Arkadaşlar öncelikle şunu belirtiyim evim var diye zengin falan değilim ordan aldığım 1500 TL ile geçinmeye çalışıyorum tek avantajım ailemin yanında oturmak ama benim borclarıma veya şahsi harcamalarıma ailemin hiçbir desteği yok kiradan aldığım para ile yapmaya çalışıyorum ve şu an ki şartlarda yetmiyor konuya gelirsek evimden oturan kiraci İstanbul'da çok lüks bir Hotel de (Four Seasons Hotel) şef olarak çalıyor yani benden daha çok kazancı var ve ben bu evi kiraya verdiğim zaman pandemiden dolayı herkes iş sıkıntısı yaşadı diye 1500 TL gibi düşük bir rakama verdim çok pişmanım iyilik yapalım dedik yine ilk darbeyi biz yedik şimdi ise bu para bana yetmiyor herseye zam geldi onun maaşına bile iki kere zam yapıldı bu yüzden evden çıkmasını istiyorum nasıl yapabilirim? Evimin şu an ki kira değeri rahat rahat 6000 TL bana bir yol gösterin emlakcı ile konuştuğumda tahliye ihtarnamesi çekicez noterden dedi bu ihtar işe yarar mı evi boşaltmak zorunda kalır mı?
Evim İstanbul beylikdüzünde 2+1 ayrı mutfak çift tuvaletli odalarıda büyük bir ev yani öyle yıkık dökük dandik değil içi yapılı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer