Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar fiyatlar yeni değil evet, benim de öğrenci akbilimin süresi yeni bitti.
Tam elektronik bilet ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya, tam abonman ücreti 430 liradan 602 liraya, öğrenci abonman 78 liradan 109 liraya, ilk aktarma 3,92'den 5,48 liraya yükseldi.
Durum tam olarak bu. Aslında bu ücretler yeni belirlenmedi sanırım benim sinirimi yeni bozuyor. Bir yere çıkmak istesen, bir aktivite yapmasan bile yol için 15 tl harcıyoruz. Açıkcası sırf bu yüzden iş yerini değiştiren arkadaşlarım var. Çünkü maaşlarının çoğu akbile gidiyor. Sizce bu durum böyle devam mı eder yoksa bir çözüm üretilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vallahi bu yakıt fiyatları ile normal.
Geçen scooter ile gideyim dedim 60 lira yazıyor vicdansız. 🤨
Ovv çokmuş.😐
Bozuk 10 lira çıkması lazım artık paralar küçük olduğu için can yakıyor durum.
60 lira nereye gidiyon sen be. Avcilarsan tuzlaya benim motor 45 tl yakti 400cc bide
@Cubbeliprof "yazıyor" dedim. Büyük şehirlerde martı vb kiralık scooterlar var şimdi her köşede ondan bahsediyoruz. Şahsi araç özellikle motor az yakar elbette.
He evet evet o kiralik zibbirtilar oyle cok kazik seyler
Güncellenmiş olayım İstanbul'da akbil ücretleri 777 TL 9.90 tek basım :(
Evet maalesef haberim var. Her gün daha ne kadar saçmalanır görüyoruz.
Giden hep biz garibanlardan gidiyor. 😜😜 Deliye vurmaktan başka çare kalmadı sankj
Ogrenciyim kanka ben 🤣🤣
Öğrenci de çıktı. Sanırım sizi etkilemiyor.🙂
İyide bu zaten 2 3 ay önceki fiyatlar yeni zam yokki. Guncel bir haber degil yani
Açıklamada belirttim zaten. Beni yeni etkiliyor. Çünkü ögrenciligim yeni bitti. 3 tl ödemeden sonra 7 küsür ödemek insanın canını fena yakıyor.
Benim hatam uzgunum.
Estağfurullah🌿
O kadar olmuş mu ya 😡
Olmuş malesef🥲
Beni artık ilgilendirmiyor ama yazık çok yazık 😄
Kesinllikle fazla