biraz ordan birşaz buradan toplamışlar 55 milyar dolar kaynak bulmuşlar iyi para mı sizce yeter mi seçime kadar?
Hazineye gireceğini fısıldadı. Kim olduğunu sormayın, çok yetkili ve önemli bir dostum. Paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE'den, 10 milyarı da Rusya’dan geliyormuş. Haydi hayırlısı, karşılığında ne vereceğiz, yine neyimizi satacağız bilemiyorum"
— Şenol Babuşcu (@senolbabuscu) July 16, 2022
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnanmıyorum ama doğru da olabilir
Vay mk 5 yaşındaki veletleri anca kandırdir bu. Savaş halindeki Rusya bize 10 milyar ateşlemis ahaha
rusya zengin parası cok
Bir süre için "yama" olur. Tabii doğruysa...
55 milyar iyi para ama gecektende
Para değil demedim. Ülkenin borç yükü, borç ödemeleri, kredi riski, hazinenin zaten ekside olması düşünüldüğünde, bir de yurt içi faiz ödemeleri eklendiğinde maalesef o iyi para yetersiz kalıyor.
bu parayla napılması lazım
bir cok yapısal reform yapılabilir bu parayla kalkınma lazım
Seçenek yok ki. Dediğim gibi; ancak yama.
yapısal reform yapılmalı mesela güneş enerjisine yatırılabilir
Bu para neye karşılık geldi, ne sözler verildi, oraya bakmak lazım. 55 milyar doları kim kaybetmiş de biz bulduk?
üzümünü ye bağını sorma asddsa yine üc beş şirket kakalamışlardır
Kalmadı öyle şirketler. Bağını sormadan üzüm yediğimiz için şimdi değil üzüm, ekmek bulamıyoruz.
ne yapılabilir bu parayla senceee
Şöyle düşün. Bir işe kalkıştın ve o iş için yatırımlar yaptın. Kazandın, nakit geldi bolca. İşi büyütmek için elindeki mülkleri satmaya başladın. Otelini iki yıllık karı karşılığı, evini üç yıllık kira bedeli karşılığı derken neyin varsa sattın. Artık sen kiradasın, ailen kirada, araban kiralık, işin eskisi kadar nakit getirmiyor, durum fena. Kredi kartları patlamış, kredi notun yerlerde. Herkese kredi veren banka dahi artık sana vermiyor. Son bir kartın patlamamış, onda da eksi 30.000 liradasın. Bir mucize oluyor ve 55.000 lira para buluyorsun. O 55 bin lirayla yatırım şansın var mı? Mal alsan dükkana haciz gelecek, kartı kapatsan daha milyonlarca borcun var. Tek şansın, en ivedi borçlarına ve ödemelerine küçük yamalar yapmak ve bir mucize beklemek. Umarım o 55bini de borcu zamanında ödemeyeni vurduran tefeciden alınmamıştır...
900 ollmş bir şey de adını unuttum simdi sen anlarsın ne oldunu
Cds primi. Biraz daha artarsa game over yazabilir.
1000 olunca ülke batmış mı oluyo
ingilteredeki altın rezervlerimizi satmaya basladılar normal gelmesi
sence dogru mu satılması
yanlış
para lazım ama napcaz
55 milyar doları düzgün kullanırlarsa iyi olur
Kardeim bu ülkeye giren döviz rezervi başka ülkeye girmiyor. Ortlama asgari ücret 380 dolara endekli bir şekilde gider orta sınıf ülkerlerde 80 milyon insan var her ay ortalama 32 000 000 dolar bir para dönüyor bu ülkede turist ithalat saymıyorum.
insanlar tl ye guvenmediği için döviz alıyolar buda merkez bankasının kasasından cıkıyor buda borsalara yansıyor direk.
Tl güven olmadığından herkes dövize dönüyr adalet ve güven olmadığı sürece istediği parayı getirsin düzelmez geçici düzeltir 6 ay sonra yine aynı
napalım ölelim mi yasamak hakkımız
Şahsen inanmıyorum samimi gelmiyor.
puf oldu haber adssad
😀😀😀
İnanmıyorum
doğru bence
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!