Para & Ekonomi Sizce bunlar kaç TL tuttu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor hepsi 33 tl hani ekonomi kötüydü 😂 Güncellemeler+1 yıl dana sucuk😂 Güncellemeler+1 yıl reis bu gidişle bizi arşa çıkaracak😂 Sizce bunlar kaç TL tuttu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. fazla tutmuştur bence 0 0 Yorumla
NedenSoruyorsunEge Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Sucuk at etinden yapılmış olsa, nesquikin ve sütün son kullanma tarihine az gün kalmış olmasından dolayı indirime girmiş olsa anca 33 tlye alabilirsin 😂 0 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Sucuk Markasız Bir şeydir Ben Aldıklarımin Hepsini En İyi marka Alıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yok knk marka sucuk🙄 Yorumla Soran +1 yıl halis dana😂 Yorumla Zeynepandcookie +1 yıl O Zaman Bir şey Diyemecegim Yorumla Soran +1 yıl bugün 10tl 2 mega döner 1 somun aldım valla😂 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sucuk bir kez 80 TL vardır rahat. 33 TL tutma şansı yok. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Markete hiç gitmeyeni kandırırsın anca sen.. 0 0 Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kazıklanmışsın bizim burada 26 tl ye çıkardın. 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Arkadaşım, kamera kayıtlarında sadece sucuğu okutmuşun, diğerlerini çalmışsın. 😃 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aldığına eminim ama hangi ülkeden onu bilmiyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sadece nesquik zaten 35 filan, tek onu alırsın o fiyata gerisini cebe indirdiysen doğrudur hesap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hepsi 33🙄 Yorumla
Venoriusent Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 73% +1 yıl Odemeyi nasil yaptinda yetmedi ustune 33 lira verdin 0 0 Yorumla
SiyahlıBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen 33 lira diye yorumlamış olabilirsin tabi.. 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Kasadan sadece sütü geçirdin kalanını reisin yöntemiyle cebe indirdin afied 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Ekonomi kötü değil, insanları abartmayı seviyor 0 0 Yorumla
insomnia33 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Wvwt o ürünleri ben de 33 TL ye aldım. 13 Haziran 2019 da 🤣😁😂 0 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 569 cevap paylaştı. Orada bulunan dört parça ürün 85 - 90 lira civarı tutmakta.. 0 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Tavuk sucuğu , markasız ürünler almışsın ne bekliyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kodla kuponla falan almışssındır normal şartlarda bu fiyata alamazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sucuk ucuz olan galiba ondan o kadar tuttu demek ki ki 33 lira tutması imkansız oranın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka ordaki sucuk sadece 33 TL ama sen bilirsin 0 2 Yorumla Wjej3j3j322j +1 yıl 33 TL ye sucuk mu var , nerde 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Wjej3j3j322j bazı davık sucukları işte 🤣 (😐) Yorumla
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeterince hızlı davranirsan her şey bedavadir :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bedavaya gerek yok bugün de 2 mega bir somun döner aldım 10 tl ye🥸 Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çalarsan 33 tutar tabi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yoo satın aldım 🙄 Yorumla
Hannahandgeorge Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Siz ne guzel sallamissiniz oyle. Yerim sizi. Oy. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl ciddiyim 🙄 Yorumla Hannahandgeorge +1 yıl O sut en az 15 lira 93 kurus, bakin en az. Sirf size sizin gibi yanlis bilgi vermemek icin Cimri indirdim. Yorumla Hannahandgeorge +1 yıl Aldiginizi soylediginiz nesquik 150 gr en az 20 lira 58 kurus Yorumla Hannahandgeorge +1 yıl Bildircin yumurtasini bulamadim, sucugun da markasi gorunmuyor. Yorumla Hannahandgeorge +1 yıl Sadece gevrek ve sutle bile 36 lira 51 kurus yapiyor. Bu da sizi yalanci cikarir. Yorumla Soran +1 yıl yok kanki sende bu fiyata alabilirsin 😂 Yorumla Hannahandgeorge +1 yıl Beyefendi anlasilmiyor yaptiginiz ironi mi, ciddi misiniz. Yorumla Soran +1 yıl ciddiyim kanki Yorumla Hannahandgeorge +1 yıl Lutfen yarim alin. Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ulan süt 20 tl zaten sallama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yok 32 TL aldım 😂 33 değil ckkf Yorumla
sercanaslan99 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sucuk eşek eti galiba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl dana😂 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Demektir ki yeteri kadar hızlı koşabiliyorsun 1 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kalanını başka türlü ödemişsn diye yorumladim 1 1 Yorumla Korays01 +1 yıl Haaa super yorum Yorumla
Beneklı1910 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sucuğu yediğinde umarım zehirlenmezsin 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 397 cevap paylaştı. İlahi sen çok şakacısın 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alarm yok mu markette? 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 450 cevap paylaştı. sucuklar 40 - 70 arası imkansız 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 679 cevap paylaştı. Bir tane sıfırı eksik yazmışsın 0 0 Yorumla
Orihimee_ Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Türkiyede sadece sütü 33 tlye almışsındır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl pardon 32 😶 Yorumla stefanalexander11 +1 yıl süt 1o tl degilmi ya? Yorumla stefanalexander11 +1 yıl Türkiyede demiş ssultanbeylinde yaşayan? Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 335 cevap paylaştı. 200 e yakın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
fazla tutmuştur bence
Sucuk at etinden yapılmış olsa, nesquikin ve sütün son kullanma tarihine az gün kalmış olmasından dolayı indirime girmiş olsa anca 33 tlye alabilirsin 😂
Sucuk Markasız Bir şeydir Ben Aldıklarımin Hepsini En İyi marka Alıyorum
yok knk marka sucuk🙄
halis dana😂
O Zaman Bir şey Diyemecegim
bugün 10tl 2 mega döner 1 somun aldım valla😂
Sucuk bir kez 80 TL vardır rahat. 33 TL tutma şansı yok.
Markete hiç gitmeyeni kandırırsın anca sen..
Kazıklanmışsın bizim burada 26 tl ye çıkardın.
Arkadaşım, kamera kayıtlarında sadece sucuğu okutmuşun, diğerlerini çalmışsın. 😃
Aldığına eminim ama hangi ülkeden onu bilmiyorum 😂
Sadece nesquik zaten 35 filan, tek onu alırsın o fiyata gerisini cebe indirdiysen doğrudur hesap
hepsi 33🙄
Odemeyi nasil yaptinda yetmedi ustune 33 lira verdin
Sen 33 lira diye yorumlamış olabilirsin tabi..
Kasadan sadece sütü geçirdin kalanını reisin yöntemiyle cebe indirdin afied
Ekonomi kötü değil, insanları abartmayı seviyor
Wvwt o ürünleri ben de 33 TL ye aldım. 13 Haziran 2019 da 🤣😁😂
Orada bulunan dört parça ürün 85 - 90 lira civarı tutmakta..
Tavuk sucuğu , markasız ürünler almışsın ne bekliyorsun
kodla kuponla falan almışssındır normal şartlarda bu fiyata alamazsın
Sucuk ucuz olan galiba ondan o kadar tuttu demek ki ki 33 lira tutması imkansız oranın.
Kanka ordaki sucuk sadece 33 TL ama sen bilirsin
33 TL ye sucuk mu var , nerde 😀
@Wjej3j3j322j bazı davık sucukları işte 🤣 (😐)
hepsi ayrı ayrı 33 tl ise olabilir, daha inanılır geldi 😂😂
Yeterince hızlı davranirsan her şey bedavadir :D
bedavaya gerek yok bugün de 2 mega bir somun döner aldım 10 tl ye🥸
Çalarsan 33 tutar tabi
yoo satın aldım 🙄
Siz ne guzel sallamissiniz oyle. Yerim sizi. Oy.
ciddiyim 🙄
O sut en az 15 lira 93 kurus, bakin en az. Sirf size sizin gibi yanlis bilgi vermemek icin Cimri indirdim.
Aldiginizi soylediginiz nesquik 150 gr en az 20 lira 58 kurus
Bildircin yumurtasini bulamadim, sucugun da markasi gorunmuyor.
Sadece gevrek ve sutle bile 36 lira 51 kurus yapiyor. Bu da sizi yalanci cikarir.
yok kanki sende bu fiyata alabilirsin 😂
Beyefendi anlasilmiyor yaptiginiz ironi mi, ciddi misiniz.
ciddiyim kanki
Lutfen yarim alin.
Ulan süt 20 tl zaten sallama
yok 32 TL aldım 😂 33 değil ckkf
sucuk eşek eti galiba
dana😂
Demektir ki yeteri kadar hızlı koşabiliyorsun
Kalanını başka türlü ödemişsn diye yorumladim
Haaa super yorum
Sucuğu yediğinde umarım zehirlenmezsin
Minyatür mü bunlar
İlahi sen çok şakacısın 🤣🤣🤣
Niye kooperatiftenmi aldın :)
Bildircin yumurtası yiyo hanfendi
Alarm yok mu markette?
Ben ikna oldum şahsen
33 ₺ mi sucuk ne kadar ki
Ordaki sütün kapağı 33 tl değildir..
Getir kampanyası falan mı kullandın
33 TL olması imkansız
yalanını s... sdfsf
Sucuk penguen sucuğu herhalde a..
sucuklar 40 - 70 arası imkansız
Sucuk mu o emin miyiz
dana😂
Kupon kullandın kesinn
🤫🤣
Bir tane sıfırı eksik yazmışsın
Hızlı koşana ekonomi iyidir
Türkiyede sadece sütü 33 tlye almışsındır
pardon 32 😶
süt 1o tl degilmi ya?
Türkiyede demiş ssultanbeylinde yaşayan?
Bizene dayı
120tl mk sucuk kilosu kaç olmuş
120 TL
280 falan
15 lira
85 TL
Sucuklu nesquik
75 lira var orada
15 20 ancak
200 e yakın
Hızlı koşarsan bedavaya gelirdi
Kafi