Kredi kartıma yapılandırma sağladım 6 ay taksitli olarak.
4. Ay yani bu ay ödeme yapamıyorum. ama bir dahaki ay toptan kapatacam acaba bu ay icra gelir mi?
Kredi kartıma yapılandırma sağladım 6 ay taksitli olarak.
4. Ay yani bu ay ödeme yapamıyorum. ama bir dahaki ay toptan kapatacam acaba bu ay icra gelir mi?
İcra 3cu aya giren dosya avukata devredildiğinde sıradaki işlemdir yani yasal suresi dolmamış olur. Bu ayı gecirsen de sorun cıkmaz daha sonra en azından 2 ayı en cogundan tamamını kapatırsan siciline işlenen sadece yapılandırmada 1 ay gecikme olur o da yasal takip sebebi olmaz
Peki faizleri düşer toplu ödeme yaparsan dedi ben ödeme aylarına bakıyorum gelen faiz kalan 3 ayda 98 tl dior bu şekilde mı hesaplanıyor ya da ne kadar faiz geldiğini nasıl ögrenirim
gecikme faizi sozleşmende yazar o da yuzde 2 3 arası olmalı ve normal faizden fazla olur ancak darbe turune girmez 1 ay icin. Dolayısı ile toplama fazla yuk getirmez. Diğer yandan toplu odersen kalan ayların faizi iade gorur bu durumda hesabın yaklasık dogru cıkar
Cevap
5Cevap
90 gün geçmedikce bir şey olmaz
Gecikme faizi alırlar birde kredi puanın düşer
1 ay geciktirdiğin an geliyor bence bankayı arayıp sormalısınız
Gelmez düşükte olsa ödeme yap bence
Yeni ise girdim o yüzden ayim dolmadı zaten 980 tl kaldı toplu ödeme yaparak kapatacam
Anladımm o zmn bitmip ya az kalmış
bankanın müşteri temsilcisi ile konuş
Bir ayla gelmez
Bişey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?