
Ahlaksızlık, namazsızlık, Allahsızlık ekonimiyi bozar
Sitenin ateist deist kafir gruhu hala boş lagaluga yapıyor. Avrupa neden böyle demişler 😂 Avrupa kanlı tarihi sayesinde refah içindeydi kendilerine ahlaklıydı ama artık bitti. Madem olaya sadece para için bakıyoruz. Sudiler baya zengin bae baya zengin. Onları niye demiyorsunuz.
Fransa bile itiraf ettiki artık eskisi gibi olmayacak çünkü sömürülecek kimse kalmadı. Allah kulların arasına bakar kullar bozulmuşsa malın eşyanın değerini arttırır toplumun ise azaltır toplumda rezil olur ama ne anlatıyorsun burada aklı mikine inmiş şehvet perest o. pu çocuklarına. Tek düşünceleri karı kız düşürmek olan iki kitap okuyup bir bok bildiğini zanneden ya. vşaklara
Sabah akşam millet şükür namazı kılsa yine bu ekonomi düzelmez
tabi kendisi lüx ciplere binerken bisey yok
böyle din simsarlarinin malzemesi olmamalı dinimiz
Adam haklı bütün kötülükler edepsizler yüzünden yakın kıyamet
Yaw niye hep algi yapiyorsunuz. Adamin anlatigi sey Ne sizin anlamak istediginiz Ne. Kendi dinizi bilmiyorsunuz. Gelip burada Bu sunu dedi yok bunu dedi.
Namazsızlık değil namussuzluk deseydi daha doğru olurdu
O kişinin görevi.. Devlet işleri dürüstlükle yürür. Çalar cirparsan yurumez
Bozmaz İslami Namaz, Abdest, Oruç vb gibğ şeylerden ibaret zanneden bir güruha bir şey anlatamazsın
Hristiyanlar namaz mı kılıyor adamların ekonomisi zirvede
Generaller Saddam'ı satmasaydı şimdi ne Abd kalır ne de cübbeli ne de akp kalırdı. Gerçi Türkiye'yi de işgal ederdi bu. Neyse orası ayrı bir konu.
Oylar kime bu arada? Ben mültecileri gönderme sözü veren Ümit'e vereceğim.
Diyanet zamları başka birileri yapar der bu ayrı şey söyler kafayı bozmuş bunlar
Amerika , kanada, Avustralya, Japonya'da gibi gibi ülkelerde bol bol namaz kılınıyor herhalde. O zaman tüm namaz kılanlar paraları cukka
Aynen toplum dinsizleşti ondan ekonomi bozuk herkes namaz kılsa dolar 25 kuruş olacak hehe aynen
bak avrupa, amerika'ya namazsizlikta nirvana. ne haldeler. ahah.
Ateist ülkeler ekonomidede mutluluktada ahlaktada bizden üstünler tuhaff...
Hangi ateist ülkeler 🙂
Hristiyanlar bile bunlardan daha müslüman yeminle
Bu zihniyetle insanlar ekonomi için namaz kılar
O ne derse doğrudur 😂
10 Karıyla basılan hoca bunu diyorsa biz ölelim
İngiltere de neden yokmuş sorsanıza
Ne alaka ak Allah ekonomi ve maliye bakanımı
Evet ekmeği azalır insanın rızkı azalır.
Avrupa’da neden yok acaba 😂
ABD İngiltere falan batmaliydi o halde sorun buysa
Bu oyle diyosa kesin yalandir
Ya ben bunun beynini...
Usa...
Russia..
China...
Şu adamı görünce sinirim bozuluyor.
Ah cübbeli ah sakal perfect 😅
Doğru söylüyor sonuna kadar haklı
Ne alaka milleti uyutmayın
Bu yavşağın ifşası vardı dimi.
İsviçre halkı namaz aksatmıyor.
Yav hee, oğlun ondan öyle takılıyo di mi?
Ekonomistim karışmayın işime
Valla nasil bi mantık bilmiyom
Yahu diyecek söz bulamıyorum
Rakı içip cevaplamış olmalı 🤣
Şu dinden de bi kurtulamadık ülkecek
Bunu cehennemde yanmayan kefen yapan mı sölüyor?
Gavurun ekonomisi niye iyi peki?
Çalışmayana ekmek yok dinde
Cübbeli ne yediğini hatırlamıyor ki akıl versin