Ailem normal mi?

Aylık 200.000-300.000 bin net gelirimiz var 7-8 tane evimiz var ama ailem o kadar cimri ki her şeye verilen paranın lafını yapıyorlar. porsche lara binicek maddi duruma sahipken peugeot 208 gibi arabalar alıyolar hiçbir şeye para harcamak istemiyolar ellerinde para olsa bile taksitle almaya çalışıyorlar herşeyi maddi gücümüz varken fakir gibi yaşamaktan ben artık çok bıktım gerçekten normaller mi bunlar şimdi. her gün 300-500 lira arası harcamama laf ediyolar kazançlarının 3 te 1 biri bile değil bu tutar. ben mi sıkıntılıyım yoksa ailem mi cimri lütfen ciddiye alarak cevaplayın. özel okula üniversiteye bile laf ederek para veriyolar.
Güncellemeler
+1 yıl
Cimriler diyerek biraz haksızlık etmişim. Bana 18. Yaş hediyesi olarak spor model Jaguar araç aldılar maddi durumumuz da aylık 600-700 bin e kadar çıktı çok şükür dolara bağlı olarak arttığı için. şirkete gidip biraz n çalışıp çabaladığımı onlara yardımcı olmaya çalıştığımı görünce daha cömert olmaya başladılar kızdıkları nokta önceden benim yattığım yerden her şeyi istememmiş.
Ailem normal mi?