Hane geliri artışı son 1 yılda sadece %10 hanede gerçekleşmiş. Aramızda var mı bu şanslı %10'dan insan?
O kadar zam yapıyorlar maaşlara falan, evinize giren para arttı da sizi rahatlattı mı var mı böyle bir aile?
Hane geliri artışı son 1 yılda sadece %10 hanede gerçekleşmiş. Aramızda var mı bu şanslı %10'dan insan?
O kadar zam yapıyorlar maaşlara falan, evinize giren para arttı da sizi rahatlattı mı var mı böyle bir aile?
Zam yapsalar ne olacak. Devletin resmi kurumlarının açıkladığı enflasyon yüzde 70 civarında. Çarşı pazardaki gerçek enflasyon yüzde 200. Paranın alım gücü eridikçe eriyor. Dur demesi gereken bazıları da film izler gibi izliyor..
Cevap
8Cevap
Artmadı
Baba işçi emeklisi 13 bin alıyor benim iş yerim vardı battım 60 bin küsür borcum var deli gibi iş başvuruları yapıyorum kardeşim lise son dersaneye yazdırdık 2.000 tl kira veriyoruz ucu ucuna yetiyor ha pardün çocuklarımızın okuması lüx artık özür
Evet kaşıkla veriyor artış oluyor ama askeriye çomçası ile geri alıyorlar 🤣
Evimize gidek para 12k artdi bu yil. Ama tum zamlarla birlikde yine ayni durumdayiz
Bizim ailede artti ama giderler de artti
Evet diyebilirim ama bu da yaptığımız işten dolayı
Yok abicim para artsa da alim gucu dustu
Lan ben bundan 6 ay kadar önce 2800 alıyordum şimdi 5500 alıyorum kaç para artti
Ben varım☺️
Bizde artti annem calismaya başladı djdnsjsn
Hayır
@Deliyimbendeliyim buradaki en zengin kişi
Daha da azaldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?