Para & Ekonomi KS halkı sizce burası ne kadar tutmuştur? alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor bende ekonomi batık sözü size bırakıyorum Güncellemeler+1 yıl Odama Prima kokusunun yayılması >>>> KS halkı sizce burası ne kadar tutmuştur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Gülbahar: kesinlikle evlenmeyin Subliminal mesaj xjsnckdmf 3 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 🤪🤪🤪🤪 Yorumla sevdalarca +1 yıl Aleyna ya dhshdhd Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kimse keyfinden taviz vermiyor Kimsede para yokAma herkes çılgınca harcama yapıyor...Godugumunnn iki yüzlü soysuzlari... 1 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Bizde bugün bebem alışverişine cikicaz begendigimiz bebek arabası onbeşbin lira Allah yardımcımız olsun 🙃 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 360 cevap paylaştı. Site ne kadar tutmuştur olarak yorumluyorum her seferinde.Kim popüler yaptı bu soruyu ya 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl bebekler 3-5 adet değilse bu kadar şey abartı olmuş biraz 😂 0 0 Yorumla
MER16 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 900 olabilirmi bu arada efsane koku olmuşmuştur odada 0 4 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 2 koli Prima zaten 800 TL yanlış bildin Yorumla MER16 +1 yıl Vay anasını o kadar zamlanmışmı ben geride kalmışım biraz Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Hshahxhshdhsd Yorumla MER16 +1 yıl En son kuzenime almıştık ordan yürüttümde fiyatları tutmadı Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Bin liraya yakın felan herhalde kutularda ne var gerçi 0 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hiç anlamadığım kategoride ürünler ama koliyle alındığına göre çoktur zaar 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl bugün mü kaç para 10 gün sonra mı 1 ay sonra mı :D 0 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl 40 dk geçti fiyat arttı bak :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3000+ vardır.O primalar ömür törpüsü. 0 5 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl 800 verdim iki koliye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa...O zaman 1500 bile yoktur. Ben daha çok sandım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl primalar çocuk için mi? Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Evet 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşaallah Allah analı babalı büyütsün Yorumla
coffeyyJohn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 475 cevap paylaştı. Her koli 100 TL tutsa 400 TL tutmuştur. 0 5 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Keşke öyle olsaydı fjdjf Yorumla coffeyyJohn +1 yıl Dalin şampuanlar 33 TL olsa toplam 100 TL yapar, diğerleri de aşağı yukarı öyledir diye düşündüm. Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Ben primaya 800 TL verdim ve ikisi iki koli birbirine yapışık Yorumla coffeyyJohn +1 yıl Doğrudur geçmiş olsun. Türkiye en yüksek 5' inci enflasyona sahip. Ne bekliyorsunuz ki. Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Evet öyle maalesef Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl 5 numara sana kucuk olur 0 18 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Bak sen laf mı soktun yazık djsnxjsnd Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl yazik mi asil sana yazik utanmiyo musun bezlenmeye Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Kıskanma sana almadım bez diye xksbhxsnx Yorumla sevdalarca +1 yıl Gülbahar ya 😂😂😂 Yorumla sevdalarca +1 yıl Ona da alsaydın bi bez baksana küsmüş sana 😂😂😂 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl kendi bezimi kendim alirim Yorumla sevdalarca +1 yıl Yok sen zahmet etme biz alırız sana sjshdjd Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl bak bak sunlara bak hem bezleniyorlar hem de konuyu degistiriyorlar yok yaa gordu herkes artik bezlendiginizi Yorumla sevdalarca +1 yıl Tamam sus şimdi süt saatin geldi aç ağzını mızmızlanma jdbsjdjdd Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl tm sus cok konustun Yorumla sevdalarca +1 yıl Offf kokuttun ortalığı sus artık bezini değiştiricem kdnsjdndd Yorumla cambardakolsunlütfen +1 yıl gülmekten okuyamadım 😂😂😂😂 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl bak seni bulurum ggelir yaninda sicarim o zaman gorursun kokutmayi Yorumla cambardakolsunlütfen +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla cambardakolsunlütfen +1 yıl Ali sevgilini dövüyorlar @hayatcokbosaga Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl 😊 Yorumla cambardakolsunlütfen +1 yıl İyi güldürdünüz 😂 Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl ahahaha bizim kızlar kral ya😂😂😂 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl vardır bi 500 ya 0 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Reis 500 olsa yine iyi be Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl hadi 1500 diyelim Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Koli içini xray ilemi görücez kanka XD 0 9 Yorumla sevdalarca +1 yıl Yok diyalize gircen Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Benchbas +1 yıl @sevdalarca -10 IQ devam kanka böyle Yorumla Benchbas +1 yıl @hayatcokbosaga çok atarlı düşman başına hebbdbdhd Yorumla sevdalarca +1 yıl Aynen senin IQ çok sağlam yaptığın yorumla gördük Yorumla Benchbas +1 yıl @sevdalarca ya ne anlatiy9n sen kaybol gözüm görmesin milletin yorumlarına salca oluyon klasik tr kızı Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Tamam uzatmayın daa Yorumla Benchbas +1 yıl Tamam ablacımda kız çok saygısızdı yoksa muhatap olmamda Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Tamam olma muhattap bildirim geliyor çıvdırcam xhsnxjsnd Yorumla
Enacimbisakin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Rahat bi 500 lira var orada 0 4 Yorumla Beeybi +1 yıl Çok iyimsersin Yorumla Enacimbisakin +1 yıl En alttaki primayı görmemişim şu an daha fazla olduğunu anladım 😄 Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl İki koliyi bir araya bantlamışlar bence o koli bi 500 TL var Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Djshhxhsjxnsxhsjdbsd Yorumla
gulbahaar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Vallahi ağlicam djsndjdnjfndkf 1 1 Yorumla Dinar03Suçıkan +1 yıl O değil de soru soran hesap sana ait değil miydi patladi galiba Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Gülbaharımın sorusu çıktı karşıma ağa be 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 561 cevap paylaştı. Güle güle kullanın hanımefendi 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 700 :d 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Neeeeuyyyy Yorumla
aydinliktarafimm Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok iyi bir annesin sen 0 1 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Yok bee kuzenime aldım😂😂 Yorumla
hayatcokbosaga Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Evlenmiyorum vazgeçtim😂😂😂😂😂😂😂 0 8 Yorumla sendahaguzel +1 yıl Paralarına acıdın demi 😂 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Olur mu öyle şey çocuğun baba parasına bi güzel yapsın😂😂 Yorumla sevdalarca +1 yıl Zorundasın artık 😂😂😂 Yorumla cambardakolsunlütfen +1 yıl Ali naneyi yedin Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Şöyle deme ciğerim yanıyo xjhshdx Yorumla sevdalarca +1 yıl Sus döverim djdjd Yorumla mervelerkotuuu +1 yıl Ailenden fidye ister 😂 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Ali evlenceksin yoksa bittin sen olum Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl 1357 lira 0 46 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Eh yaklaştın dayıcım Yorumla Mapustayım +1 yıl Ben de kızıma almıştım bu kadar tutmuştu Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl İşte baba dediğin böyle olacak🌹 Yorumla sevdalarca +1 yıl @Mapustayım senin kızın mı var 😯 Yorumla Mapustayım +1 yıl Evet var Yorumla sevdalarca +1 yıl Sen bekar değil miydin kafam karıştı 😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Boşandım ama 1 2 ay oldu Yorumla Mapustayım +1 yıl Bekarım şimdi 😂😂 gerek var mı Yorumla sevdalarca +1 yıl Annesi nerde şimdi kızın onda mı Yorumla Mapustayım +1 yıl Evet onda ben onun kadar bakamıyom o yüzden 😂Sürekli görüyorum kızımı özlüyorum çok Yorumla sevdalarca +1 yıl Neden ayrıldınız ki🤔 çocuğunuza yazık olmuş Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Kızın annesi benim sevda 😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Başkasına ilgi duyuyordu dersem ortalık karışır vaziyet alın Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Neeeeee Yorumla sevdalarca +1 yıl @alsevgilimkırkalbimi oha nasıl Yorumla sevdalarca +1 yıl Neden bana demedin anne olduğunu senden taktik alırdım😂 Yorumla sevdalarca +1 yıl @Mapustayım Gülbahar öyle bir şey yapmaz bence diye düşünüyorum benim fikrim Yorumla Mapustayım +1 yıl Benim fikrim de öyleyi ama yaptı hanfendi Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl @sevdalarca sende mi anne olmak istiyorsun yoksa 😂😂 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl @Mapustayım ya öyle bir şey yapmadım sadece iyi bulduğum için soruya etiketledim bundan ibaret 😒 dedim sana Yorumla sevdalarca +1 yıl Ya tamam ayrılmışsınız orasını boşverin hala konuşmanız güzel kızınız için sanırım Gülbahar bende anne olmak istiyorum yaa nasıl bir duygu 🤔 Yorumla Mapustayım +1 yıl https://youtu.be/13nTt8gn8Tc@gerekvarmı ben bu haldeydim Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl @sevdalarca ben zaten çocuklara bayılıyorum ayrı bir şey çok güzeeel❤️❤️❤️ Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl @Mapustayım cici anne bulmuşsundur sen bu halde değilsindir 😒 Yorumla sevdalarca +1 yıl @hayatcokbosaga bizde evlenelim 😉 Yorumla sevdalarca +1 yıl @Mapustayım üzülme kızınız varmış zaten 🤪 Yorumla sevdalarca +1 yıl @alsevgilimkırkalbimi evet biliyorum akşam bana anlatır mısın özelde 😀 Yorumla Mapustayım +1 yıl Bu haldeyim siz kızlar ne anlarsınız Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Anlatırım sevda😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Bana da anlatmıştı zamanında Yorumla sevdalarca +1 yıl Bence siz olursunuz ben sizden öyle bir enerji aldım tatlı bir çiftsiniz hem kızınızda var Allah bağışlasın 🤲 Yorumla Mapustayım +1 yıl Alyayı sen taşı diyodu sjjfjskdkddksk Yorumla sevdalarca +1 yıl Aaa adı Alya mı ne güzel Yorumla sevdalarca +1 yıl Ahahah Gülbaharın fiziği gayet iyi valla formunu korumuş bunun için de taktik almam lazım Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Dur bismillah sevda daha var evlenmemize 😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Sende dünden razısın anne olmayıİyi düşünün bak bizimkinin annesiyle babası boşandı Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Ben dayıyım sende yengesisin 😀 Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Gülbahar Alyaya iyi bakıyor maşallah Yorumla sevdalarca +1 yıl Evet dünden razıyım 😂😂 Yorumla sevdalarca +1 yıl Gülbahar nasıl taşıdın cidden alyayı 😂😂 Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Sevgilim çocuk küçücük zaten taşır nasıl taşımasın Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Annelik işte sevda taşıdım babası taşımadı 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Öyle iştee sevda annelik zor bak ekonomi batık 😂 Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Sen yine de al taktik 😂😂😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Taşıtabilse 9 ay bana taşıtırdı ha 😂😂 Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Deli gülbahar 😂😂 Yorumla
cambardakolsunlütfen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 800 falan ckdnn 0 6 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Net 😂😂😂 Yorumla sevdalarca +1 yıl @mervelerkotuuu ekonomi batıkkk Yorumla cambardakolsunlütfen +1 yıl Ama olmadı bu şimdi sğalxğaöd Yorumla sevdalarca +1 yıl Sen bize laf sokacağına kendine bak burhan enüşte jnsjdjdjd Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Merve batırır bunu öyle bir tip seziyorum 😂😂😂 Yorumla mervelerkotuuu +1 yıl Ali ayıp ediyon çocuk için bunlar xjsjxıjdx Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 381 cevap paylaştı. 700 varmıdır? 0 0 Yorumla
sevdalarca Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Oha 😂😂😂😂😂 1 2 Yorumla alsevgilimkırkalbimi +1 yıl Evlenmekten korktu djdh Yorumla sevdalarca +1 yıl Aaaa olur mu öyle şey 😂😂😂 Yorumla
ksdesoruyanitlicam Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bence 800 1 1 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl nick çok yaratıcı :D Yorumla
Newyorkluçılgınzenci Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl 1750 Tl 0 2 Yorumla Newyorkluçılgınzenci +1 yıl 1750 TL Yorumla Newyorkluçılgınzenci +1 yıl 1400 TL Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gülbahar: kesinlikle evlenmeyin
Subliminal mesaj xjsnckdmf
🤪🤪🤪🤪
Aleyna ya dhshdhd
Kimse keyfinden taviz vermiyor
Kimsede para yok
Ama herkes çılgınca harcama yapıyor...
Godugumunnn iki yüzlü soysuzlari...
Bizde bugün bebem alışverişine cikicaz begendigimiz bebek arabası onbeşbin lira Allah yardımcımız olsun 🙃
Site ne kadar tutmuştur olarak yorumluyorum her seferinde.
Kim popüler yaptı bu soruyu ya
900 olabilirmi bu arada efsane koku olmuşmuştur odada
2 koli Prima zaten 800 TL yanlış bildin
Vay anasını o kadar zamlanmışmı ben geride kalmışım biraz
Hshahxhshdhsd
En son kuzenime almıştık ordan yürüttümde fiyatları tutmadı
Bin liraya yakın felan herhalde kutularda ne var gerçi
Hiç anlamadığım kategoride ürünler ama koliyle alındığına göre çoktur zaar
bugün mü kaç para 10 gün sonra mı 1 ay sonra mı :D
40 dk geçti fiyat arttı bak :D
3000+ vardır.
O primalar ömür törpüsü.
800 verdim iki koliye
Aaa...
O zaman 1500 bile yoktur. Ben daha çok sandım.
primalar çocuk için mi?
Evet 😊
Maşaallah Allah analı babalı büyütsün
500 heralde hep bebe seyleri ilgi alanım değil
Her koli 100 TL tutsa 400 TL tutmuştur.
Keşke öyle olsaydı fjdjf
Dalin şampuanlar 33 TL olsa toplam 100 TL yapar, diğerleri de aşağı yukarı öyledir diye düşündüm.
Ben primaya 800 TL verdim ve ikisi iki koli birbirine yapışık
Doğrudur geçmiş olsun. Türkiye en yüksek 5' inci enflasyona sahip. Ne bekliyorsunuz ki.
Evet öyle maalesef
5 numara sana kucuk olur
Bak sen laf mı soktun yazık djsnxjsnd
yazik mi asil sana yazik utanmiyo musun bezlenmeye
Kıskanma sana almadım bez diye xksbhxsnx
Gülbahar ya 😂😂😂
Ona da alsaydın bi bez baksana küsmüş sana 😂😂😂
kendi bezimi kendim alirim
Yok sen zahmet etme biz alırız sana sjshdjd
bak bak sunlara bak hem bezleniyorlar hem de konuyu degistiriyorlar yok yaa gordu herkes artik bezlendiginizi
Tamam sus şimdi süt saatin geldi aç ağzını mızmızlanma jdbsjdjdd
tm sus cok konustun
Offf kokuttun ortalığı sus artık bezini değiştiricem kdnsjdndd
gülmekten okuyamadım 😂😂😂😂
bak seni bulurum ggelir yaninda sicarim o zaman gorursun kokutmayi
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ali sevgilini dövüyorlar @hayatcokbosaga
😊
İyi güldürdünüz 😂
ahahaha bizim kızlar kral ya😂😂😂
vardır bi 500 ya
Reis 500 olsa yine iyi be
hadi 1500 diyelim
Koli içini xray ilemi görücez kanka XD
Yok diyalize gircen
😂😂😂😂😂😂😂
@sevdalarca -10 IQ devam kanka böyle
@hayatcokbosaga çok atarlı düşman başına hebbdbdhd
Aynen senin IQ çok sağlam yaptığın yorumla gördük
@sevdalarca ya ne anlatiy9n sen kaybol gözüm görmesin milletin yorumlarına salca oluyon klasik tr kızı
Tamam uzatmayın daa
Tamam ablacımda kız çok saygısızdı yoksa muhatap olmamda
Tamam olma muhattap bildirim geliyor çıvdırcam xhsnxjsnd
Rahat bi 500 lira var orada
Çok iyimsersin
En alttaki primayı görmemişim şu an daha fazla olduğunu anladım 😄
İki koliyi bir araya bantlamışlar bence o koli bi 500 TL var
Djshhxhsjxnsxhsjdbsd
Vallahi ağlicam djsndjdnjfndkf
O değil de soru soran hesap sana ait değil miydi patladi galiba
Gülbaharımın sorusu çıktı karşıma ağa be
250 falan tutmuştur şu 3 şişe
Güle güle kullanın hanımefendi
Oooo baya tutmuş 🫣
Bebek mi yaptın hayrola
1000 ₺ tutmustur
Maaşı bırakmışsın buraya
Kanka burada rahat bin var
700 :d
Neeeeuyyyy
Çok iyi bir annesin sen
Yok bee kuzenime aldım😂😂
Evlenmiyorum vazgeçtim😂😂😂😂😂😂😂
Paralarına acıdın demi 😂
Olur mu öyle şey çocuğun baba parasına bi güzel yapsın😂😂
Zorundasın artık 😂😂😂
Ali naneyi yedin
Şöyle deme ciğerim yanıyo xjhshdx
Sus döverim djdjd
Ailenden fidye ister 😂
Ali evlenceksin yoksa bittin sen olum
1357 lira
Eh yaklaştın dayıcım
Ben de kızıma almıştım bu kadar tutmuştu
İşte baba dediğin böyle olacak🌹
@Mapustayım senin kızın mı var 😯
Evet var
Sen bekar değil miydin kafam karıştı 😂😂
Boşandım ama 1 2 ay oldu
Bekarım şimdi 😂😂 gerek var mı
Annesi nerde şimdi kızın onda mı
Evet onda ben onun kadar bakamıyom o yüzden 😂
Sürekli görüyorum kızımı özlüyorum çok
Neden ayrıldınız ki🤔 çocuğunuza yazık olmuş
Kızın annesi benim sevda 😂😂
Başkasına ilgi duyuyordu dersem ortalık karışır vaziyet alın
Neeeeee
@alsevgilimkırkalbimi oha nasıl
Neden bana demedin anne olduğunu senden taktik alırdım😂
@Mapustayım Gülbahar öyle bir şey yapmaz bence diye düşünüyorum benim fikrim
Benim fikrim de öyleyi ama yaptı hanfendi
@sevdalarca sende mi anne olmak istiyorsun yoksa 😂😂
@Mapustayım ya öyle bir şey yapmadım sadece iyi bulduğum için soruya etiketledim bundan ibaret 😒 dedim sana
Ya tamam ayrılmışsınız orasını boşverin hala konuşmanız güzel kızınız için sanırım Gülbahar bende anne olmak istiyorum yaa nasıl bir duygu 🤔
https://youtu.be/13nTt8gn8Tc
@gerekvarmı ben bu haldeydim
@sevdalarca ben zaten çocuklara bayılıyorum ayrı bir şey çok güzeeel❤️❤️❤️
@Mapustayım cici anne bulmuşsundur sen bu halde değilsindir 😒
@hayatcokbosaga bizde evlenelim 😉
@Mapustayım üzülme kızınız varmış zaten 🤪
@alsevgilimkırkalbimi evet biliyorum akşam bana anlatır mısın özelde 😀
Bu haldeyim
siz kızlar ne anlarsınız
Anlatırım sevda😂😂
Bana da anlatmıştı zamanında
Bence siz olursunuz ben sizden öyle bir enerji aldım tatlı bir çiftsiniz hem kızınızda var Allah bağışlasın 🤲
Alyayı sen taşı diyodu sjjfjskdkddksk
Aaa adı Alya mı ne güzel
Ahahah Gülbaharın fiziği gayet iyi valla formunu korumuş bunun için de taktik almam lazım
Dur bismillah sevda daha var evlenmemize 😂
Sende dünden razısın anne olmayı
İyi düşünün bak bizimkinin annesiyle babası boşandı
Ben dayıyım sende yengesisin 😀
Gülbahar Alyaya iyi bakıyor maşallah
Evet dünden razıyım 😂😂
Gülbahar nasıl taşıdın cidden alyayı 😂😂
Sevgilim çocuk küçücük zaten taşır nasıl taşımasın
Annelik işte sevda taşıdım babası taşımadı 😂😂😂😂😂😂😂
Öyle iştee sevda annelik zor bak ekonomi batık 😂
Sen yine de al taktik 😂😂😂😂
Taşıtabilse 9 ay bana taşıtırdı ha 😂😂