Siz zorda kalsanız ister miydiniz?
Sevgiliden borç istemek doğru mudur?

Siz zorda kalsanız ister miydiniz?
Sevgiliden borç istemek doğru mudur?

Zor bir ihtimal ama İsterim. O istese ona da veririm. Şimdi sevgilim, aşkım gibi kelimeler herkesin ağzında sakız olmuş lakin. Asıl anlamları. Sevgi duyulan, sevilen kişi sevgilili sevilen ve bağlanılan kimsedir. Zor durumda birbirimize destek olmayacaksak o zaman birbirini tanımayan iki kişiden farkimiz ne olacak ki?
Yakınlık derecenize ne kadar süredir tanıştığınıza ve seni kötü anlayıp anlamayacağına bağlı şimdi ilişkimizin yeni başladığı biri benden istese para için benimle olduğunu düşünür ve kötü hissederim devir kötü sonuçta
Cevap
23Cevap
Ben istemezdim
Çok kasmamak lazım ya gurur yapmaya gerek yok .. sonuçta zor zamaninizda birbirinizin yanında olmayacaksanız , iyi gündede olmanın anlamı yok.. lakin bu sürekli olmamalı. Karşı tarafta acaba bu beni sponsor niyetine mi kullanıyor ya düşüncesi olur..
Borç istersem ceviz istiyor o da... Ne cevizi anlamadım hala. Cevizin birikti diyor habire... Aiy gerçekten ceviz ne yaaa?
Ceviz kırmak diye bir şey var flört eden insanlara ceviz fındık kırıyor derler sanırım başka bir manada söylüyor sana ceviz kelimesini
Ay gerçekten bir çözebilsem ne dediğini. Ceviz ne diyorum, günü gelince görürsün diyor. Fesat düşünmek istemiyorum zaten öyle biri de değil ama ceviz demekle ne kastediyor hala üzerine düşünüyorum.
Şimdi ben yaşadığım yere göre diyim sevgilisi olmayan birisi sevgili yaptığında onunla görüşmeye başladığında ceviz fındık kırıyor derler yani kuru yemiscilik işine başladı derler hatda bazı dizilerde bu kelimenin geçtiğini gördüm flört yapan insanlara ceviz kırıyor felan derler yani bir ata sözü gibi bir şey ama senin ki ne için öyle diyor bilemedim yani ceviz derken o başka bir şey kastediyor olmalı ceviz istenecek bir şey değil yiyecek olarak düşünürsen ceviz canı çekse gidip marketten bulup alabilir sana istediği ceviz başka bir şey
Ya zaten birlikte oluyoruz ama ne için bunu diyor bilemedim. Tek başına bişiler yapma derdinde mi acaba?
Ceviz kırmak fındık kırmak açıkça diyim ki benim anladığım yani burada kullanılan kelimeye göre bir sürü kişi ile flört etmek gibi bir şey bilemiyorum sevgilini sen tanıyorsun ne maksatla dediğini bilmiyorum
Çok gereksiz eylemler, sevgiliden para veya borç istenmez. Şahsen bu yaşıma kadar kimseden borç istemedim. Borç vermem ve istemem.
En fazla 2 güne kadar verebileceğim bir borç ise. Sevgilimle çok uzun yıllardır berabersem o samimiyet varsa isteyebilirdim sanırım 👀
Anan baban kardeşin bile üçün beşin hesabını yaparken elin herifinden para almam.
Doğru Değildir Tabi Ama çok zor durumda kalınır o zaman Mecburi olabilir
ben istemeden onun düşünüp vermesini tercih ederim. ben istemem
Ciddi bir ilişki ise hanımefendinin maddi durumu iyi ise ve borç alabileceğim kimse yoksa evet.
Eşiniz değilse istenmez isteyen adamdan veya kadından eş olmaz bunu tartışmayalım
Kadın erkek farketmez yanlıştır sevgili sonuçta bugün var yarın yok
Borç konusunda sevgili yokmuş gibi davranmak lazım. Yakışmaz. Esnek hesaba asıl daha iyi
Evet seven insanlar ihtiyacı olduğunda birbirini desteklemeli.
İstemem gerek yok. Zaten borç paray istemem. Sıkışırsam bankadan çekerim.
Allah muhtaç etmesin gider bankadan alır babama bile eyvallah etmem
Ben isteyemem annemden babamdan yeri geliyor zor istiyorum.. benlik değil…
Sevgiliyle para muhabbetlerine girmemek lazım bence.
Bnce kesinlikle yanlış adı üstünde sevgili neyin ne olavağı belli değil ayrıca böyle insanlar denk gelince diyorum para için mi benimle
Yakınlık derecenize ve seni nasıl anlayacağına bağlı
Duruma göre değişir.. Sevgilinle aramdaki paylaşıma bağlı.. Bazen kardeşinden bile borç isteyenezsin.. Mesela anlamdan istersin küçük kardeşinden isteyenezsin gibi...
Kredi var nakit avans var bunlar varken bu devirde borç istemek de ne biliyim..
İşte ne olacak zor gününde yanındayss ne güzel işte
Ben açlıktan ölsem değil sevgili kuzenimden dahi istemem
Ben istemen insan oğlu. İlerde yüzüme vurur falan
Benim kafadan 😅haklısınız
Ben istemem, hiç istemedim.
Yani kimden isteyeceğim
Ben istemem. İstenmemeli bence.
bunun dogrusu yanlisi mi var q
Şimdi o aradaki samimiyete göre değişir
Çok acil degilse doğru değil
Erkek olarak ben istemezdim ama kadın isteyebilir
Ben istemem kesinlikle.
Ben cüzdanından dızlarım
Ben istemem ama o isterse de geri cevirmem
Istenen kalsın kendi kendime yetiyorum şükür
Kocamdan istemiyorum. Utanırım isteyemem.
Bence yanlıştır. Ben istemezdim şahsen 😁
Değil
Doğru bulmuyorum.
Hayır.
istenebilir yakınlığa bağlı
Değil sonra sıkıntı oluyor çünkü bu durum
Bence değil
Normal yani
İlişkinin ciddiyetine bağlı derim
İstemem. Bir kadından para istenmez
Asla istemem
Ben istemem