AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Çalışırım sadece
Herkesin bir fiyatı vardır, net birkaç şey dışında her şeyi yaparım. 😂😂
Her sabah kalkıp işe gidiyoruz işte, başka hiç bir şey yapmam
En güzeli bu degilmi zaten kendi ekmeğinin peşinde koşuyorsun emeğinin karşılığını alıyorsun ... Yorumun için teşekkür ederim 🙋
beklediğin cevap çıkmaz benden parayla işim yok yeteri kadar var :)
Beklediğim cevap derken
Anladın sen :)
Ben anlamadım srn anlatmak istermisin peki.
İnsan aynaya baktın mı kendini görürmüş derler ben gayet normal bir soru sordum çoğu kişi de normal cevaplar vermiş. Bu senin konuya nasıl baktığınla alakalı bir durum. Cevap vermek istemezsen de saygı duyarım. ✋✋✋
Paran varsa da güle güle harca Allah daha çok versin ne diyim. Allah'a emanet ol ✋
Amin sana bende olanın 1000 mislini verdin sende 👏
🙋🙋🙋
Hmmm Para için yapabileceklerim sinirli zevk işi yapabiliyorum sınırsız
Para için yapabileceklerim sınırlı zevk için yapabileceklerim sınırsız
Çok güzel ve yerinde bir cevap olmuş yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
Rica ederim
🙋🙋🙋
Kendime saygım var prensiplerimi yıkan hiç bir şeyi yapmam
Aynen öyle 👍👍👍 yorumun için çok teşekkür ederim
Para ile şeyi yapabilirsin ama ölüme çare bulamazsın hadi yaşayın😂😂😂😂
Aynen öyle çok haklısınız ölümden başka herşeyin bir çaresi var 🙋🙋 yorumun için çok teşekkür ederim
Rica ederim
Şu an işlerimi yapıyorum yetiyor.
Hangi işler bu işler mesela organize işler olabilirmi 🤣
Olmaması için sebep yok 😀
Bence senden olur sen zeki adamsin sen bilirsin işini
Yani sınırlı şeyler dostum. Bilmem ne ima ettin ancak, her şeyi olmasa da zevk ile parayla birlikte bir çok şeyi yapıyoz her gün zaten. Teklifin ne?:):):)
bir şey ima etmedim soru gayet açık ve net vereceğin cevap ta senin bakış açına kalmış bugün para için adam öldüren de var , para için vücudunu satanda var ya da bugün para için dostunu satan bile var para için ekmeğinin peşinde koşan insanlar da var ... yorumun için çok teşekkür ederim .🙋
Peki..
🙋🙋🙋
🙋🏻♂️🙋🏻♂️🙋🏻♂️
Sen neler yaparsın para ile benim için önemli olan o
Para için gerçekten hiç bir şey yapmam maneviyatci bir insanım ben karşındakini seviyorsam yaparim
burada konumuz benmiyim şimdi
1 milyon dolara yapar mısın? Karşıdakinin isteğini
Hayır bee yapmazdim çok parayida seven biri değilimdir herşeyin az öz olanını severim
O zaman 500.000 tl verelim sana 😅😅😅
Sen de darphanemisin bee mübarek durmadan veriyorsun 😂😂😂
Ne kadar lazım söyle 😅😅😅😅 pesimi bırakmak için kaç lira istiyorsun çabuk söyle 😅😅😅
😂😂😂 ilahi sen çok şakacısın 🤣
Anaaaaa aynı yaştayız seninle 32 mi yasin?
Şöyle keşke bende birisine diyebilseydim 🤣🤣 kaç para istiyorsun peşimi birakmak için şöyle kaç paraaaa köp@k 🤣🤣 filan deseydim 🤣🤣
Birisi paran kadar konuş dese ağzımı bile açamam 🤣🤣🤣 zalimsin hayat 😂😂😂
Ah ah ah 😅😅😅 o kişi kim yaaaa peki saplantili bir aşık mi yoksa kocam deme sakın 🤦♀️
tamam peşini birakiyorum 😂😂 parada istemiyorum sen yeterki mutlu ol 😂😂 bence kimse kimsenin peşinde kosmasin zaten çünkü hiç kimse bulunmaz Hint kumaşı değil sonuçta öyle degilmi 😂 Müdürrrr 😂😂
Yok be öyle saplantılı bir insan hiç olmadı hayatımda çok şükür ama gerçekten en korktuğum erkek tipi saplantılı erkektir
Öyle mizah olsun olsun diye söyledim gülelim diye eğlenmek için buradayız sonuçta
Aynen katılıyorum renk bir kisiliksin seni takip ediyorum tanımak konuşmak eğlenmek gülmek de isterim sana uyar sa
Beni niye takip ediyorsun 😂😂 sen dedektif misin 😂😂 hee hınzır seni 🤣🤣🤣
Kaç para istiyorsun peşimi birakmak için şöyle kaç paraaaaa 😂😂😂
Aaaaa aaaa nerden bildin dedektif olduğumu 🙈🙈🙈 daha kimseye demedim ki 🤷♂️ burada takipçi listene bak elleri boyalı bi çocuk var ona yaz hadi bekliyor seni 🤗
Benim parayla isim nolmaz sen beni başka erkeklerle karistirdin güzelim gömleğimi ACE ile yıkıyorum o beyazlığı bile fark edemedin , elleri boyalı çocuk mesajını bekliyor 🤗🤗🤗
Kime diyommmm ben acep 🤔🤔🤔😎😎
Senin parayla işin olnazsa niye bana sürekli 1 milyon dolara yaparmisin 500 000 TL verelim sana gibi terimler kullandın bunu söyleyen sen degilmisin aslan parçası 😄 sonrada bana diyorsunki benim parayla işim olnaz sen beni başka erkeklerle karıştırıyorsun diyorsun ben seni oysaki kimseyle karıştırmadim ağzımdan da böyle bir cümle çıkmadı ben senin beyaz gomlegini farkedememki çünkü tskipceikerinin kim oldunugunu bile bilmiyirumki hiç baknadim bile ellerin boyalı gömleğin kirli olnasi hiç önemli degilki önemli olan helal parayka ekmeğini kazanıyor olman
Durmadan bana para lafı yapıp duran sensin 😄 birde sanki ben söylemişim gibi beni suçlanan gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂
Abooooowwww edebiyatın dibine vurmuşsun asena parçası 😅😅😅 okurken sanki roman okumuş gibi oldum heeee para çok bende kro olabilirim ama para bende 😅😅😅 tövbe tövbe akşama ne yemek yaptın sen?
Hissstttt sana diyom akşama ne yemek yaptın?
Aslan parçası sende beni başkalarıyla karıştırma ben para için bir şey yapicak karakterde değilim çok iyi kötü bir isim var ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum konseyede muhtaç değilim. Sende bunu böyle bil
Tövbe tövbe hemen ciddiye aldı hani eğlenmek gırgır için di burası 🤔🤔🤔 aşkınla işini karıştırma lütfen rica ediyorum eğleniyoruz şurada azıcık 🥰🥰🥰
Yine para lafı etmen peki 😂😂😂 tamam anladım para sende aslan parçası 😄
Tövbe tövbe beni duyuyon mu sen? Aksama ne yaptın yemek
Senin gibi milyon dolarlarımız olmadığı için bulgur pilavı ve tavuk ciğeri birde yoğurt koykdukmu yanına tamamdir
Bulgur pilavının yanında en sevdiğim şey minik arnavut biberi dir
Arnavut biberi yanına arnavut cigeri yapmak için kaç para istiyorsun soyleeee 😅😅😅😅 trakyalı mısın sen yoksa 😱😱😱😱
😂😂😂 yok be ne alaka
Kastamonu memleketim İstanbul'da yasiyorum
Peki o rengarenkyollar nereye çıkıyor?
O yollar gittiğin kişiye göre değişir mesela seninle çıksam yola kesin uçuruma çıkar 🤣🤣🤣
Anaaaa niye öyle dedin şimdi 😥😥😥 belki aşka çıkar musmutlu tospembe evliliğe bir düzine çocuğa çıkar o yol 🤗🤗🤗🤗 bütün servetimi ayaklar altına alıp seninle soğan ekmek yemeğe gelirim belki gülüm niye öyle dedin , aşkı arayan adamım belki ben
🙋🙋🙋
Sevdiklerimi ve kendi kişiliğimi satmak dışında her şey
Valla ben sohbet karşılığı her şeyi yapıyorum para ödüyorum hediyeler alıyorum
Neden peki yaptığınız şeyi doğru buluyor musunuz ?
En azından sanal yanı gerçekye diil kimseye zararı yok
Sen de abla cinselliği çağrıştıran şeyler soruyorsun 😃
Ne alaka gülüm buna verilebilecek okadar çok cevap varki. Siz olaya cinsel cevap vermeyi tercih ediyorsunuz ben değil. Sen bana az önceki soruda sen ne yapmak isterdin abla dedin ben ne dedim sana gece rahatça dolaşmak dedim öyle değil mi cinsel bir cevap vermedim sana çünkü yapnak istediğim şey buydu bu şeklide cevap yazdım o senin bakış acina kalmış. Bak adam yazmış mesela para için yapacağım şey mesleğim olurdu diye ne denek istediğimi anladinmi gülüm bakis açınla alakalı bir durum bu kim nasıl anlamak istiyorsa o şekilde cevap veriyor senin. Bu düşüncede saygı duyarim ✋✋
Haklısın abla kendimi kötü hissettim 😃
Sen hatanı farkettiysenbenim için sorun yok gülüm kendini kötü hissetmene de hiç gerek yok neticede sende fikrini söylemişsin saygı duyuyorum 🤗🤗
🌹 Kraliçe 🌹
Sen neler yaparsın
Ben para karşılığında bir şey yapmam sevdiğim için yaparım maneviyatçı biriyim maddiyatci değil
Beni de sev noluuuur 😀 helal olsun
😂😂 hayırlısı bee gülümmm 😂
Seni seviyorum de bana 😀😀
🤣🤣 senin sorunun ne dostummmmm 😂
Seni seviyorum desene ya bi kere hadi yütfen kfksksksk😀
Kendi paramı kazanıyorum
En güzeli bu degilmi zaten... Yorumun için çok teşekkür etmedim
Çok özür dilerim kelimeyi yanlış yazdım
Yorumun için çok teşekkür ederim yazıcaktım
Rica ederim
Sabah erken kalkarım.
😂😂😂 çok iyi yaa ben bunu para için yapabilir miyim o bile meçhul
Yaparsın, sen de mutluluğunu sigortalı bir işe para için satarsın.
Onu zaten yapiyorz mecburen ama uykumu farklı zananda asla kimse için bozmam ona çok değer vermem lazım bunu yapabilmem icin
Kimse değil, o bizim bebeğimiz kapitalizm.
Bak bak laflara bak sen 😂🤣🤣
Adam smith ten sonra ortaya çıkan bir görunmez el var o el varya her popoya şaplak atıyor.
Engin tecrübelerini bizim le paylaştığın için teşekkürler 🤣😂🤣
Ne zaman istersen ay liv yu
Bak bak laflara bak sen 😂🤣🤣 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
Bana şekil şukul yapma aklini alırım senin 🤣🤣🤣
Bu böyle devam edecek mi?
Aklımı al bu günlerde aradığım da bu zaten.
Böyle duygusal konuşma laaa benide ağlatacaksın şimdi 😂😂😂
Duygusuzum ben.
Burdan hiç belli olmuyor da 🤣🤣
Hiç belli etmem.
Adamsınnnn... reis 😂
Şuanki işimi 😂😂
şu an ki işin nedir peki 🤗
Sigorta
Hiç aklıma bu gelmezdi sigortacı olacağın
Genelde sizin oralarda mobilya sektörü var çünkü
Oturdugum yerde çalışmıyorum ama başakşehirde şirket😃
Anladım.
Ben de kendimi sigortalattırıyim sana bari kaza , bela , sel ve deprem , hatta şaka yollu tehdit 🤣🤣 gibi doğal afetlere karşı sigortalattırıcam sana kendimi çünkü nesli tükenmekte olan bir insanım 🤣🤣🤣 benim derhal kendimi koruma altına aldırmam lazım neslim tükeniyor ya o bakımdan 😂🤣
İlle bir lafta sokucan aman kusur kalma hee fırsatı degerlendir 😂😂
😂😂😂 huyum kurusun benim inşallah 😂😂😂
Çünkü sen bunu hakediyorsun 😂
Bak ya senin poncik canın sağolsun senden gelen hoşgelsin ☺️
Badem şekerim ben bıcı bıcı yapıp hemen sabah olsun diye uyucam kendine iyi bak tatlı rüyalar 🌼☺️
Bilemem hoş gelmeyede bilir
Spordan sonra yazıyor olabilmen gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂😂
😂😂😂😂
Hoş gelse de gelmesede başım üstüne diyim o zaman valla güç 0 eve zor girdim zorluyorum bu ara kendimi bakalım hayırlısı☺️
O nacizane vücudunu 😂 suya sokup çıkartmaya gidiyorsun demekki 😂 tamam peki şimdiden sıhhatler olsun
Sabah görüşmek üzere badem şekerim ☺️🌼
İyi geceler Allah'a emanetsin 🤗🤗🤗
tamam Hadi yat zibarrr yatağın yorganın bol olsun 😂😂😂 beyenfendi 😂
Yatağım bol da yorganım yok bea kullanamıyorum yorganla yatınca sanki üstüme biri çıkmış tepiniyor gibi hissediyorum boğuyor sanki beni narin bedenim sevmiyor yorganı😂 günaydın yavrum 🤗🌼
AA mesaj yazmış iki gözümün çiçeği 😂
Sanada kocaman günaydın bana gün doğalı çok oldu 6 da kalktım ben
Şimdi de sigaramla kahve içiyorum hemde sorulara cevap veriyorum 😂
Bu ne güzel bir süpriz badem şekerim çok sevindim 🤗
Afiyet olsun iki gözünün çiçeği içinde yudumla bari 🤗
Neden bu kadar erken benimi gördün rüyanda😃😃
😂😂 hı hıiı evet seni gördüm rüyamda kabus gibiydi
Aynı rüyayı tekrar görürüm diye de uyumadım 😂😂
Töbe bismillah vallaha mı 😭
Sağol gülüm ,🤗
Sen sağol çiçeğim
Hayır bee bilniyorum 6 da uyandım birdahada yatmadım sıcaktan zaten sık sık uykum bölünüyor
Hmmm bilseydim rüzgarımı gönderirdim sana rahat rahat uyurdun😊
Sen rüzgarını göndersen ben sağa sola savrulurum 😂 gerek yok risk almaya
Yok yok sen öyle her rüzgarla savrulacak kadın değilsin yeme beni 😃😃
Onu bilemeyiz hani derlerya attan düşen ölmemişte eş@kten düşen ölmüş misali 😂😂😂
Hree bak mantıklı olabilir bu😃
Benim her söylediğim şeyde mantık mutlaka vardır 😂😂😂 aslan parçası 😂😂 kendimi överken bennnnnnnnnnnnnnnnnn😂😂😂😂
Anlayabiliyorum seni
Senin bunu anlayabildigini bildiğim için söylüyorum zaten
Yoksa niye kafa yoruyum
Ferhat bu hayatta seni anlayabilen tek kişi var oda sennnnn 😂😂
Bak bunda keskinlikle katılıyorum sana
Bana katilmiycan da kime katılıcan yaa 😂😂😂 hınzır şey seni 😂
Dimi yaa bence de öyle
Bilmem sen benden daha rütbelisin bu soruya da en güzel cevabı yine sen verirsin. Çünkü burada eminimki çok insanla konusmussun dur sen kime nasıl davranacağını bilirsin
Ben gibi acemi caylak değilsin ki 😂😂😂
Adım kadar eminim senin benden kalır yanın yok 😃
Ben buranın acemisiyim daha önce sesli uygulama ve snachat kullandım binlerce insanla da konuşma şansım oldu her meslekten her yaş gurubu insanla konuştum insanların üzerinde gerçekten olumlu ve güzel etkiler bıraktım çok sevildim ve cokta değer gördüm kimisinin dert ortağı oldum kimisinin ablası kimisinin arkadaşı oldum benim insanlara faydam olur zararım olnaz. sanal aşkıda bir kere yaşadim okadar binlerce insanın içinden gittim onu elimle koymus gibi buldum dedim ya mıknatıs gibi çekerim nerde dengesiz birisi varsa benim vizyonum bu 😂 ama onu tanıdığım içinde hiç pişman olmadım görüşme şansımız olnadi çünkü Edirne'de askerdi o gerçekten adam gibi adam di çok güzel seviyeli saygılı bir sanal aşk yaşadım oyuzden ondan Allah razı olsun bu duyguyu bana yaşattığı için ama hayatımda güzel bir anı olarak kaldı çünkü gerçekten sevildiğimi hissettim oda çok ters ve dominant dediğim dedik bir karakterdi ona böyle hız yapnayacagi şeyleri yaptırıyordum mesela bana derdi. Ben bunları yapicak insan değildim bana yaptirdigin şeylere bak benide kendine benzettin derdi 😂😂 oda ilk konustugumuzda samimiyetini doğallığını ve çocuk gibisin aynı karşımda çocuk gibi oluşunu sevdim demişti birde insana güven veren bir tarafın var insan sana istemsiz ce güvenmek istiyor ben kinseye güvenmem normalde ama sana güvenmek istedim demişti... Gerçekten de ikimiz birbirimizin güvenini hiç kırmadık guzrl başladık güzelde bitirdik oyuzden hayatımda güzel bir anı olarak kaldı... Bunlari niye anlattım biliyirmusun sana komutanım senin bir şey için tahmin yürütmene gerek yok ben sana sormadan anlatırım zaten dedim ya samimiyeti seviyorum açık ve net olmayı seviyorum. Ne demek istediğimi anlatabildim mi komutanım
Ben seni çok iyi anlıyorum bunu anlatmasan da anlamıştım zaten edim ya İnsan kendini kurduğu cümlelerden seçtiği kelimelerden verdiği cevaplardan düşünce tarzından kendini belli eder sana sadece şu kadarını söylüyorum öpülmedik bir tek kulağımın arkası kaldı gerisini sen anla senin üstüne düşme sebebim de zaten bu
Teşekkür ederim. 😊😊
Sen benim üzerime düşersen 😂😂 ben ölürümmm ama
Ufak tefeğim ya o bakımdan 😂
Bende dev gibi değilim merak etme de hem ufak tefeksin ama bir o kadarda yerin altında var 😂 ben hissediyorum bunu 😂 günaydın bu arada🌼
AA bu birden bire ortadan kaybolan adam değil mi yaa 😂🤣
Sanada kocaman günaydın 😊
Aaa evet biraz birden oldu ya bir süpriz yaptılar çocukluk arkadaşım avusturya'ya taşınmıştı yaklaşık bir 15-20 senedir görüşmüyorduk o geldi iki gündür 4-5 saatlik uykuyla duruyorum
Sen yoksa beni mi özledin 🤗
4 5 saatlik uykuyla durduğun nekadar belli oluyor 😂😂 modun düşük 😂 burdan hissebiliyor insan onu
Herkeste sendeki histen yok sen bu konuda teksin 😃 sana modum düşmez ama
Ozlemekte lafmi bee gözümde tüttünn 😂😂😂
At bakalım atanı kovalamıyorlar ya salla gitsin 😃😃
Attığımı nerden anladın kişi kendinden bilir miş işi 🤣🤣🤣
Yooo hiçte bile ben atmam neyse odur bende. Anlamıcak ne var o his bir sende mi çalışıyor bizde de var şükür 😃
Ferhat özlemek değilde sana alıştım 😊
Bende ikiside var 😊
İkiside derken
Çok alıştım ve görüşmediğimizde özlüyorum
Pek belli olmuyor da burdan 😂😂😂
Orası neresiyse yanlış yerdesin demekki 😊
Yaaa sen beni mi özledin ?
Evet özledim
Böyle duygusal konuşma lenn kıyamam bize 😂
Ahahah hiçte kıyamazsın bilirim kıymada zaten😃
En çok neyimi özledin peki başkanım 😂
Seninle konuşmak zaman geçirmek
Başka ne olabilir diki zaten 😊🙋😂🤣😂
Yani bence de
Kavga etmeyi peki 😂😂
Yok yok aman eksik kalsın seninle şöyle romamtik romantik kavga etmeyi isterdimde edilmez sen olayları istanbuldan alıp fizana götürüyorsun 😃😃
Deme öyle deme öyle 🤣😂
Öyle ama öyle😁
Ferhat : l noticed that when l talk to you l smile 😊😊
Ferhat : Evenwhan you weren't here you were more than anyone 😊
bu kadar tatlı olmak zorundamısın🤩
I'm happy to know you have it on your mind
Thank you 🤗
Not at all 🤗
Alıyorum zaten 😂😂😂
Başkanım çok ponçik değilmiyim ama 🤣🤣🤣
Deli yaaa güldürdün beni çok fenasın valla 😃😃 öylesin sanki fazla öylesin çekme beni daha fazla 😃 kötü olucak 😂😂
Niye güldün ki 😂😂😂
Alıyorum yazmışsın ya ona
😂😂😂ona ben de güldüm ama bozuntuya vermedim 😂 ben ne anladım biliyormusun komutanım not al diye anladım😂😂 yani yazılanları not al gibi anladım bende dedimki alıyorum zaten 😂🤣 dedim 🤣🤣
Cahillik böyle bir şey işte 😂😂😂
Farkettim bende kıyamadım bozuntuya vermeyim dedim 😃
Ya durmadan şunu deme yavrum cahillik bu değil dalgınlık diyelim
Ama sonra senin yazdığın kelimeyi çeviri yaptım " tam olarak öyle değil ' diye yazdı 😂😂
İyi yapmışsın bak demekki cahil değilmişsin 😊
Tam olarak öyle değil dediğiniz şey nedir başkanım 😂
Ferhat adamin biri yazmıs bana " hayırlı olsun koymuşsun " demiş 🤣 bende kimee 😂 dedim 😂
Araştırmayı biliyorsan cahil değilsin demek istedim
Ahahhahah deli ya 😂😂😂😂
O profil resminden bahsetmiş ama öyle bir yazmus ki hayırlı olsun koymuşsun demiş 🤣 bende kimeeee 😂 dedim iyi yapmışmıyım
Ahahahha sen işini bilirsin 😂😂
Bunu anlaman gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂 komutanım
Ahahha aman mutluluktan yaşarsın yavrum😃
tamam pikiiiiiii
😊😊
Kolumda mfk yazılı dövme var desem 😃😃
Boynunda da var 🤣
Kolundaki dövmenin anlamı ne beni
Ordakiler farklı
Anlamı ne peki?
İsmimin baş harfleri
Tam olarak ismin ne peki yiğidim 🤣
Murtaza ferhat 😂
Mfk yazıyor dedin
K de soy ismin mi peki
Evet soy ismim de murtaza değil he şakaydı o 😃😃
Boynunda ne dövmesi var peki
Eee ozaman mfk niye yazdırdın kayınço 🤣
yeğenimin isminin yazdıgı sonsuzluk var ensemde yin-yang var sol tarafta ailedekilerin baş harfleri var
Mfk isminin baş harfleri o şaka değilde m nin murtaza olduğu şaka 😃
İsmin ne ozaman
Muzaffer ferhat
Niye bukadar basit bir konuyu zorlaştırıyorsun
İsmim su diyeceksin alt tarafı
Maksat muhabbet olsun işte 😃
Çok şükür söyleyebildin 😂😂😂
Ben sana Ferhat diycem
Boynundaki dövme ne peki
Şükür diyelim 😃
Başka yerlerinde de var mı dövme
Ferhat de zaten diğerini söylesen farketmem o kim derim hiç kullanmadığım için algılayamıyorum
9 tane var
O nacizane vücuduna 9 tane dövme çok degilmi reiss
Değil bence var bir kaç şey daha ama vakit bulamıyorum
Benimde dayımın oğlu tabanca resmi yaptırmus sırt bolgesine bayağı büyük ama
Benim için bir anlam ifade etmeyen birşeyi yaptırmam
Benimm hiç yok ilgimi çeken birşeyde değil doğallıktan yanayım
Yapana saygı duyuyorum zevk meselesi
Doğrudur tercih meselesi tabi
Ferhat sen buralarda ne zamandan beri sürtüyorsun
Parca parca toplamda 4 5 sene olmuştur
Tabiri caizse 😂😂😂
Ee peki neden profilin gizli peki
Sen soru sormuyor musun
Neden açık mı olmalıydı 😃
Soruyorum arada
Bilnemmm
Açık olsa nolurdu ki
Ama sen soru sorduğunda ee profilin kapalı insanlar nasıl görüp yorum yapabiliyor peki
Ne gerek var herkesin ne konuştuğumu ya da kimlerler görüştüğümü görmesine bilmesine
Sadece seni takip edenler mi görüyor
Sorularda çıkıyor ama benim profilimde göremezler
Günlük çalışma mesaisi🤭
Şu anki işime devam ederim yani memnunum ben
Ne iş yapiyorsun ki
Askerim
Uzman mi
Astsubay
Çok güzelmiş gerçekten sizin mesleğiniz para için yapılacak bir meslek değil vatan aşkı için yapılacak bir iş kutsal bir vazife rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin sizinlerin sayesinde biz evimizde huzurla oturabiliyoruz... Yorumun için çok teşekkür ederim kendine çok iyi bak Allah'a emanetsin 🙋🙋🙋
Teşekkür ederim hanımefendi Allah razı olsun mutlu ettiniz gerçekten böyle düşünmeniz beni onure etti ben de teşekkür ederim kendinize çok iyi bakın
🙋🙋🙋🙋
Sadece mesleğimi yaparım
Çok güzel miş mesleğin ne peki
Takı imalatçısıyım
Ooo supermis. Ozaman eline emeğine sağlık rabbim basarilarini daim eylesin hayırlı akşamlar...
Mutlu geceler
🙋🙋🙋
Jigolo olabilirim.. oldum da
Saygı duyarım herkesin kendi hayatı ama jigolloluk ta oyle göründüğü kadar kolay bir iş değil onun da kendine göre zorlukları , tehlikeleri var piskolojik olarak daha sonra bunun travmasini yaşayanlar da olabiliyor. .. yorumun için çok teşekkür ederim
Kolay değildi zaten.. olay sadece para değil.. performans ve psikokojin her zaman yüksek olmalı
Aynen öyle oyuzden dedim jigolloluk öyle göründüğü gibi basit bir iş değil diye
Ya ne hikayeler yaşanmışliklar dinledim inanın ben bile şaşırdım bu şekilde. Hiç dusunmemistim
Ama bir yandan da birilerini mutlu ediyorsunuz sonuçta.. umutsuz çok erkek olduğu gibi maalesef beğenilme ihtiyacı olan kadında çok..
tamam haklısın tabiki çok var düşünsene onun sahte olduğunu para karşılığı oldunu biliyorsun simde ben sana para veriyorum sen AA çok güzelsin muhteşem bir kadınsin vs vs desen ben mutlu olmamki bununla bu davranışların birbedeli oldugunu düşündüğüm için duygularımı da tatmin etmez ama
O kadar emin olma işte o konuda :)
Bu konuda gerçekten çok eminim
Parayla hiç bir konuda mutlu olabilen bir insan değilim lüksü sevmem mesela doğallıktan yanayım dır mutavazi şeyler daha çok keyif veriyor
Parayla mutlu olabilen illaki insanlar vardır onlara da saygı duyuyorum tercih meselesi. Çünkü
Sizin yaş doğru mu?
Evet gülüm yaşım 32
Yaşıtmışız :) .. siz evli misiniz?
8 saatimi harcamak
🤗🤗🤗
1 milyon dolara hem cinsimle ilişkiye girerim
Cidden mi
1 milyon doların ne demek olduğunu biliyor msun sen
Çok şükür biliyirum ama para seni bozar bence boş ver sen böyle kal daha iyi bence
Yarım saat dayanıp tüm hayatını kurtaracaksın
😂😂 sen yarım saat dayanırsın ben sana güveniyorum o kapasite var sende 😂😂😂 yat uzan para kazan 😂😂
İş güç
Başka ne olabilirdi ki zaten 🤣
Yanii
🙋🙋🙋
Çalışmak
Bence en güzeli bu değil mi emeğinin karşılığını alıyorsun
Kesinlikle öyle alın teri verdiğin emeğin karşılığını almak kadar güzel bir şey yok
Kesinlikle öyle ... Az olsun öz olsun ... Yorumun için çok teşekkür ederim... 🙋🙋
Cevap ve görüşler için bende teşekkür ederim :) Rica ederim :)
🙋🙋🙋
İşe gidip çalışmak
Ne güzel işte gidecek bir işin ve çalışacak ta sağlığın var ... Rabbim çalışma gücü versin insallah 🤗
Amin çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Allah saba da gönlüne göre versin inşallah
Teşekkür ederim saygılar 🙋
Mesleğin be çalışmıyorsun galiba bir mesleğin var mı?
Muhasebe
Meslektaş sayılırız yakın mesleklerimiz
Sürekli muhasebeciler ile iletişim halimdeyim
İşini iyi yapanlar benim işimi çok kolaylaştırıyor
Her işte bu böyle değilmidir zaten
Evet kesinlikle öyle
Ama birde saçma işler yapanlarla uğraşmak var maalesef
Napalim gülüm buda hayatimizin acı gercekleti dışardaki insanlarla uğraşmak kadar zor bir şey var mı hayatta yaa yemin ederim öyle insanlar taniyorsunki. Hayvandan beter arkadaş laf anlatamazsin anlamaz. Oyuzden seni anlayabiliyorum
İnsanlarla uğraşmak zor
Parayla uğraşmak zor
Ben ikisiyle de uğraşıyorum bankacıyım
Öyle adamlar var geliyor öyle paraları var şaşırırsın bu adam bu parayı nasıl kazanılır nasıl ticaret yapıyor anlayamazsın
Bende anlamıyorum gerçekten bu adamlar bu parayı nasıl bulmuşlar nasıl kazanmislar. Bu seviyelere kadar nasıl gelebilmişler. Biz niye gelemiyoruz peki. Hep yerimizde sayıyoruz üç beş kuruşun hesabını yapıyoruz 😄😄😄
Zalimsin hayat 😂🤣
😂😂😂😂
Ahhh ahhh bir bilebilsem
Yıllardır gördükleriöiıbir bilsen kafayı yersin
Doğrudur inanırım hani derler ya zenginin parası züğürtün çenesini yorar mış bizimki de o misal oldu oturduk milletin parasını konuşuyoruz 😂😂 fakirliğin gözü kör olsun bee 😂🤣
😂😂😂 hayır biz parasını değil kendilerini konuşuyoruz
Kimsenin parasında pulunda gözümüz yok çok şükür 😎
Aman boş ver dediğin gibi kinsenin parasında gözümüz yok çok şükür kimseye muhtaç değiliz bundan iyisi can sağlığı
İşte bu
Al benden de bu kadar
Cansın can
Bak bak laflara bak hele senin canını yiyeremm haaa 🤣😂😂
Çok teşekkür ederim bir mukabele 🙋
😂😂 yi beni 😂😂
Rica ederim ben teşekkür ederim
Aslında iletişimin çok güzel aynı kafadayız diğer taraftan devam etmek ister misin
Asıl ben teşekkür ederim guzrl düşüncelerin için
Diğer taraftan devam edelim den kastın neresi 😂😂
Özelden mesajlarla
😂😂 ne biliyim diğer taraf deyince ahiret sandım 🤣🤣🤣
Dedim ahirette mi devam edicezzzz 🤣🤣🤣
😂😂😂 Allah gecinden versin sus sus ağzını hayra aç 😂😂
Kabul edersen çok sevinirim
Neyi kabul edersem çok sevinirsin 🤣🤣🤣 ahirette devam etmeyi mi 🤣🤣🤣
S😂😎😎 ahirete kalmadan özelden devam etmeyi
S... Ne laaa 🤣🤣😂 küfür ettinn naptın 😂
Yanlış oldu o
Direksiyondaydım o zaman o kadar oldu 😂
Birdaha olmasin 🤣🤣🤣 kendimi ahirete göçmüş gibi hissettim 😂😂
tamam gülüm sıkıntı yok 🙋
Bekliyorum seni gülüm
Ahirete göçmeden gel
Nerde bekliyorsun Müdürrrr 😂😂😂
Gelmeyeceksen oyalama lütfen
hiçbir şey.
Sen nelwr yaparsin
Mesleğimi yaparım
Meslek nedir?
Çalışmak
En doğru su bu
Gerçek ten
Seks yapıyorum
İşimi yapmak
İşin ne peki
Buradaki en tuhaf iştir eminim 😏
Bak şimdi dahada merak ettim 😂
Ahlak dışı bir iş değil ama gerçekten ilginç söylemesem daha iyi olur
Söylemeni önemle rica ediyorum
Çok merak ettim çünkü
Paraya göre.
😂🤣 oda iyiymis parasi azsa hiç bir şey yapma bence 🤣😂
Yani
Sen işini bilirsin ben sana güveniyorum 😂🤣🤣
Seks
valla mı :)
Yalanı bırakın
Yapar mısın
@Tolga2021 alayı fake
Kesinlikle
tamam guzummm döğüşmeyinnn 😂😂😂 fake veya değil görüşünü bildirmiş
Millet uyanmış
Uyuyormuduk
Fake hesaplara
Tolga2021 boş ver takılma fake ya da değil oda kendini böyle mutlu hissediyor demekki herkes bir şekilde eğlenmek kafa dagitmak için burada öyle degilmi
Kolayı var fake olmadığınızı kanıtlayın ben istediğiniz paraları vericem soruda yerini bulmuş olur hem :)
Omeraslanmete. Kimin için söylüyorsun bunu
sadece çalışmak..
Jigololuk
Emin ol okadarda kolay bir iş değil daha önce 2 jigolayla uygulamada konusna fırsatım olmuştu bu işi yapiyirdu eksi yönlerini yaşadıkları zorlukları. Karşılaştıklari tehlikekeleri anlatmışlardi. Gerçekten hiç de öyle düşündüğümüz gibi kolay bir iş değilmiş en son bana ne dedi biliyormusun okadar piskolojik olarak etkileniyosun ki artık hiç bir kadına kadın gibi bakamıyorum bir şey hissetmiyorum ve kadınlardan nefret ediyorum dedi. Okuyordum ailemin maddi gücü yoktu beni okutmaya parasızlıktan bu işi yapmaya başladım ama şimdi çok pişman oluyorum