Umut bağladığımız siyasilerin bişey yapacağı yok. Peki biz ne yapabiliriz?

Umut bağladığımız siyasilerin bişey yapacağı yok. Peki biz ne yapabiliriz?
Soru güzel ama bizim millet pek anlamaz... Enflasyonun nedeni zaten siyasiler değil.. Halkın ta kendisidir... Bir ülkenin gideri gelirinden fazla ise enflasyon kaçınılmazdır... Halkın yapması gereken tek şey, yerli malı var ise asla ithal ürün kullanmamak.. Bitti.
Herseyi siyasetcilere bagladikca, onlardan medet umdukca daha cok cekeriz millet olarak. Kimse kendini duzeltmesin, ev sahibi kiraciyi cikarip 2 katina versin, araba satan aynini yapsin, daha neler neler. Ama hep sikayet edelim. Kendimize hic bakmadan. Kimse kusura bakmasin bu ulkede herkes firsatci, eline kimin gecerse acimiyor kimseye. Ama kendine olunca agliyor. Millet olarak ahlak sorunumuz var. Vatandas durust olsa siyasilerde ne yer ne yedirir.
Yabancı ülkelerde 25 cent vs gelince ooo bu nasıl olur diye sokağa çıkıyorlar. Bizde avucum kadar menüler 100 tl oldu olacak kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. :D Bu ortadoğu ülkelerin büyük bir sorunu. Tabi yönetim şekli vs önemli herkes bir şey demeye korkuyor aman başıma bir şey gelir diye.
Yapacak çok şey varda herkes seçime bağlamış göbeği, o güne kadar suspus... Bizde nebati beyi örnek alsak mı ki🤔
Cevap
6Cevap
Bu halk bilinçlenmeli
Hükümeti seçimle devirmek şu an bizi boş bir direk yönetse belki daha iyi yönetir.
Köyüne gideceksin ekip biceceksin tahılı bile dışardan alıyoruz üretim yok devlet destekli koyun inek alıp besleyip üretime katkın olacak kendin ektiğin sakatlık domatesi kendin yiyeceksin.
Hükümet faizi artırmadığı sürece enflasyona kimse bir şey yapamaz.
Euro 20 TL olsun başka bişi istemiyorum
Olsun 2000€ cebime koyup gelcem 15 gün sonra
Secimde oy atmayabilirsiniz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?