Kirada değilim 2300 kira alıyorum yeni zamlı hali bu, işlek merkezi yerde kısmi Denizi görüyor en üst kat full Güneş alıyor. Siz sormadan ben yazayım dedim döküntü bir ev de değil
Ama yine de yaranilmiyor İstanbul gibi yerde bu ev, bir daha tahliye taahhütnamesi şartı koyacağım ilk defa ev sahibi olup kiracim oldu bilmiyorum. İmzalamayan tutmasın hiç sorun değil
@burak3006 isterse Ankara 'da olduğunu öğrendiğinde DM atar, takip atar. Bir bahane bulur. Zorbalık yapıp ısrar edip kendini düşürme! Erkek ol ve dik dur dedim sadece
@19AmaYasDegil Doğru dedin kardeş. Bu arada zaten sırf aynı şehirde ya da yalnız kalıyorum diye mesaj atılmasın diye gizli yazıyorum bu tür sorulara. Aslında ben gizli yazmasam bile bazılarının direk atlamaması lazım ama neyse.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kira da değilim
Kirada değilim 2300 kira alıyorum yeni zamlı hali bu, işlek merkezi yerde kısmi Denizi görüyor en üst kat full Güneş alıyor. Siz sormadan ben yazayım dedim döküntü bir ev de değil
bedava
@devletbaba34 öyle zaten her ev sahibi vijdansiz olacak değil ki başka gelirim de yok bu parayla geçinmeye çalışıyorum
bende 1500 kira alıyorum 2500 yapıcam
@devletbaba34 işte 1500 den bu rakamı yaptım ama zor kabul ettirdim seninki kabul ederse ne ala şu yüzde 25 lafına güveniyorlar kiracılar malum
evin varsa derdin var:)
Ev sahibi dediğin böyle olur 👏👏👏
Ama yine de yaranilmiyor İstanbul gibi yerde bu ev, bir daha tahliye taahhütnamesi şartı koyacağım ilk defa ev sahibi olup kiracim oldu bilmiyorum. İmzalamayan tutmasın hiç sorun değil
Kiradayım ve bu ay 2000 oldu
Çok şükür ödüyoruz
İyimiş yer neresi
Geçen yıldan oturduğum için öyle yoksa en az 2500 den başlar
toplam ayda 24 bin kira ödüyorum
Menderes de villa da yaşıyorum
Üç bin ödüyorum.
Eski kiracisin galiba ya da ev küçük tür
Eski kiracı değilim. Evi turalı 15 gün oldu. Ev 3+1. Ankara içinde.
Ev biraz eski o kadar.
Ne iş yapıyorsun
bnde Ankaradayım 2.5 ödüyorum semt neresiki
eve 8 bin
dükkana 12 bin
ofise 4 bin ödüyorum :D evleri mi değişelim yoksa kiraları mı?
gizli istersen tanışabilirdik 😉😉😉
@burak3006 Ankara duyunca hemen kıza salça olmaya başladın
salçalı bişi yok kendi isterse bulur beni istemezse yazmaz bile şimdi yaptığı gbi
@burak3006 isterse Ankara 'da olduğunu öğrendiğinde DM atar, takip atar. Bir bahane bulur. Zorbalık yapıp ısrar edip kendini düşürme! Erkek ol ve dik dur dedim sadece
@19AmaYasDegil Doğru dedin kardeş. Bu arada zaten sırf aynı şehirde ya da yalnız kalıyorum diye mesaj atılmasın diye gizli yazıyorum bu tür sorulara. Aslında ben gizli yazmasam bile bazılarının direk atlamaması lazım ama neyse.
nezaketen söyledik nası tanılcaz yoksa neyse ya yazanda kabahat zaten yazmadım say
benim teklifimi değerlendirir misin gizli kardeş?
Abi... En iyisi gizli kalmaya devam et... Y*vşaklara bak...
@iaskyouanything Haklisin ya. Okurken gülüyorum.
2000 kira oduyom istanbuldayimm bacim
Değilim
Babam ödüyor allahtan yani pnun evindeyim hayla 🥲
Babalar candır kıymetini bil
Yok be ne canı boş ver
9500
Şaka mı ney burası iş yerimi 😳
1+1 daire
Yer nesesi
Kadıkoy
1750 ödüyorum 3 yıllık kiracıyım
Hangi ildesin